ti ye bile almıyorum :) sende alma
ay kardeş zorla deli ederler insanı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ti ye bile almıyorum :) sende alma
ne yani konu fake mii
iştahla cevap verme hazırlıkları yapıyordum![]()
kendını ıspatlamıyor ki
ne demek gerekir ki buna
cevap versem ne değişir ki? sabah uyanıınca bana erkek arkadaşıma o kadar söz söyleyenler vicdan azabı duymayacak ki.
birisi beddua demiş. kötü bakarsan beddua iyi bakarsan dua.
sen zaten sana her laf soyleyene cevap versem ne degısecek ki gozuyle bakarsan seni ezmeyen mi kalır?
ne demek gerekir ki buna
cevap versem ne değişir ki? sabah uyanıınca bana erkek arkadaşıma o kadar söz söyleyenler vicdan azabı duymayacak ki.
birisi beddua demiş. kötü bakarsan beddua iyi bakarsan dua.
niçin vicdan azabı duyalım? aileni hor görüp o adamı yücelttiğin için mi? önerilerimize kulak vermeyip hala yok fransız kültürü yok madam deyip lv cantanın fotografını görgüsüzce çekip yolladıgın için mi? sorarım sana sen de cevap verirsin belki lütfedip prenses.
beni yanlış anladn. şu anda sence ne derece sağlıklı psikolojim var?
cantayı yollama amacın neydi peki?
bana sahte dedi biri ondan yolladım gerçekten var olduğu anlaşılsın diye
sayfaların hepsini okumadım arkadaşların dediği gibi fake misin bilmiyorum ama içimden yazmak geldi.
bende önlisans mezunuyum ve nişanlım mühendis.isterse 5 kere itü bitirsin prof olsun benin alanımda benim gibi bilgi sahip olup yorum yapamaz tıpkı benimde onun alanında yapamayacağım gibi.bende erkek arkadaşımın arkadaş ortamına ilk girdiğimde herkes doktor,mimar,mühendis bilmem ne.ben daha 2 yıllık okulumu bile bitirememiştim o zaman.ama hayat bu değildi.genelde siyaset konuşulurdu ortamda bende okuduğum gazetelerden ve tarih kitaplarından bildiğim kadarıyla konuya dahil olmaya çalışırdım.hem çok bilgeç gibi gözükmeye çalışmadan hemde beni kimin yönettiğinin umrumda değilmiş koyun gibi bir sürüye dahil oldum gidiyorum gibi gözükmeden.ama bu sohbetler arasında çok sıkıldığımda çaktırmadan konuyu değiştirir daha eğlenceli herkes sıkılmadan keyif alabileceği bir konuya getirir öyle devam ederdim.sonuçta birçok bayan uzun süre siyaset konuşmaktan sıkılır mantığıyla kimse yadırgamazdı bunu.
arkadaşım önemli olan işin bu kısmı değil.sen bu insanlarla birlikte ameliyata falan girmeyeceksin ama bu özgüven eksikliğiyle hayat boyu mutsuz olacaksın.evlenmek yalnızca 2 kişi arasında oluşan bir olgu değil.senin arkadaşlarının sohbetinden belki o haz duymayacak,sende onun arkadaşlarınınkinden aynı şekilde.bu aile içinde geçerli.ve bu güvensizlik ve kusura bakma lütfen tembellikle diyeceğim çünkü günlerini yalnızca iş arayarak geçirmişsin bugün olmasa yarın mutlaka bitecektir bu iş.bu kültürle yetişmiş bir kıza matmazel ve madam sözcüklerini kullanan bir adam nasıl yapmacık ve itici gelmez bunuda anlayamadım ben.
bu konudan kendine çok iyi bir ders çıkar ve kimseye karşıda ezik görünme.kendini eksik gördüğün konularda hiç vakit kaybetmeden geliştirmeye bak.mesela günlerce burada harcadığın vakitle nette herhangi bir konuda bilgi sahibi olup onun üzerine yorumlar geliştirerek kendini geliştirmeye başlayabilrsin.ve ailenede diploma tek başına birşey değildiri anlatmaya ve kabul ettirmeye eğer sana bu konuda izin vermezseler bulacağın işin kalitesininde buna endexli olacağını hatırlat.sana başarılar dilerim arkadaşım.bence ileride kendini ve aileni üzmektense bir süre mutsuz olmayı göze al ve bu işi bitir.ayrılık kapıda.
Özge turizm sektöründeyken tanışmışlar özgenin oteline gelmiş kongreye.
Özge de otel babamın demiş olaylar gelişmiş![]()