sorunlar silsilesi :(((

Özgecik bu saate kadar yatmazsan sabah da geç kalkarsın sonra sosyalleşemezsin canım benim haberin olsun. :36:

ne yani konu fake mii
iştahla cevap verme hazırlıkları yapıyordum:30::30::30::30::30:

ne demek gerekir ki buna
cevap versem ne değişir ki? sabah uyanıınca bana erkek arkadaşıma o kadar söz söyleyenler vicdan azabı duymayacak ki.

birisi beddua demiş. kötü bakarsan beddua iyi bakarsan dua.

Oh oh devam devam, geyik bölümü haricinde geyik yapılıyor, konu fake deniyor ama yönetime bildirim yapmak yerine sayfalar dolusu laf yetiştiriliyor, eee nerde kalmıştınız?

ne demek gerekir ki buna
cevap versem ne değişir ki? sabah uyanıınca bana erkek arkadaşıma o kadar söz söyleyenler vicdan azabı duymayacak ki.

sen zaten sana her laf soyleyene cevap versem ne degısecek ki gozuyle bakarsan seni ezmeyen mi kalır?

ne demek gerekir ki buna

niçin vicdan azabı duyalım? aileni hor görüp o adamı yücelttiğin için mi? önerilerimize kulak vermeyip hala yok fransız kültürü yok madam deyip lv cantanın fotografını görgüsüzce çekip yolladıgın için mi? sorarım sana sen de cevap verirsin belki lütfedip prenses.

niçin vicdan azabı duyalım? aileni hor görüp o adamı yücelttiğin için mi? önerilerimize kulak vermeyip hala yok fransız kültürü yok madam deyip lv cantanın fotografını görgüsüzce çekip yolladıgın için mi? sorarım sana sen de cevap verirsin belki lütfedip prenses.

beni yanlış anladn. şu anda sence ne derece sağlıklı psikolojim var?

sayfaların hepsini okumadım arkadaşların dediği gibi fake misin bilmiyorum ama içimden yazmak geldi.
bende önlisans mezunuyum ve nişanlım mühendis.isterse 5 kere itü bitirsin prof olsun benin alanımda benim gibi bilgi sahip olup yorum yapamaz tıpkı benimde onun alanında yapamayacağım gibi.bende erkek arkadaşımın arkadaş ortamına ilk girdiğimde herkes doktor,mimar,mühendis bilmem ne.ben daha 2 yıllık okulumu bile bitirememiştim o zaman.ama hayat bu değildi.genelde siyaset konuşulurdu ortamda bende okuduğum gazetelerden ve tarih kitaplarından bildiğim kadarıyla konuya dahil olmaya çalışırdım.hem çok bilgeç gibi gözükmeye çalışmadan hemde beni kimin yönettiğinin umrumda değilmiş koyun gibi bir sürüye dahil oldum gidiyorum gibi gözükmeden.ama bu sohbetler arasında çok sıkıldığımda çaktırmadan konuyu değiştirir daha eğlenceli herkes sıkılmadan keyif alabileceği bir konuya getirir öyle devam ederdim.sonuçta birçok bayan uzun süre siyaset konuşmaktan sıkılır mantığıyla kimse yadırgamazdı bunu.
arkadaşım önemli olan işin bu kısmı değil.sen bu insanlarla birlikte ameliyata falan girmeyeceksin ama bu özgüven eksikliğiyle hayat boyu mutsuz olacaksın.evlenmek yalnızca 2 kişi arasında oluşan bir olgu değil.senin arkadaşlarının sohbetinden belki o haz duymayacak,sende onun arkadaşlarınınkinden aynı şekilde.bu aile içinde geçerli.ve bu güvensizlik ve kusura bakma lütfen tembellikle diyeceğim çünkü günlerini yalnızca iş arayarak geçirmişsin bugün olmasa yarın mutlaka bitecektir bu iş.bu kültürle yetişmiş bir kıza matmazel ve madam sözcüklerini kullanan bir adam nasıl yapmacık ve itici gelmez bunuda anlayamadım ben.
bu konudan kendine çok iyi bir ders çıkar ve kimseye karşıda ezik görünme.kendini eksik gördüğün konularda hiç vakit kaybetmeden geliştirmeye bak.mesela günlerce burada harcadığın vakitle nette herhangi bir konuda bilgi sahibi olup onun üzerine yorumlar geliştirerek kendini geliştirmeye başlayabilrsin.ve ailenede diploma tek başına birşey değildiri anlatmaya ve kabul ettirmeye eğer sana bu konuda izin vermezseler bulacağın işin kalitesininde buna endexli olacağını hatırlat.sana başarılar dilerim arkadaşım.bence ileride kendini ve aileni üzmektense bir süre mutsuz olmayı göze al ve bu işi bitir.ayrılık kapıda.

