Sorunlarımı çözemiyorum nolur fikir verin

dlphsm

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
438
257
23
40
Eşimi çok seviyordum hala seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyordum ama geçenlerde telefonunda instegramda bir iş arkadaşının okunmamış mesajını gördüm şüphelenmediğim için açıp okumadım. Aradan 2 hafta geçti. Sabah 8 de mesaj yazdığını gördüm birine i. Sordum inkar etti ama ben telefonuna o lavabodaylen bakmıştım aynı kadındı. Önceki mesajların tamamını silmiş kadın ona ‘tamam peki’ yazmış. Ben o gün bugündür bunun altından kalkamıyorum. Onu kaybetmemek için bir gün iyiysem diğer gün bir şekilde bunu onun aşına kakıyorum kavga çıkarıyorum. Bana hiçbir şekilde duygusal bir şey olmadığını beni çok sevdiğini söylüyor. Hatta direkt engelle dedi. Ben de tüm sosyal medyalardan be whatsuptan kadını engelledim hatta telefonunu bile sildim. Bundan hiç rahatsız olmadı . Ama o şüphe beni yiyip bitiriyor. Ben bunu nasıl atlatacağım? Nolur yardım edin çok zordayım

Eşimi çok seviyordum hala seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyordum ama geçenlerde telefonunda instegramda bir iş arkadaşının okunmamış mesajını gördüm şüphelenmediğim için açıp okumadım. Aradan 2 hafta geçti. Sabah 8 de mesaj yazdığını gördüm birine i. Sordum inkar etti ama ben telefonuna o lavabodaylen bakmıştım aynı kadındı. Önceki mesajların tamamını silmiş kadın ona ‘tamam peki’ yazmış. Ben o gün bugündür bunun altından kalkamıyorum. Onu kaybetmemek için bir gün iyiysem diğer gün bir şekilde bunu onun aşına kakıyorum kavga çıkarıyorum. Bana hiçbir şekilde duygusal bir şey olmadığını beni çok sevdiğini söylüyor. Hatta direkt engelle dedi. Ben de tüm sosyal medyalardan be whatsuptan kadını engelledim hatta telefonunu bile sildim. Bundan hiç rahatsız olmadı . Ama o şüphe beni yiyip bitiriyor. Ben bunu nasıl atlatacağım? Nolur yardım edin çok zordayım
Duygusal birsey degilse neymis? Supheyle yasamak zor. Engelleseniz ne olacak ayni sirkette degiller mi?

instegramda bir iş arkadaşının okunmamış mesajını gördüm şüphelenmediğim için açıp okumadım.
Okunmamis mesaj kadin arkadasindan miydi?
mesaj yazdığını gördüm birine i. Sordum inkar etti ama ben telefonuna o lavabodaylen bakmıştım aynı kadındı.
Mesajin iceriginde ne yaziyordu?
Tam anlatamamissiniz sanirim bu sekilde birsey anlasilmiyor
Al engelle dedigi kisi is arkadasiysa ve aralarinda birsey yoksa neden engelle vs desin ki?

Duygusal birsey degilse neymis? Supheyle yasamak zor.
Samimi bir arkadaşlık kurdu gibi geliyor ama emin olamıyorum ki. Çünkü sadece kadının tamam peki yazdığını gördüm ama 2 hafta arayla adını görmek midemi bulandırdı . Midem hala bulanıyor . Ne olabilir inanın bilmiyorum. Bir mantıklı kalıba sokmaya çalışıyorum sokamıyorum. Kalbim sıkışıyor resmen. Bana gereksiz bir endişede bulunduğumu mesajlaştığını ama duygusal hiçbir şey yaşamadığını isterse yüzleşebileceğini vs vs işte bilmiyorum ki

Okunmamis mesaj kadin arkadasindan miydi?

Mesajin iceriginde ne yaziyordu?
Tam anlatamamissiniz sanirim bu sekilde birsey anlasilmiyor
Al engelle dedigi kisi is arkadasiysa ve aralarinda birsey yoksa neden engelle vs desin ki?
Seni rahatsız eden ne varsa engelleyebilirsin demişti daha önce o yüzden dedi. İçerik te başk birşey yoktu ki sadece tamam peki cümlesini gördüm ben

Duygusal birşey olmasa ne değiştirir. Bunu genelde başka bir kadınla birşeyler yaşadıysa söyler bir bir erkek. Basbaya aldatmış BOŞAN. Eğer günün sonunda kabullenip boşanmayacaksan sürekli başına kakma.

Kadin is arkadasiysa gorusmelerini cokta takip edemezsiniz.

Adam yalan söylüyor.

Bir insan iş arkadaşı ile neden instagram üzerinden mesajlaşır ki?Bir tuhaflık var gibi, takipte kalın ama fazla üzerine gitmemeye çalışın.Hâl ve hareketkerinde de herhangi bir değişim var mı eşinizin?

Dikkatli olun herşeye direk boşan falan yazilmasina katilmiyorum.Sonuca varmak lazim önce uyanik olun illaki yapiyorsa birşeyler yine açik vericektir biryerlerde fevri davranmayin bir anda ortada birsey varsada elinde delil olmasi lazim.

Bir insan iş arkadaşı ile neden instagram üzerinden mesajlaşır ki?Bir tuhaflık var gibi, takipte kalın ama fazla üzerine gitmemeye çalışın.Hâl ve hareketkerinde de herhangi bir değişim var mı eşinizin?
Hayır hem cinsellik anlamında hiç bir sorunumuz yok hem de bana davranışlarında en ufak değişiklik yok

Ben mesajlarını okuduğum için siliyor sürekli ben kıskanç bir insanım kadınlarla yazışması beni rahatsız ediyor o yüzden hep sildiğini biliyorum
Ne alaka okunmuş msj zaten okunmuştur, neden silinsin ki?

Ben mesajlarını okuduğum için siliyor sürekli ben kıskanç bir insanım kadınlarla yazışması beni rahatsız ediyor o yüzden hep sildiğini biliyorum
Sizce bu normal bi durum mu?
Whatsupta var instegramda yok
Ikinizin oldugu bi fotoyu paylasin bakalim hikayede vs ne tepki verecek o kadar rahat olacak mi

Dikkatli olun herşeye direk boşan falan yazilmasina katilmiyorum.Sonuca varmak lazim önce uyanik olun illaki yapiyorsa birşeyler yine açik vericektir biryerlerde fevri davranmayin bir anda ortada birsey varsada elinde delil olmasi lazim.
Ben de boşanmak istemiyorum onu gerçekten çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum ama bir gaflete düşmüş ve arkadaşlık etmiş gibi. Cinsel anlamda birşey paylaştığını asla düşünmüyorum. Ama tahminimce bir arkadaşlık etti. Ve bu iş arkadaşından daha öte bir arkadaşlık çözemedim ve çok bunalımdayım. Ben engelle dedikten sonra hiçbir şekilde ne aramış ne de tekrar eklemiş

Back
X