kendini geliştirmeyi pazardan 2 kilo elma 1 kilo domates falan almak olarak mı algılıyorsun acaba?öyle internet başında oturup şu ansiklopedi sitesine gireyim bu bilimsel makaleye bakayımla olmaz kendini geliştirmek, bir kere ufkun geniş olacak ilgi alanların olacak senin kendini geliştirmekten kastın saat 12 de kalktım eyvah günü bitirdim düşünce modundayken sen pazardan 5 kilo da patates alıver güzelimbende genelde 10da kalkarım ama 2 üniversite bitirdim yüksek lisansa başlıcam yakında, tarihi kitaplara karşı çok ilgim var, müzik kültürüm oldukça gelişmiş,fotoğraf çekmeyi seviyorum, tiyatroya gidiyorum, tenis oynuyorum vs vs bunları çoğaltabiliriz yani ben 10da kalkıyorum diye şimdi kendimi geliştirmemiş mi sayıcam bu düşünceden kurtul önce sen
bana diyoki yeni evlendimizde ben ölsem sen ne yapacaksın. benim sana bıraktıklarımı isviçredeki bankacıya mı vereceksin. onu için kendini geliştir diyor.
haklı o ama ben yapamıyorm. onun çevresindeki insanlar benim gibi degil. hepsi çok okumuş ve başarılı olmuş. ben çalışırken bizim patronun kızı vardı her ay ayıptır söylemesi 20 milyar harcardı gezerdi filan zenginlerdi. erkek arkadaşımı onlarla tanıştırdım beş dakika konuştular erkek arkadaşım, cahil ve sonradan görme bunlar benim seviyeme uygun değil muhatap olmam bunlarla deyip gitti. erkek arkadaşımın çevresinde herkes kolejde okumuş yurtdışında bilmem ne yapmış şimdi bilmem ne yapıyor filan.
Sen şakasın. Bence konu sahte.
Bu ne beee..
ben söyledim elinin altında net var ve araştır diye neden bende reklamcılık okuyorum ve netten bi çok reklamları analiz ederken kendimi geliştiriyorum veya yazılan reklamları okurken veya reklam nasıl yazıldığıyla ilgili kitabım var ama reklam yazan insanların röportajlarını okuyorum ben bu anlamda netten yardım almasını söyledim bunun dışında kişisel gelişim içinde netten yardım alınır bunun pazara gitmekle alakası yok.. veya kendini geliştirmek için ansiklopedi okumasına da gerek yok.. kendi okuduğu bölümle ilgili gelişimi nette yapabilir veyaaaa şu var ki arkadaşta özgüven sorunu var bunun çözümünü de netten araştırabilir benim anlatmak istediğim buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?