sayfaların hepsini okumadım arkadaşların dediği gibi fake misin bilmiyorum ama içimden yazmak geldi.
bende önlisans mezunuyum ve nişanlım mühendis.isterse 5 kere itü bitirsin prof olsun benin alanımda benim gibi bilgi sahip olup yorum yapamaz tıpkı benimde onun alanında yapamayacağım gibi.bende erkek arkadaşımın arkadaş ortamına ilk girdiğimde herkes doktor,mimar,mühendis bilmem ne.ben daha 2 yıllık okulumu bile bitirememiştim o zaman.ama hayat bu değildi.genelde siyaset konuşulurdu ortamda bende okuduğum gazetelerden ve tarih kitaplarından bildiğim kadarıyla konuya dahil olmaya çalışırdım.hem çok bilgeç gibi gözükmeye çalışmadan hemde beni kimin yönettiğinin umrumda değilmiş koyun gibi bir sürüye dahil oldum gidiyorum gibi gözükmeden.ama bu sohbetler arasında çok sıkıldığımda çaktırmadan konuyu değiştirir daha eğlenceli herkes sıkılmadan keyif alabileceği bir konuya getirir öyle devam ederdim.sonuçta birçok bayan uzun süre siyaset konuşmaktan sıkılır mantığıyla kimse yadırgamazdı bunu.
arkadaşım önemli olan işin bu kısmı değil.sen bu insanlarla birlikte ameliyata falan girmeyeceksin ama bu özgüven eksikliğiyle hayat boyu mutsuz olacaksın.evlenmek yalnızca 2 kişi arasında oluşan bir olgu değil.senin arkadaşlarının sohbetinden belki o haz duymayacak,sende onun arkadaşlarınınkinden aynı şekilde.bu aile içinde geçerli.ve bu güvensizlik ve kusura bakma lütfen tembellikle diyeceğim çünkü günlerini yalnızca iş arayarak geçirmişsin bugün olmasa yarın mutlaka bitecektir bu iş.bu kültürle yetişmiş bir kıza matmazel ve madam sözcüklerini kullanan bir adam nasıl yapmacık ve itici gelmez bunuda anlayamadım ben.
bu konudan kendine çok iyi bir ders çıkar ve kimseye karşıda ezik görünme.kendini eksik gördüğün konularda hiç vakit kaybetmeden geliştirmeye bak.mesela günlerce burada harcadığın vakitle nette herhangi bir konuda bilgi sahibi olup onun üzerine yorumlar geliştirerek kendini geliştirmeye başlayabilrsin.ve ailenede diploma tek başına birşey değildiri anlatmaya ve kabul ettirmeye eğer sana bu konuda izin vermezseler bulacağın işin kalitesininde buna endexli olacağını hatırlat.sana başarılar dilerim arkadaşım.bence ileride kendini ve aileni üzmektense bir süre mutsuz olmayı göze al ve bu işi bitir.ayrılık kapıda.

tesekkür edrim
sanırım haklısınız
bugün internette bakınmaya başlamak için geç olldu ama yarın erken kalacağım ve bakacağım
umarım güzel günler gelir.

seni yermek için yazmadım onları lütfen kırılma.ama muhtemelen hayatta senden biraz daha fazla tecrübe sahibi olabildiğim için yazdım bunları yaş itibariyle. emin ol ileride çevrendeki insanlar değil yalnızca kendi adına pişman olursun kendini geliştirmediğin için.31 yaşındayım ve şimdiki aklım olsa bende kesin daha iyi yerlerde olurdum diyorum kendime.ama ben çalıştığım yerde diplomamla değil özgüvenim ve iş geliştirici fikirlerim yüzünden yükseldim.
umarım hayatta çok başarılı yerlere gelirsin.ki istemek başarmanın yarısıdır unutma.sevgiler...

