Sen sessiz mi kaldın bu kadar hakarete? Asıl ben pişmanım deseydin, kendi kafanda ki pisliği bana yansıtma deseydin. Aklın hangi sevgilinde kaldıysa , defol git, kendinde kurtul ben de kurtulayım artık hiç de geç değil deseydinNe hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!
sessiz kalırmıyım senle evleneceğime ölseydim dedim pişman oldum dedim, git bul o zaman onu dedim ne diyim daha..Sen sessiz mi kaldın bu kadar hakarete? Asıl ben pişmanım deseydin, kendi kafanda ki pisliği bana yansıtma deseydin. Aklın hangi sevgilinde kaldıysa , defol git, kendinde kurtul ben de kurtulayım artık hiç de geç değil deseydin
Belki aile büyüklerini de alıp, durumu konuşmanız faydalı olur. Nasıl sizi haksız yere bunalttığını örneklerle anlatın. Ama siz kesinlikle kendinizden taviz vermemelisiniz. O istiyor diye aynı kıyafeti iki gün giymek falan gibi şeyler olmamalı bence.sessiz kalırmıyım senle evleneceğime ölseydim dedim pişman oldum dedim, git bul o zaman onu dedim ne diyim daha..
Bana onunla evlenseydim dedi bende demekki yatakta da onu düşünüyosun dedim hayır düşünmüyorum dedi Allah bilir düşünüp düşünmediğini dedim çok ağır yani öyle böyle değil,artık benle evlenmiş nolursa olsun denirmi? aynı şeyi ben desem kapı önüne koyardı heralde
Evet bir konuşma gerekiyo gerçekten, ama beni öyle bi anlatıyoki öyle hatalıyımki onun gözünde,kız arkadaşım aradı kavga ederken teli elimden aldı beni ona öyle bi anlattıki arkadaşım bile şok oldu,seni tanımasam senden nefret etcektim dedi düşünün yani,karşısındaki düşmanıymış gibi öle bi değişiyoki kızdığında, ailesine de beni bu şekilde anlatcak beni ne kadar dinlerler bilmiyorumBelki aile büyüklerini de alıp, durumu konuşmanız faydalı olur. Nasıl sizi haksız yere bunalttığını örneklerle anlatın. Ama siz kesinlikle kendinizden taviz vermemelisiniz. O istiyor diye aynı kıyafeti iki gün giymek falan gibi şeyler olmamalı bence.
Sizden şüphelenmek için haklı bir sebebi olmadığına göre, sadece kendi zihniyetini yansıtıyor. Restinizi görmeli ve alışmalı. Aynı dayatmaları siz ona yapıyor musunuz ki? Öyle aptal bir sebepten eski sevgiliyi keşkelerle ilişkinize getirmek, asıl onun adamlığına 2 çift laf gerektirir.
Tavır koysam ben suçluyum gene onun gözünde,aramasam mesela aramadığım için suçlu olucam onun kavgasını edecek,arasam bişey olmamış gibi nasl konuşayımÜzüldüm yamesafenizi gerçekten koruyun tavrını alın ki hatasını anlasın lütfen
Elimi vurmaya alıştırma dedi eğer başlarsam duramam çok pis huyum var dedi,askerde birini dövmüş hastanelik olmuş, itip kaktı yakamdan çekti vurmadı ama onu da yapar potansiyel var!
<daha neler neler aklıma geldikçe yazıyorum inanın bunları hakedecek ne yaptım diyorumYaa siz anlattıkca başka şeylerde çıkıyor.. Dikkat edin. Taviz vermeyin. Çocuk kesinlikle düşünmemelisiniz
evet bi çare bakmam lazım böle gitmezCocuk olmamasi iyi allahin sevdigi kuluymussun bu psikopattan cocuk falan yapma sakin yol yakinkende basinin caresine bak derim ben
Tavır koysam ben suçluyum gene onun gözünde,aramasam mesela aramadığım için suçlu olucam onun kavgasını edecek,arasam bişey olmamış gibi nasl konuşayım
Canım Allah sabır versin hakkaten, kendi aileni de al, sırf onunkilerle değil. Pess yanii...sen sakinliğini koru, aynı bize anlattığın gibi anlat durumu. Çekilir şey değil, insan yaşamdan soğur ya. Sürekli potansiyel hatalı gibi, seni kontrol altında tutması ne demek, off ben buradaan sinir oldum. Siz kaç yaşında insanız, ne giyilir, hangi arabaya binilir siz bilmez misiniz zaten? Çek restini, hiç taviz verme. Dır dır ederse de çık git yanından. Alışsın, yok alışmıyorsa da defolsun kendi yöneteceği kuklası ile yaşasın. Ne bu ya?Evet bir konuşma gerekiyo gerçekten, ama beni öyle bi anlatıyoki öyle hatalıyımki onun gözünde,kız arkadaşım aradı kavga ederken teli elimden aldı beni ona öyle bi anlattıki arkadaşım bile şok oldu,seni tanımasam senden nefret etcektim dedi düşünün yani,karşısındaki düşmanıymış gibi öle bi değişiyoki kızdığında, ailesine de beni bu şekilde anlatcak beni ne kadar dinlerler bilmiyorum
<daha neler neler aklıma geldikçe yazıyorum inanın bunları hakedecek ne yaptım diyorum
Evet her huyu var ona gelince tamam hataydı diyo, e benim yaptığımda tamam hataydı diyorum kapat konuyu yok devam ediyo,ayne enine boyuna konuşulması gerekiyo evliliğimizinEski konunu okudum. Eşinin yalan huyu da var..
Ve en kötüsü iddia loto toto her neyse kumar oynuyor kısacası
Gizli saklı işler yapıp sonradan sen öğrenince bahaneler buluyor.
Bu erkekler kendilerini akıllımı sanıyor.
Senin de evliliğini masaya yatırma zamanın gelmiş. (geçiyor bile)
tamam aramalıydım bi daha olmaz diyorum, benle evlendiğine pişman olcak ne varSen kocanı tanıyosun. Ona göre davranman lazım. Bende bi yabancının arabasına binsem yanımda arkadaşlarımda olsa kocam bana tavır alır. Bana güvenmediğinden değil kıskandığından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?