Sorunlu komsu

Safkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
283
116
53
Merhaba arkadaşlar sorunum üst komşum iki haftadır taşıdığımız evimizde rahat değiliz tanımadığımız insanlar yuzunden ne yapacağımı da bilmiyorum bu yüzden size danışmak istedim konuyu.
Yeni aldığımız evimizde 10. Katta oturuyoruz bahsettiğim komşuda 11. Katta ve onun üstünde son kat ve bos. Yaptıklarıysa şunlar yatak odasından birşeyler çırpıyor bugün simit kırıntıları ve sakız kabuğu vardı cam önünde balkonuma üçüncü defadir sigara kulu geliyor. Uyarmayi düşündük açıkçası asansöre yazı asılmış muhtemelen okumuştur öküzler ama dikkate almamislardir. Birazda sorunlu tipler geçen gün 10. Kattan aşağıdan gelen sesleri duydum öldürecem seni diye biri bi kadını surukluyordu adam kadını dövdü baya iki üç saat aşağıda bagris cagris herkes bunları izledi adamın elinden kurtulunca kadın kaçmaya calisiyo falan rezaletti yani polis geldi ambulans geldi kadın ifade verdi ayak üstü agliyo falan adamda hala zirlama şerefsiz falan diyor polis gitti kadın şikayetçi olmayınca adamın ailesi geldi kadını aldı gitti adam iki gün yalnızdı tabi biz o olayla öğrendik üst katimizda oturanların bunlr olduğunu flan neyse kadın eve döndü ses yok simdilik. Böyle tuhaf tipler oldukları için uyarıp uyarmamakta çaresiz kaldık siz olsanız nasıl davranizdirniz fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim hiç

Kadını gördüğünüzde kibarca uyarın ama eşinizi adamla konuşmaya falan göndermeyin sakın. Allah korusun..
Kadında bı değişik kavgalarını izlediğimiz için biraz fikir edindim çok çirkef geldi eşimi hiç karistirmak istemiyorum zaten dengesiz insanlar bebeğim var birde sesten çok etkileniyor inadına ses yaparlar falan bellimi olur ayrıca bizim altimizdaki ailede rahatsız bunlardan bizden önce sabah beste yüksek sesle film izliyorlarmis düşünün iki kat aşağısı rahatsız oluyor

Bence adama da kadına da bişey söylemeyin. Böyle bişeyde bile şikayetçi olmayan bi kadına bişey derseniz kalkıp sizi o adam söyler ve olay olur. Daire sizin ise balkonunuzu kapattırın sürgülü camla.

Eşine söylemekten başka care yok gibi. Adam psikopatsa hiicccc diyaloga girmeyin. Inanin sirf bu yüzden ev almak istemiyorum. Sorunlu komşu olunca kolay kolay satamıyorsun da evi.

Merhaba arkadaşlar sorunum üst komşum iki haftadır taşıdığımız evimizde rahat değiliz tanımadığımız insanlar yuzunden ne yapacağımı da bilmiyorum bu yüzden size danışmak istedim konuyu.
Yeni aldığımız evimizde 10. Katta oturuyoruz bahsettiğim komşuda 11. Katta ve onun üstünde son kat ve bos. Yaptıklarıysa şunlar yatak odasından birşeyler çırpıyor bugün simit kırıntıları ve sakız kabuğu vardı cam önünde balkonuma üçüncü defadir sigara kulu geliyor. Uyarmayi düşündük açıkçası asansöre yazı asılmış muhtemelen okumuştur öküzler ama dikkate almamislardir. Birazda sorunlu tipler geçen gün 10. Kattan aşağıdan gelen sesleri duydum öldürecem seni diye biri bi kadını surukluyordu adam kadını dövdü baya iki üç saat aşağıda bagris cagris herkes bunları izledi adamın elinden kurtulunca kadın kaçmaya calisiyo falan rezaletti yani polis geldi ambulans geldi kadın ifade verdi ayak üstü agliyo falan adamda hala zirlama şerefsiz falan diyor polis gitti kadın şikayetçi olmayınca adamın ailesi geldi kadını aldı gitti adam iki gün yalnızdı tabi biz o olayla öğrendik üst katimizda oturanların bunlr olduğunu flan neyse kadın eve döndü ses yok simdilik. Böyle tuhaf tipler oldukları için uyarıp uyarmamakta çaresiz kaldık siz olsanız nasıl davranizdirniz fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim hiç
Apartman yönetimi aracılığıyla halletmeye çalışın. Sakın birebir muhatap olmayın.

