• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlu olan ben miyim objektif yoruma ihtiyacım var🥺

banulk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
22
-1
1
29
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben evleneli bir yıl oldu. Ve ben evlenip memleketimden uzak bir yere eşimin memleketine geldim. Ve eşimin işine de yakın olan bir ev ararken bir kişi bir eve aracı oldu ve evi tuttuk yalnız şöyle bir durum var ki kayınvalidemlerin yan binasında evimiz. Yani biliyorsunuz ki ev bulmak çok zor o zorluğu bizde yaşadık. Başta arabada yoktu işe yakın olması gerekiyordu ve bir tanıdık bu evi buldu aracı oldu sağ olsun. Neyse ben bunu sorun etmedim ama eşime dedim ki belirli sınırlar koyulacak yoksa oturmam. Eşim de e tabiki koyulacak öyle diğer türlü olmaz zaten dedi. Her neyse kayınvalidemlerde herhangi bir sorun olmadı pek minik şeylere kızmam haricinde öyle devamlı gidip gelen devamlı görüşelim diyen insanlar değiller. ancak 13 yaşında bir kardeşi var. Her gün kabul etsem ger gün buraya gelecek. Bizim evde bilgisayar var. Hatta o bilgisayar biz evlendiğimizden beri çoğunlukla şu işimiz var bu işimiz var dedikleri için onlarda kaldı. Ve en sonunda dediler ki biz işimizi hallettik ama sonra açmadık bile öyle kaldı sonra eşim aldı getirdi. E bu sefer kardeşi gündüzleri devamlı buraya gelmek için beni arıyor geleyim mi diye. En az haftada bir arıyor. Sıkıntı şu ki ben onu haftada bir görmüyorum arada çaya geliyorlar bizi yemeğe çağırıyorlar zaten görüşüyoruz haftada iki üç kere falan her zaman olmasa da çoğunlukla. E o kadarından şikayetçi değilim tamam ama bu çocuk diğer günlerde de gelmek istiyor hep. Arada artık bu durumdan sıkılıp tatlı dille diyorum al bilgisayarı götür canım. Götürüyor sonra bir geldiklerinde getiriyor ya da eşim istiyor falan yine başa sarıyoruz. Sorun şu ki uzun süre bilgisayar oradayken asla açmamış bilgisayarı. Ve ben kaç kere reddettim işim var diye. Kayınvalidem de iyidir hoştur ama bu konuda rahatsızlığımı anlamıyor galiba direkt yüzüne söyleyemem çünkü cidden çok kırılır aslında çokta tatlı bir kadındır ama herkesin kusuru oluyor işte. Eşime bunu belirttim ve bana kızdı. Küçücük çocuğu yük mü görüyorsun ne var bir köşede oynasa buna mı takıldın falan diye üste çıktı. Ben kötü oldum anlayacağınız dedi ki bilgisayar orada kalsın o zaman artık. Ben de verdim bilgisayarı ama bizim sonuçta temelli onlarda kalması da ayrı sinir bozucu geliyor. Yani diyorum ben de mi sorun var. Lütfen hatalıysam belirtin ben de mi sorun var yoksa eşim mi haklı

Benzer bir koca bende de var. Siz değil kocanız ve kayınvalideniz sorunlu. Özelinize saygı duymak zorundalar. Eşinizin size kızma hakkı yok, orası bir ev PlayStation salonu değil. Ben olsam bilgisayarımı da vermem ayrıca. Bir zahmet paraya kıyıp çocuğa bilgisayar alsınlar.

Belki sizinle takılmayı seviyordur, anne babasından daha gençsiniz sonuçta. Bilgisayarın da orada kalması tabi saçma olur. Bilemedim.

Eşiniz temelli vermiş bilgisayarı kardeşine ,sorun da ortadan kalkmış işte, bence artık uzatmayın eşiniz eve yenisini alır, huzurunuzdan önemli değil bence.
Yenisi de alınmayacak şu an başka masraflarımız var. Bilgisayar çok pahalıydı ve kardeşi çok hor kullanıyor ister istemez üzüldüm :(

Belki sizinle takılmayı seviyordur, anne babasından daha gençsiniz sonuçta. Bilgisayarın da orada kalması tabi saçma olur. Bilemedim.
Ya evet beni çok seviyor ben de onu seviyorum ancak devamlı gelmesi beni rahatsız etmeye başladı sizce ben mi yanlış düşünüyorum aslında bir sorun yok mu

Vallahi kocam kardeşine bilgisayarını hibe ettiyse ben bilgisayarın parasıyla puluuyla hor kullanmasıyla uğraşmam düşünmem yani bana ne eşime ait olan bir üründen. Önemli olan beni hor kullanmasınlar psikolojimle oynamasınlar 13 yaşında çocuk gelip her gün oyun oynayacak diye evin içinde başını beklemek zorunda kalmayım yani uzun lafın kısası hiçbir şey benden daha kıymetli değil.

