Tam tipik bir ikizlerim gercekten. Ama belki farkindaligim arttigindan, ya da yasim iyice ilerlediginden olgun olmam gereken ama olamadigimdan dolayi, bu durum cok daha fazla gozume batmaya basladi. Ya da gecmiste herbirsey oldugunda "ailem arkamda" rahatligi dolayisiyla, dunya yikilacak kadar kotu birsey olsa bile, cozulecegi guvencem vardi. Simdi ailemin destegi sifir, ne maddi ne manevi sifir destek.
Hatta buraya yazarken az once "Eureka" der gibi birsey farkettim. Ben bu kocaman yasimda, herseyi tek basima sirtlanmam gereken bu yasta, Su Ana dek pamuklara sarilip buyutulmus, her durumda sarilip sarmalanmis, en ufak bir sorunda o tehlikeden cekip cikarilmis biri oldugum icin tek basima iken ne yapmam gerektigini bilmedigim icin kafayi yiyorum!?!!?!
Ne yani, yasim gercekten 40 bilmem ne, ve ben hala ailemin destegi olmadan kendimi "caresiz, hicbir fikri olmayan, gucsuz, yardima muhtac, tek basina birsey beceremeyen" biri olarak goruyorum.
Ben daha birey olamamisim ki, bir de Burda konu acip fikir soruyorum.
Asiri salakca geliyor bu anlattiklarim, kadin kafayi yemis diyenlere hak veririm.