Hızlı yazınca hatlar karıştı. Açıklık getireyim 2021 temmuzda evlendim. 2022 Haziran bebeğim olduBir senelik evlilikte nasil sekiz aylik bebeginiz oluyor ona takildim ben. Ne yaparsa yapsin annesini sikayet etmeyin sizde onun yaninda annesine cok iyi davranin o yokken mesafe koyun.
Sabır başka birşey yok.Birazda eşinizin tutumu önemli.Merhaba. 1 yıllık evliyim. Eşimle çok severek her türlü zorluğa katlanarak evlendik. Her şey güzel giderken kaynanam sürekli benimle yarış haline girmeye başladı. Kocam bana bişi yapar baban da bana yapardı vs vs. Eltim var sürekli onu bana över.Yok bizimkilerin ailesi çok iyi yok bizimkiler şunu almışlar buraya gitmişler vs vs.Sürekli bir laf sokmalar her konuda onu üstün tutmalar. Eşimin yanında yapmaz genelde ben tek olunca annesiyle beraber gelirler üstüme. Çok yoruldum.Her yerde beni kötülüyor. Onun bu yaptıklarını eşime diyorum annesine tek laf dedirtmiyor yine suçlu ben oluyorum. 8 aylık bebeğim var çocuğuma dahi laf ediyor yok ağzı şöyle burnu böyle. Her işlerine eşim koşuyor her başları sıkıştığında bizi buluyolar. Eltim ve eşine bişi demek yok. Hiç görüşmek konuşmak istemiyorum ama eşimi kaybetmemek için mecburen katlanıyorum. Çok yoruldum nasıl davranacağımı bilemez oldum. Ne yapabilirim?
Ay o kadar doğru bir yorum ki resmen yaşadım bunuNe kadar rezil anaları olursa olsun erkeklere anlatmamak gerekiyor bence. Sonra kıymete biniyor analarhem de siz dedikodu yaptı pozisyonuna düşüyorsunuz. Kadın kendi kendine konuşsun,siz mesafeli olun. Tabii gerçekten sizi kötülediği i
Aman he de gec. Soguk davran yuz bulamasinMerhaba. 1 yıllık evliyim. Eşimle çok severek her türlü zorluğa katlanarak evlendik. Her şey güzel giderken kaynanam sürekli benimle yarış haline girmeye başladı. Kocam bana bişi yapar baban da bana yapardı vs vs. Eltim var sürekli onu bana över.Yok bizimkilerin ailesi çok iyi yok bizimkiler şunu almışlar buraya gitmişler vs vs.Sürekli bir laf sokmalar her konuda onu üstün tutmalar. Eşimin yanında yapmaz genelde ben tek olunca annesiyle beraber gelirler üstüme. Çok yoruldum.Her yerde beni kötülüyor. Onun bu yaptıklarını eşime diyorum annesine tek laf dedirtmiyor yine suçlu ben oluyorum. 8 aylık bebeğim var çocuğuma dahi laf ediyor yok ağzı şöyle burnu böyle. Her işlerine eşim koşuyor her başları sıkıştığında bizi buluyolar. Eltim ve eşine bişi demek yok. Hiç görüşmek konuşmak istemiyorum ama eşimi kaybetmemek için mecburen katlanıyorum. Çok yoruldum nasıl davranacağımı bilemez oldum. Ne yapabilirim?
eşimi kaybetmemek için mecburen katlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?