Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben evleneli bir yıl oldu. Ve ben evlenip memleketimden uzak bir yere eşimin memleketine geldim. Ve eşimin işine de yakın olan bir ev ararken bir kişi bir eve aracı oldu ve evi tuttuk yalnız şöyle bir durum var ki kayınvalidemlerin yan binasında evimiz. Yani biliyorsunuz ki ev bulmak çok zor o zorluğu bizde yaşadık. Başta arabada yoktu işe yakın olması gerekiyordu ve bir tanıdık bu evi buldu aracı oldu sağ olsun. Neyse ben bunu sorun etmedim ama eşime dedim ki belirli sınırlar koyulacak yoksa oturmam. Eşim de e tabiki koyulacak öyle diğer türlü olmaz zaten dedi. Her neyse kayınvalidemlerde herhangi bir sorun olmadı pek minik şeylere kızmam haricinde öyle devamlı gidip gelen devamlı görüşelim diyen insanlar değiller. ancak 13 yaşında bir kardeşi var. Her gün kabul etsem ger gün buraya gelecek. Bizim evde bilgisayar var. Hatta o bilgisayar biz evlendiğimizden beri çoğunlukla şu işimiz var bu işimiz var dedikleri için onlarda kaldı. Ve en sonunda dediler ki biz işimizi hallettik ama sonra açmadık bile öyle kaldı sonra eşim aldı getirdi. E bu sefer kardeşi gündüzleri devamlı buraya gelmek için beni arıyor geleyim mi diye. En az haftada bir arıyor. Sıkıntı şu ki ben onu haftada bir görmüyorum arada çaya geliyorlar bizi yemeğe çağırıyorlar zaten görüşüyoruz haftada iki üç kere falan her zaman olmasa da çoğunlukla. E o kadarından şikayetçi değilim tamam ama bu çocuk diğer günlerde de gelmek istiyor hep. Arada artık bu durumdan sıkılıp tatlı dille diyorum al bilgisayarı götür canım. Götürüyor sonra bir geldiklerinde getiriyor ya da eşim istiyor falan yine başa sarıyoruz. Sorun şu ki uzun süre bilgisayar oradayken asla açmamış bilgisayarı. Ve ben kaç kere reddettim işim var diye. Kayınvalidem de iyidir hoştur ama bu konuda rahatsızlığımı anlamıyor galiba direkt yüzüne söyleyemem çünkü cidden çok kırılır aslında çokta tatlı bir kadındır ama herkesin kusuru oluyor işte. Eşime bunu belirttim ve bana kızdı. Küçücük çocuğu yük mü görüyorsun ne var bir köşede oynasa buna mı takıldın falan diye üste çıktı. Ben kötü oldum anlayacağınız dedi ki bilgisayar orada kalsın o zaman artık. Ben de verdim bilgisayarı ama bizim sonuçta temelli onlarda kalması da ayrı sinir bozucu geliyor. Yani diyorum ben de mi sorun var. Lütfen hatalıysam belirtin ben de mi sorun var yoksa eşim mi haklı