Sorunlu mu?

Ben yapardım sonuçta gün belirlenmiş neden yaptın derse de bugün silkelemme günü kapatsaydin derim

ne çırpma derdiymiş arkadaş. yıkayın süpürün bitti gitti. çırpmayınca özel bakteri mi ürüyor nedir yani?
Toz a alerjisi olan insanın silkelemesi lazım yıkanmış şeylerde bile felaket toz oluyor ://

Evet cirp

bende çırpma olayına karşıyım. Ama sizin sorunuz bu değil :)

Sorunuza cevap olarak. Bence soylemeden çırpın . Gün belirlenmiş ve defalarca uyarmışsınız. Bir zahmet aklında tutsun yani.
Her çırpmadan önce ona haber vermek zorunda değilsiniz.
gün belirlenmemiş olsa tamam. Ama belirlenmiş ve dikkat edip o gün asmasın çamaşır.
Gün zaten bu sebeple belirleniyor diye biliyorum.

Madem gün belirlediniz çırpın gitsin ne diyebilir ki... Bir kere böyle yaparsanız bence ikinci kez çamaşır asmaz

Son düzenleme:
Ya sizler cirpmiyorsunuz diye yasak degil bu. Konu sahibi cirpiyormus. Ustelik cirpmak dogru mu degil mi diye sormamis. Su durumda ne yapayim demis. Zaten cirpacak yani. Bizim apartmanda da herkes cirpar. Herkes kafasina gore olup olmadik zamanda cirpmasin diye gun koyuldu. Yan komsumuz her sabah istinasiz halilarini balkona sarkitir, havalandirir ve cirpar. Her Allahin gunu. Millet basedemedi artik. Eger gununuz belliyse komsuya seslenip birazdan hali sirkeleyeceginizi camasirlari toplamasini soyleyin. Toplasin veya toplamasin yarim saat sonra sirkeleyin. Kurallara uymasini bilsin. Ozellikle uyarmaniza ragmen dikkate almiyorsa bir posta daha camasir yikamak zorunda kalir.

Ben ufakken cirpilirdi hatirliyorum hayal meyal.hala cirpma isleri kaldi mi ki
Bide cirpma gunu olacak kadar. Cok ilginc geldi bana

bizde de yasak. çırpmayınca ölünmüyor. insan isterse hayatini çırpmayacak şekilde organize edebilir. şarjlı el süpürgeleri var, örtüler onlarla süpurülüp yikanabilir. halılar yıkamaya gönderilebilir vs.

Çırpınca nolacak?
Apartmanda yaşayıp yok çırpmamız lazım diye dolaşanlara sinir oluyorum. Benim komşularda çırpmazlarsa evdeki birşeyleri ölecekler. En sonunda kapattım bahçenin üstünü. 1.kat çırpıp duruyordu şimdi o kavga ediyor, neymiş pislik oluyormuş. Ben temizlerken çırpması gerekiyodu oysa..
Diyeceğim odur ki çırpmayın, çamaşırlar olsa da çırpmayın olmasa da çırpmayın. Çamaşır makinasına atın yıkansın.

alt katın penceresi balkonu pislik içinde kalsın, tüm tozumuzu doğaya saçalım ne güzel hayat

Böylelerine kural falan anlatamazsınız arkadaşım, bu apartmanda oturmasını bilmeyen insanlara sinir oluyorum.

Benimde var bir üst komşum.
Balkonda otururuz sofra çırpar, ekmek kırıntısı, kavun-karpuz çekirdeği hepsi benim balkonda, uyarınca cocuklar yaptı oluyor.
Pazar günleri sabah 07:30' da, hafta içi geceleri 23:30 00:00' da ev süpürür.
Biz çalışıyoruz, çocuklar okula gidiyor, evde dinlenmek herkesin hakkı. Defalarca uyardım her defasında "ayyy kusura bakma şu şu işim vardı ogün" diyerek cümleye başlıyor. Ayrıca ev hanımı, gündüz neden yapılmıyor bu temizlik anlamıyorum...
Üst katına taşınıp aynı işkenceyi yapasım var

çırpmayınca olmuyor mu illa balkon dan sallandırmak mı lazım. teknoloji çağındayız sonuç olarak bence vazgeçin bu ilkel tavırlardan olsun bitsin.

sonrasında değil olay anında söyleyin bence. bir de deli olmak lazım bazen. deli deliyi görünce misali bence akıllanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…