Bence cok da ugrasma ters davranirsa davransinlar, sen ugrastikca inada biner.. Cocuktan sonra falan kendiliginden duzelir belkibiz nişanlıyken stresinde etkisiyle sorunlar yaşadık ailelerede yansıdı bu olaylar ve ayrıldık sonra tekrar görüşmeye başladık ve evliliğimize ailem hiç onay vermedi sonunda rest çekip evlendim 6 aylık evliyim eşimle çok mutluyum ama ailem eşime çok ters davranıyor tek sorunumuz onların bu tavrı nasıl eskisi gibi onları barıştırabilirim yardıma ihtiyacım var
yani şimdi eşim kendini öyle çok sevdiren konuşkan bi tipte değil biraz ağır bi adam ama çok iyi çok merhametlidir kimseye gidipte sırnaşıp şirinlik yapamıyor bu yüzden ben neden yapmıyorsun diye kızıp kırıyorum adamı yaptığım doğrumu bunuda bilmiyorum
eşimle ailem arasındada problem olmuştu o yüzden kırgınlar ama bende illa yaklaş diye üstüne gidip kırıyorum adamı sonra üzülüyorum dediğiniz gibi bu yüzden biz problem yaşarsak ailem biz haklıydık diyecek oluruna bırakmak ve zamanla mutluluğumuzu göstermek daha mantıklı gibi
yani şimdi eşim kendini öyle çok sevdiren konuşkan bi tipte değil biraz ağır bi adam ama çok iyi çok merhametlidir kimseye gidipte sırnaşıp şirinlik yapamıyor bu yüzden ben neden yapmıyorsun diye kızıp kırıyorum adamı yaptığım doğrumu bunuda bilmiyorum
Esinizle aileniz arasinda saygi sinirini asacak kadar mi bir prblem oldu ?[/Q
birbirlerine seslerini yükseltmişler konuşurken
Benim nisanlim annem tek kotu soz etmeden anneme yuksek sesle saygidizlik etti saygisizca konustu yuzugu attim simdi cok dogru bir dey yaptim bunq emin oldm
ama benim babam hakaret içeren sözler söylemiş eşime sinirle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?