• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlar

Benim eltimle, kayinvalidemle falan oyle buyuk bi sorunum yok ama buna ragmen asla ayni evde oturmazdim.. Cok bilirim o "ama ayri ev" savunmalarini sonra evlenince sabahtan aksama ayni evde olmanizi isteyecek sadece gece gidin yatin diyecek kayinvaliden.. Bi misafirin olunca sorguya ceker, kendi ailen bi kere fazla gelse hesabini soracak falan..
2017'e daha cok var o zamana kadar vazgecir sozlunu..
Eltine gelirsek bosuna kiskanclik yapiyorsun.. Simdiden boyle davranirsan ilerde daha cok cekisirsiniz huzurunuz olmaz. Herkes ayni yasta evlilige hazir olacak diye bi kanun yok. O simdi evleniyor sen ise okulun bitince istiyorsun. Inan bana en mantiklisi seninki..

aslinda kv ile olan durumu sorun etmiyorum ona cozum bulurum
ama eltimle olan duruma cozum bulamiyorum
tek cocuk oldugum icin hep her konuda oncelik benimdi, hep el ustunde tutulan ben oldum ve bizim sulalede tek kiz oldugum icin nebileyim boyle buyudum
simdi bir baskasinin bendn daha cok deger gormesi, hep on planda olmasi, benim hep ikinci olmam her konuda.. beni cok rahatsiz ediyor hazmedemiyorum sonuc olarak kiskaniyorum

canim cozum yolu bulamiyorum
bendede suc var kiskanc ve fesat olmasam boyle olmayacak hic belkide ..

hic sorunsuz giden iliskimiz ciddilesince aileyle bir araya gelmeye baslayinca, eltimler evlilik karari alip dugun hazirliklarina baslayinca iliskimiz resmen tepetaklak oldu, okadar mutluyken simdi cogunlukla tartisiyoruz

disaridan bakinca cozum benim aldiris etmemem gibi duruyor ama bende bunu yapamiyorummm

tatlim sen diyelim bu duygulardan arindin yaa sonrasi... surekli birbirinizden cikmiycaksiniz ozel hayat kisitlanacak. esin sana kizinca annesinde yiycek icicek belkide yatacak yani bu kadar ic ice olmak iyi degil 2 gun iyi olursunuz 10 gun kavga gurultu... insan kv gecinemiyor bide elti var sizde muhtesem uclu gibi olmussunuz :) (kizmak yok ;) )

ayrı ev!
ayrı ev!
ayrı ev!

bunu bilir bunu söylerim. bu gelin gitme saçmalığının artık son bulması lazım. kadın olmak birilerine ekleme olmak değildir. hemen ayrı ev talep edin. sonra çoook pişman olursunuz.

sizden önce evlenilmesini de dert etmeyin.

Sen kendini biliyoken ve değiştirmeye gücün yoksa, ailesiz kardeşsiz bi adam bulmadığın müddetçe hep mutsuz olursun zaten.

Ki yıl olmuş 2015 hala aile apartmanları var. Evine girerken çıkarken bile sevmiyorum dediğin o ailenin yüzünü görüp, evine girmek zorunda kalacaksın. Çok seven bile bi süre sonra sıkar, batar.

Biz kadınlar yeterki evlenelim diye bu düzene boyun eğdiğimiz müddetçe, hayatın keyfini erkekler, çilesini kadınlar çekerek bitecek ömür..

Dugun 2017 de.
Bence cok erken karismissiniz bu elti kayin muhabbetlerine.

Bu kadar ic ice olmayin simdiden. Bana garip geldi.

Kiraya çıksanız bu seferde maddi sorunlardan mutsuz olursunuz...siz kendi evinizde onlar kendi evlerinde...ne diye gereksiz bir rekabet olsun ki aranızda?arada bir görüşmeniz gerektiğinde de dişinizi sıkarsınız...durduk yerde tadınızı kaçırmayın...

Back
X