sorunlu evlendim mutluyum ama ailem

misyase

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
9
3
3
45
biz nişanlıyken stresinde etkisiyle sorunlar yaşadık ailelerede yansıdı bu olaylar ve ayrıldık sonra tekrar görüşmeye başladık ve evliliğimize ailem hiç onay vermedi sonunda rest çekip evlendim 6 aylık evliyim eşimle çok mutluyum ama ailem eşime çok ters davranıyor tek sorunumuz onların bu tavrı nasıl eskisi gibi onları barıştırabilirim yardıma ihtiyacım var

herşey zamanla düzelir merak etmeyin tek yapacağınız eşinizle ne kadar mutlu olduğunuzu ailenize göstermeniz.
Yemeğe davet edin ve eşinizle sizin aranızdaki sevgiyi görmelerini sağlayın yalandan bulaşık falan yıkatın eşinize ne bileyim
ama onlar aileniz sizi mutlu görürlerse onlarda severler bence.

Bence cok da ugrasma ters davranirsa davransinlar, sen ugrastikca inada biner.. Cocuktan sonra falan kendiliginden duzelir belki

yani şimdi eşim kendini öyle çok sevdiren konuşkan bi tipte değil biraz ağır bi adam ama çok iyi çok merhametlidir kimseye gidipte sırnaşıp şirinlik yapamıyor bu yüzden ben neden yapmıyorsun diye kızıp kırıyorum adamı yaptığım doğrumu bunuda bilmiyorum

Kızıp kırmayla olcak şey mi bu? Ailenizi tanıyan sizsiniz, yeri geldikçe konuşarak yumuşatacaksınız, sanki eşiniz suçlu burada. Ailesine resti çeken o değil ki, sizsiniz. Şırnaşıp şirinlik yapmak yerine zamana bırakın; elinizden geleni yapın, sizin mutlu ve huzurlu olduğunuzu gördükçe aileniz zaten laf edemeyeceğinden yumuşamaya başlarlar. Böyle eşinize yüklenmeye devam ederseniz de aileniz bak gördün mü biz haklıydık!! derler haklı olarak, iyice arada kalırsınız.

eşimle ailem arasındada problem olmuştu o yüzden kırgınlar ama bende illa yaklaş diye üstüne gidip kırıyorum adamı sonra üzülüyorum dediğiniz gibi bu yüzden biz problem yaşarsak ailem biz haklıydık diyecek oluruna bırakmak ve zamanla mutluluğumuzu göstermek daha mantıklı gibi

Esinizle aileniz arasinda saygi sinirini asacak kadar mi bir prblem oldu ?

Bizde sorunlar yasadik zamana birak bazi seyleri.esin niye sirinlik yapsinki yapmacik hareketler gitme esinin ustune.su akar yerini bulur.sen mutluysan ailende bunu gorucektir zaten kabullenirler dedigim gibi zamanla

Eşine ters davranan senin ailen adama niye yaklas diye baski yapiyorsun zorunda mi sevdirmek icin hemde ters davranirlarken ...

Büyüklerim daha iyi yorumlar yapacaklardır ama "sorunlar" dediğiniz şeylerin büyüklüğü de önemli ancak atlatılacak şeylerse insanları boğmadan ufak ufak konuşmalar yapmak en azından annene "bak anne korkmanıza gerek yok ben mutluyum sizde mutlu olun benim adıma" gibi söylemlerde bulunmak iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Sizin mutlu olduğunuzu bildikleri halde kötü davranıyorlarsa bu onların sorunu. Siz barıştırmaya yöneldikçe ters teper zamana bırakın.

sabretmek lazım bence.sizin mutlu olduğunuzu görüncr zamanla yakınlaşırlar.öyle birden şöyle yapıyım böyle yapıyımla olcak bişey değil.

neden şirinlik yap diye adamı zorluyorsun ki, herkesin bi karakteri var karakterine ters davranamaz ki adam buna da zorlamamalısın, bu şekilde bi yere varılmaz çünkü
iş eşinde değil ailende bitiyor, belki kendilerince ters davranmakta haklılar, bi savunma mekanizması belki onlar için ters davranmak hatta belki senin için bile ters davranıyor olabilirler, bence aralarına girme, zamanla herşey hallolur zamana bırak derim

Ben de sorunlu evlendim. Tum sülale karşıydı. Annem kınamda mutlu olacagima inanmadığı icin hüngür hüngür ağlıyordu. Iki yıllık evliyim şimdi damatlarina bayiliyorlar. Iki tarafa da hic bir müdahale etmedim. Tanımaları ve mutluluğunuzu gormeleri yeterli.

Esinizin ailenizle arasinda ne gectigi onemli. Belki buyuk bir saygisizlik yapti belki hakaret etti. Durum boyleyse normal olmalarini bekleyemezsiniz.

Benim nisanlim annem tek kotu soz etmeden anneme yuksek sesle saygidizlik etti saygisizca konustu yuzugu attim simdi cok dogru bir dey yaptim bunq emin oldm

Adama neden baski yapiyosunki ?
Ailenw kendini sevdirmek zorunda degil..
Ve bunun icin sorun cikartan bir esim olsa daha cok inat ederdim herhalde.

Bence aileler yuzunden huzurunuzu bozmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…