Oy dağlar içim şişti.

Öncelikle sen kendini ve aileni küçük görürsen herkes küçük görür. Senin bile değer vermediğin kendine, ailene karşıdakinden nasıl bir saygı bekliyorsun ki.
Şimdi sana güzel bir örnek vereyim...

Benim bir buçuk yıllık ilişkim vardı. O bir kolejde milyarlar verip okurken ben ara bir sokakta kız meslek lisesindeydim. Ben önlisans o tıp okuyacaktı. Onun ailesi okumuş benimkiler lise mezunu bile değildi.

Netice olarak biz şuan ayrıyız ama bu farkların hiçbiri sebep değildi. O tıpa gitti mi gitti, ben iki yıllık eğitim aldım mı aldım. Benim ailem üniversite bitirmemiş ama bi'Allah'ın kulu anlamaz, geliştirmişler. Çok şükür gelirimiz iyi. Sizin de iyi ki başınızı sokacak bir eviniz, arabanız, seni üni.ye yollayacak kadar geliriniz var çok şükür.

Kendime gelince ben kendimi hep geliştirdim ama onun, bunun için değil kendi geleceğim için, bir erkeğe bağlı yaşamayım diye. Ben dgsye hazırlanıp şuan çok iyi bir üni sayılan bir ünide okuyorum, bölümümle alakalı programları kurcalayıp öğreniyorum, her bulduğum seminere, eğitime gidiyorum. (ücretsiz olanlarda var)... Kitap yoksa elimin altında gazete okuyorum internetten özet okuyorum vs. Ve bir Allah'ın kulu da beni ezemez! Bak senin şu ezik psikolojine girdiğin önlisanstan mezun olup şu an yüksek lisansa doğru yol aldım.

Kendimi övmek için değil yakın şeyler olduğu için anlatıyorum. Sen ailemin durumu yok dedin. Araba var, başınızı sokacağınız eviniz var. Eğer baban kitabı boş görseydi emin ol seni okula göndermezdi. Ailen sana çok karışıyormuş, kütüphaneye gidemezmişsin, yargılamak için demiyorum ama eski sevgilinle yaşadığın şeyi hangi ara yaşadın ve ya bu sevgilinle nasıl görüşüyorsun. İllaki yalan söylüyorsun eve ama ozaman bunu kütüphaneye giderken niye yapmıyorsun. Babandan para almak gururuna dokunuyor ama o çantayı, parayı nasıl kabul ediyorsun. O çanta 500 tlnin üstünde bir çanta üstelik. Elinin altında bilgisayar bile var. Ne için kullanıyorsun bunu oyun için mi chatleşmek için mi? O makaleden bahsediyorsa aç ilgi alanın olan makale oku.

Turizm sektörünü araştır.

Senin tek amacın yan gelip yatayım, keyfim bozulmasın, rahatıma düşkünüm ben. Evleniyim, eşim çalışsın ben evde oturup onun verdiği parayla hayatımı döndüreyim. Bu kadar rahatlığa kırılma bile demiycem. Benim tüm arkadaşlarım lisans eğitimi alırken ben önlisanstaydım bu duyguyu anlayabilirim ama ben uyku uyumadım başarmak için sen gelmiş 12de uyandım, evde napıcam diyosun. Sevgilin para verdiğinde bi'zahmet eğitimine kullan. O seni ailenden dolayı değil, senin karakterin yüzünden bırakır... Ablanı da ona kötülersen tabii küçük görür, sanki hiçbirimizin ailesinde böyle anlar olmuyor...

PES!

Back
X