sorunlu evlilik!

Babam yüzyüze konuşacak kızlar ne diyecek ben de bilmiyorum ama sıcağı sıcağına konuşulmalı dimi bu konular, bu hafta sonu gelin konuşun demeli miyim?

konusulsun tabii ama siz erken davranın babanızı arayıp durumu haber edinki eşiniz babanizdan yüz bulmasın kozlari elinize almalısınız ..

Babam yüzyüze konuşacak kızlar ne diyecek ben de bilmiyorum ama sıcağı sıcağına konuşulmalı dimi bu konular, bu hafta sonu gelin konuşun demeli miyim?

kesinlikle arayın babanız gelsin ve ciddi bir konuşma yapsın eşinize ağzının payını versin.
bir daha babanızı aramaya çekinmesi lazım.
çocuk gibi ya.

bu babaya şikayet olayı nedir ya.
ben asıl buna takıldım.
sizin babanıza sizi şikayet ediyor, saçmalığa bak.
eşinizi şöyle bi adam akıllı sarsın kendine gelsin!

benim eşimde hiç kıskanmaz nispet olsun diye söylemeyorum ama bazen gıcıklığına arkadaşına selam söyle filan diyorum hiç bişey demiyo ya

Bendede var ayni modelden ... madem okadar erkekler karisini calistirmasin evde rahat ettirsin hem calisicam hemde hakaret cekicem.. susma ne kadar susarsan üstüne koyar.

Bendede var ayni modelden ... madem okadar erkekler karisini calistirmasin evde rahat ettirsin hem calisicam hemde hakaret cekicem.. susma ne kadar susarsan üstüne koyar.
öyle de dedim çıkıcam o zaman nie uğraşıyorum ben bu kadar dedim ne için! çık diyo.. e çıkarsam maaşının yarısıyla kredi ödüyo geçinemicez gene kavga olcak, onun sigarası var benim bi masrafım yok.. çıkmam çözümmü onu da bilmiyorum

Siz kesinlikle iyi değilsiniz. Psikolojiniz bozulmuş. Çocuk istiyor, korunmuyor ne demek? Dua ile olmaz o işler, siz korunacaksınız. Bu evliliğe bir de bebek ekleyip onun da günahına girmeye hakkınız yok. Çocuğunuzun psikopat bir babası olacak farkında mısınız? Sizi dövmekle tehdit eden biri var karşınızda ve siz hala babam gelsin konuşsun kendine gelmesi lazım diyorsunuz. Evet babanız gelmeli ama sizi almaya gelmeli. Kolay kolay kimseye evliliğini bitirmelisin demem ama size diyorum.

Evliliğinizde bir evlilikte olmaması gereken her şey var.
Kumar var.
Hakaret var.
Psikolojik şiddet var.
Kıskançlık var.
Kısıtlama var.

Bunların birkaç adım ötesi ne biliyor musunuz?
Dayak.
Aile içi tecavüz.
Yaralama.
Öldürme.

Olmaz demeyin, bu gidişle yukarıdaki listeye birer birer bunlar da eklenecek.

yazik allah yardimcin olsun ruh hastasi biriyle evlisiniz ve eger bende sevgilimle devam ettirirsem sizin durumunuza düsecegim

Bu konuda "aah beni kiskaniyor, bak beni nasil seviyor nasil" düsünen kizlar için olsun. Okuyun ve geleceginizi görün.

Bu arada konu sahibi, ben olsam bu adamdan bosanirdim. Benim namsuma laf uzatacak, birde ben küçük çoçukmus gibi beni babama sikayet edecek? Böyle bir psikopat erkekten ilk isim ayrilmak olurdu. Bide anldigim kadari ile çoçuk için deniyormusunuz. Ya çoçuk olunca daha iyi olur mu diye saniyordun? Adam seni çoçuk ile yalniz basina park'a bile yollamaz! Bu adam bildigin hasta iste. Ise siddet girmeden önce derhal ayril bundan.

yazik allah yardimcin olsun ruh hastasi biriyle evlisiniz ve eger bende sevgilimle devam ettirirsem sizin durumunuza düsecegim
aman canım,eğer böyle biriyle çıkıyosan halimi gör ve kaç derim,evlenince ayrılmak o kadar kolay olmuyo, bugüne kadar sabrettim ama artık aileler de girecek işin içine

Aynen böle düşünen kızlar kıskanç erkekten kaçın,kıskançlığın da bi derecesi var iyi tartın ölçün biçin....
psikolojik şiddet fazlasıyla var fizikselle de tehdit ediyo işte, ailemle konuşmalıyım

Sen de bu eziklik varken,daha çok küfür yer babana çocuk gibi şikayet edilirsin.Yarın da evire çevire döver,yine af diler,tamam aramam gerekiyordu bi daha asla olmaz diye bir erkeğin oyuncağı olursun.

1 ay önceki konunuzdan alıntıdır:

Bugün açtığınız konu ve yazdığınız cevaplarla üst üste koyup tekrar okuyun. Annem gelsin , babam gelsin konuşsun demeden önce bu konuşma sonrasında ne beklediğinizi kendinize itiraf edin. " Tamam baba , özür dilerim deyip babanızın elini öpen ve bir anda peri masalına dönen bir evlilik mi ? "

1 ay önce açtığınız çok ciddi bir konu var iken ve sonrasında bu olay olmuş iken bebek istediğinizi söylüyorsunuz. Çocuk olunca düzelir , eve bağlanır düşüncesi ile hareket etmemenizi dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…