sorunlar silsilesi :(((

yaa ama 3. ortak çıktı ama ben demiştim önce ben ben beeeeeeeeeeeeeennnnnn ilk ben demiştim ama haksızlık bu

Bence Özge bizi sör doktorla bi tanıştırsın artık o seçer yani aramızda en zengin en kültürlü en doktor hangimizsek canım

yaa ama 3. ortak çıktı ama ben demiştim önce ben ben beeeeeeeeeeeeeennnnnn ilk ben demiştim ama haksızlık bu

açılın gızlar, ben çok kültürlü bi kızım, zenginim, üstelik ingilizcem çok iyi o da yetmezmiş gibi time dergisinden konu açarım, lv çantalar koluma çok yakışır hahahahahahahahahahaha

bugun uyelık almıssın?? ve ılk konu??

Bence Özge bizi sör doktorla bi tanıştırsın artık o seçer yani aramızda en zengin en kültürlü en doktor hangimizsek canım

açılın gızlar, ben çok kültürlü bi kızım, zenginim, üstelik ingilizcem çok iyi o da yetmezmiş gibi time dergisinden konu açarım, lv çantalar koluma çok yakışır hahahahahahahahahahaha

ayy aşk olsun şuan görgüsüzlük yapmak istemiyorum ailemin durumunu servetimizi burda açıklarsam dudağınızı uçuklatmaktan korkuyorum :) vee benim baktığıma siz nasıl bakarsınız ay aşk olsun yaa

sevgiliniz doktor ve sizin doktor olmadığınızı bildiği halde neden makale tartışmak istiyor ki bunu meslektaşlarıyla yapabilir
sinema,müzik,kitaplar hakkında konuşsanız olabilir.ama tıp okumayan ne anlar o makaleden..

banka hesap nonu yaz şekerim ordan kıyas yapalım, üst segment müşteri kimse kaptı doktoru

ne olmus burada ya üşendim 18 sayfayı okuyamadım

Bi tane doktor varmış zengin kültürlü bir asilzadeymiş. Matmazel ve madam kelimesini dilinden düşürmez, kadının elini öper ama asla alnına değdirmezmiş. Sevgilisini en iyi marka çantalarla hediyelendirirmiş. Küfürü kendine yakıştıramaz ama çıktığı kızın ablasına hayat kadını dermiş.

Biz de böyle bir mikenmel erkek bulmuşken kapışıyoruz artık kimin elinde kalırsa

Son düzenleme:
özge bence dgs için para biriktir. hazırlan.
yapabilirsiniz.
kendinize güvenin artık.
siz kendi kendinizi ezmişsiniz hep.
ben yakışmıyorum yanına vb. düşüncelere kapılarak.
doktor bey konusunda bence size olan aşkı bitmiş başkalarını düşünmüş.
ya da artık size düzel demekten bıkmış.
her ne olursa olsun kendiniz için bu şeyleri başarın.

Son düzenleme:
özellikle sandalyede duran çantanın fotosunu mu çekiyorsun ?

:))) saol canım özet için

oğlum bak git mi desem kızım bak git mi desem bilemedim
o kadar kendini ezik sünepe gören ama kıskançlıkta arslan kesilen kız fake olmasan böyle susarmısın benim sevgilim hakkında birileri böyle konuşsa neler olurdu pcyi kırardım gay bile dendi be hala neyin peşindesin sen fake şizofffren seniii acilen tedavi gör sen

ha bide o az önceki lafını yediririm sana, iki gün sonra başka bi isimden hesap açıp toplarsın milleti yine başına. bana bak ne dicem, burda herkesin sorunu oldu hepimiz kendi derdimiz gibi üzüldük çözüm bulduk ve gerekirse sabahladık dost edindik gerekirse nette konuştuk sabahlara dek. bu yaklaşımımız tümüyle senin getirin.. allah seni bildiği gibi yapsın asıl.

Özgecik hadi uyu canım artık,bak sonra öğlen 12 lere kadar uyuyorsun.

Hadi canım.

Bonne nuit ,madame, de doux rêves!!!!

ti ye bile almıyorum :) sende alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…