Uyarmayın madem ev kendinizin balkona cam yaptırın birşey düşmez içeri. Yani bu tipler genelde kavga arayan tiplerdir. Eşini sakın yollama. Yollama dememin sebebi de gayet açık yani bi sigara külü için eşinden olursun Allah korusun

Kadında bı değişik kavgalarını izlediğimiz için biraz fikir edindim çok çirkef geldi eşimi hiç karistirmak istemiyorum zaten dengesiz insanlar bebeğim var birde sesten çok etkileniyor inadına ses yaparlar falan bellimi olur ayrıca bizim altimizdaki ailede rahatsız bunlardan bizden önce sabah beste yüksek sesle film izliyorlarmis düşünün iki kat aşağısı rahatsız oluyor
En iyisi hiiiç uyarmamak ozaman. Yöneticiye söyleseniz diyeceğim ama ozaman bile sizin şikayetçi olduğunuzu anlarlar :/

Herkesin tuhaflıgı kendine.
O tuhaf bu yaslı bu genc bu cocuk vs. Yuzude burdan alıyorlar zaten.
Uyarın.

bu insanların gerçekten bir şey anlama yetisi olduğunu düşünüyor musunuz? cam balkon yaptırın ve muhattap olmayın. adam olsa aşağıya bişey çırpmaz zaten.
Cam balkon bugün sipariş verdikte yatak odası onune çırpmak nedir anlamadım sığır karı malesef ev sahibi birde bunlarda 4 yıllığına çektim krediyi yılımı doldurunca hemen satıp gidelim dedik eşimle

medeni insanlar böyle görgürsüzler için evini bırakıp gittikçe bu tarz sorunlar hiç çözülemeyecek. biraz yetkililere bildirin, uyarsınlar. en azından bu tarz şikayetler biriktikçe birilerinin dikkatini çeker. görgüsüz insanlar, insanları delirtmek için özellikle üst kattan ev alıyor galiba. sizin komşunun öğretmen versiyonu bende.

medeni insanlar böyle görgürsüzler için evini bırakıp gittikçe bu tarz sorunlar hiç çözülemeyecek. biraz yetkililere bildirin, uyarsınlar. en azından bu tarz şikayetler biriktikçe birilerinin dikkatini çeker. görgüsüz insanlar, insanları delirtmek için özellikle üst kattan ev alıyor galiba. sizin komşunun öğretmen versiyonu bende.
Bizimki de unide araştırma görevlisi dngalak karı bebegim olmasa papuc birakmamda yeni tasindik bu şehre eşim işteyken gelir falan kapıya dengesiz bellimi olur apartman toplantısında eşim görmüş adamı hiç konuşulacak bir tip değil serseri gibi dedi bulasmama kararı aldık o yüzden

Aman arkadaşım o kadın boşuna o eve dönmedi. Boşuna şikayet etmememeye karar vermedi. Bak bu adam tehlikeli. Hiç bulaşmayın. Sofra bezini kadın bile çırpıyor olsa yine de adam sataşır size.

Ev alma komşu al diye boşuna dememişler. Sorunlu olduklarını belli etmişler. Allah kolaylık versin. Konuşun desen sağları solları belli olmaz ne diyeceğimi şaşırdım 🤷🏻‍♀️ Allah iyilerle karşılaştırsın

Zor ama sabredin.
Hiç bulaşmayın.

aldığınız evi kiraya verip siz kiraya çıkın?

ben de üst komşumdan bıkıp kaçtım yeni komşum da süper değil ama idare edebiliyorum.

en iyisi bi süre hiç takmayın üsttekileri bebeğinizin odasına ses yalıtımı yaptırtabilirsiniz.

Back
X