- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Ben yapardım sonuçta gün belirlenmiş neden yaptın derse de bugün silkelemme günü kapatsaydin derimMerhabalar.
Şu an kv'deyim. Binada pazartesi günleri örtü çırpma günü olarak kararlaştırıldı. Zira alt komşu rahatsız oluyor. Bize inat mı yapıyor anlamıyorum ama nedense kuralları bilmesine rağmen her pazartesi (özellikle sabahları) balkona bembeyaz çamaşırları asıyor
Defalarca bu mevzu hatırlatılmasına rağmen hâlâ aynı şeyi tekrar ediyor.
Pazartesi dışındaki günlerde örtüyü zaten çırpamayız. ( Bu kural kararlaştırılmadan önce sürekli şikayet ediyordu )
Bir de üst komşu her gün örtü çırpıyor. Onu da bizden biliyorlar
Şimdi gidip örtüleri çamaşırlarının üstüne çırpayım mı ben?
Toz a alerjisi olan insanın silkelemesi lazım yıkanmış şeylerde bile felaket toz oluyor ://ne çırpma derdiymiş arkadaş. yıkayın süpürün bitti gitti. çırpmayınca özel bakteri mi ürüyor nedir yani?
Evet cirpMerhabalar.
Şu an kv'deyim. Binada pazartesi günleri örtü çırpma günü olarak kararlaştırıldı. Zira alt komşu rahatsız oluyor. Bize inat mı yapıyor anlamıyorum ama nedense kuralları bilmesine rağmen her pazartesi (özellikle sabahları) balkona bembeyaz çamaşırları asıyor
Defalarca bu mevzu hatırlatılmasına rağmen hâlâ aynı şeyi tekrar ediyor.
Pazartesi dışındaki günlerde örtüyü zaten çırpamayız. ( Bu kural kararlaştırılmadan önce sürekli şikayet ediyordu )
Bir de üst komşu her gün örtü çırpıyor. Onu da bizden biliyorlar
Şimdi gidip örtüleri çamaşırlarının üstüne çırpayım mı ben?
Toz a alerjisi olan insanın silkelemesi lazım yıkanmış şeylerde bile felaket toz oluyor ://
bizde de yasak. çırpmayınca ölünmüyor. insan isterse hayatini çırpmayacak şekilde organize edebilir. şarjlı el süpürgeleri var, örtüler onlarla süpurülüp yikanabilir. halılar yıkamaya gönderilebilir vs.Şu çırpma işini bir ben anlamıyorum her halde .
Çırpmayın . Ben en üst katta oturuyorum bugüne kadar hiç halı çırpma ihtiyacı hissetmedim . Ya da çarşaf .
Neyse zaten bizim binada kesinlikle yasak .Hele öyle sofra bezi falan ... Asla .
alt katın penceresi balkonu pislik içinde kalsın, tüm tozumuzu doğaya saçalım ne güzel hayatAy öyle olur mu ayol illa çırpmak lazım :)
Biz baya dedik şu an balkonda ya da banyoda silkip yıkayın diye ama üyenin işine gelmiyor.
Demek dışarıya çırpmadıkça temizlik yaptığını hissedemeyecek ondan çırpmak istiyor....
sonrasında değil olay anında söyleyin bence. bir de deli olmak lazım bazen. deli deliyi görünce misali bence akıllanırBöylelerine kural falan anlatamazsınız arkadaşım, bu apartmanda oturmasını bilmeyen insanlara sinir oluyorum.
Benimde var bir üst komşum.
Balkonda otururuz sofra çırpar, ekmek kırıntısı, kavun-karpuz çekirdeği hepsi benim balkonda, uyarınca cocuklar yaptı oluyor.
Pazar günleri sabah 07:30' da, hafta içi geceleri 23:30 00:00' da ev süpürür.
Biz çalışıyoruz, çocuklar okula gidiyor, evde dinlenmek herkesin hakkı. Defalarca uyardım her defasında "ayyy kusura bakma şu şu işim vardı ogün" diyerek cümleye başlıyor. Ayrıca ev hanımı, gündüz neden yapılmıyor bu temizlik anlamıyorum...
Üst katına taşınıp aynı işkenceyi yapasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?