Sorunlu evlilik

Sorunlu evlilik

• Siz olsanız ne yapardınız?

• Bir erkek bunu yapar mı?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Böyle hasta ruhlu , ş.... Siz erkekler der baska kim desin .

Keşke baştan bitirseydin ama olan olmuş artık .
Inş tez zamanda biter .

ne halt ederse etsin
kendi iyiliğiniz için lütfen bir daha dönmeyin

Eee konu ne şimdi.
Siz zaten sindirip devam ediyorsunuz.
Kendinize duymadığınız saygıyı kimse duymaz.
Adam ev kirasını ödetmek için ikna edip eve getiriyor sonra yolluyor sizi.

Burda kimse kocaniz hakli demez. Yani yorumlardan ne bekliyorsunuz ki? Ama siz de haksizsiniz bu kadar sabretmekle.
Haklıyı haksızı duymak diil aslında beklentim insan içinde olup yaşayınca hersey bambaşka oluyor görsede görmek istemiyormuş onu deneyimledim.. Dediğiniz gibi gereksiz sabır gibi mesela.. Bunu bugun daha iyi idrak ettim yorumlardan. Bakış açısı, farklı fikirler. Hiç tanımadığınız kişilerden gerçekleri duymak başka olur diye düşündüm.. Malum ailelerimizin sevdiklerimizin göz bebeğiyiz onlar her olumsuzda tarf tutan kısım oluyorTeşekkür ederim sevgili hatice

Bigün üçüncü sayfa haberlerine cıkarsınız bu adamla
Belliki sizofren şiddet görmeden bir an önce kacın
traji komik yaşantılar, tercihler, beklentiler.. Haklısınız bizler kadın olarak kendi cinslerimizin yaşadıklarına üzülüp çesitli yerlerde sesimizi duyurarak destek olmaya çalışırken bir bakmışız ki öyle bir yaşantıya fırsat vermişiz en azından benimki buna çok müsait.. Tesekkür ederim

Ben hakedip haketmedigin kısmına değinmeyeceğim.
Çünkü biliyorum ki böyle bir herifi defalarca affeden insana hakedip haketmediğini de izah edemeyiz.

Bilmiyorum , anlamıyorum.
Canınada mı acımıyorsun?
Dört dörtlük olsa dahi durmadan namusuna ve șerefine iftara atan bir herifle aynı yatak , aynı ev neden ?

Eşiniz resmen problemli bence bir doktora görünmeli..
Siz ise asla ona güvenmeyin hiçbir şey düzelmez .. Evet her evliliğin başı, ilk yıllarda biraz sorunlu olur ama bu kadar gelgitli olması çok saçma .. Bence hayatınızı bu adamla daha fazla harcamayın , size güvenmeyen bir insanla kendinizi yıpratmayın ...

Adamın karakteri de yok parası da. Birinden biri olsa bunun için katlanıyorsunuz diyeceğim de ikisi de yok yani. Üstelik hasta. Bu kadar vazgeçemeyecek, her defasında affedecek kadar neresi kıymetli bu adamların acaba çok merak ediyorum

Lütfen sizi bir daha kandırmasına izin vermeyin. Bu adam canınıza da kasteder, kendi canına kastedip size iftira da atar. Göz göre göre başınızı yakmayın. Fazla muhatap olmadan boşanmaya bakın bir an önce.

Sevgili vagga, Bunu çok sorguladım halende anlayamıyorum.. Neyseki 9 aylık acı tecrübeyi sonlandırarak belki 9 yıl ömrümü uzattım

Eşinizin piskolojik olarak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Sizde ozaman onu evden kovun al eşyalarını git evin kirasını ben veriyorum diye ne saçma.Ömrünüzü bu adamla çürütmeyin.

E siz de evin kirasını ben ödüyorum eşyanı da al git evimden diyemiyor musunuz? Ya da sen nasil adamsın ki karına kufredebiliyorsun?
Bu adamın nesine ikna olup da evlendiniz? Adam dediysem lafın gelişi işte. Bu tip her konunun altına yazacağım. Belki bu yoldaki bir genç kız okur da vazgeçer. Değer veren adam kufretmez, hakaret etmez. Şiddet uygulamaz, kıskançlık krizleriyle saçma triplere girmez. Oraniza buraniza karışmaz. Velev ki bunlardan birini yaptı Şener Şen gibi topuklarinizi totoya vura vura kaçın. Her kim ki olur öyle strestendir, biz neler gördük, duzelir türevi laflar etti ağzına kürekle vurun ve irtibatı kesin. Bir tane canınız var. Ailesinin adam edemediğini düzeltmeye çalışmayın olmaz. Evlenince iyice salıp öküze dönecekler kimse evlendiği için daha iyi davranmıyor.
Konu sahibi siz de bu adamı cekmeyin. Sizi belli ki para için arıyor kavgadan sonra. Parayı vermeyin de görün gerçek yüzünü iyice. Boşanır misiniz bilemem ama çocuk yapmayın ha nasıl içiniz alır da sevisirsiniz bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…