Haftada bir gün gelen 13 yaşında bir çocuğu da sıkıntı etmezdim herhalde ya ne olacak ki köşede oturup oyun oynasa bana ne Zararı dokunacak, sürekli bir şeyler istemiyor evin içine kırıntılar içecekler damlatıp dökmüyorsa sorun yok

Benzer bir koca bende de var. Siz değil kocanız ve kayınvalideniz sorunlu. Özelinize saygı duymak zorundalar. Eşinizin size kızma hakkı yok, orası bir ev PlayStation salonu değil. Ben olsam bilgisayarımı da vermem ayrıca. Bir zahmet paraya kıyıp çocuğa bilgisayar alsınlar.
Napayım vermek zorunda kaldım çok uzadı ve sıkıldım :( ya evet anlamıyorum şu an kuzenim falan burada şehir dışından geldi arıyor ki gelebilir miyim ben de müsait değilim bilgisayarı al götür dedim sinir oldum. Kayınvalidem cidden birçok konuda iyidir ama bu konuda düşünememesi beni şaşırtıyor. Yani şunu algılayamıyorlar o benim kardeşim ya da çocuğum değil onlar kadar tahammül edemem ki keşke anlasalar. Eşim de ne zararı var sana diyor bana suç buluyor kendimden şüphe ettirdi resmen. Siz aşabildiniz mi peki bu konuyu

Vallahi kocam kardeşine bilgisayarını hibe ettiyse ben bilgisayarın parasıyla puluuyla hor kullanmasıyla uğraşmam düşünmem yani bana ne eşime ait olan bir üründen. Önemli olan beni hor kullanmasınlar psikolojimle oynamasınlar 13 yaşında çocuk gelip her gün oyun oynayacak diye evin içinde başını beklemek zorunda kalmayım yani uzun lafın kısası hiçbir şey benden daha kıymetli değil
Yani ben de kullanıyordum bir şeyler izliyordum kendime oyun indirmiştim o yüzden azıcık üzüldüm :( ama haklısınız tabiki. Eşim beni suçlu çıkardı çocuk sıkılıyor işte sana ne zararı var falan bilmem ne kendimden şüphe ettim size sormak istedim ben mi yanlış yapıyorum aslında sürekli gelmek istemesi normal mi diye

Pc' yi hibe edin.Sorun ortadan kalksın. Eşinizin işi olduğunda o annesine gitsin.
Benim de oyunlarım vardı film dizi falan izliyordum ve bilgisayar çok pahalı bir bilgisayar hor kullanıyor biraz o yüzden yine de üzüldüm :( ben de eşime dedim alsın onun olsun artık daha

Yani ben de kullanıyordum bir şeyler izliyordum kendime oyun indirmiştim o yüzden azıcık üzüldüm :( ama haklısınız tabiki. Eşim beni suçlu çıkardı çocuk sıkılıyor işte sana ne zararı var falan bilmem ne kendimden şüphe ettim size sormak istedim ben mi yanlış yapıyorum aslında sürekli gelmek istemesi normal mi diye
Muhtemelen küçük kızımız ergenlik dönemindedir, oğlumla aynı yaştalar . ev sıkıyor olabilir evde annesi bir şeyler söyleyip rahatsız ediyor olabilir . ama sizin oraya gelince ona değişik ferah bir mekan sürekli arkasından karışmayan biir anne olmayınca rahat ediyor olabilir . Eşiniz hibe etmiş bence hiç oturup düşünüp caninizi sıkmayın boşverin keyfinize bakın kimsenin çocuğunu avutmak zorunda değilsiniz

Siz biraz malına düşkün bir insansınız galiba çünkü bu laptop bir insanın hayatında ne kadar boşluk oluşturabilir ki. Yani bizim evde bir laptop var ama eşim evdeyken müşteri arayıp fatura istemediği sürece yüzüne bakan yok

Evet söyledim kendisine. Ancak annemler sınırını koyuyor zaten bunu da sorun etme bari tarzında konuştu çok şikayetçi olduğumu söyledi
Annesi ne konuda koyuyor sınırını? Haftada iki üç gelince oynasın işte ekstra gelmesine gerek yok

Muhtemelen küçük kızımız ergenlik dönemindedir, oğlumla aynı yaştalar . ev sıkıyor olabilir evde annesi bir şeyler söyleyip rahatsız ediyor olabilir . ama sizin oraya gelince ona değişik ferah bir mekan sürekli arkasından karışmayan biir anne olmayınca rahat ediyor olabilir . Eşiniz hibe etmiş bence hiç oturup düşünüp caninizi sıkmayın boşverin keyfinize bakın kimsenin çocuğunu avutmak zorunda değilsiniz

Siz biraz malına düşkün bir insansınız galiba çünkü bu laptop bir insanın hayatında ne kadar boşluk oluşturabilir ki. Yani bizim evde bir laptop var ama eşim evdeyken müşteri arayıp fatura istemediği sürece yüzüne bakan yok
Evet beni seviyor kardeşi ben de onu seviyorum aslında ancak bunun oluru devamlı buraya gelmesi değil ki. Yok ya öyle mala çok düşkün değilim ama birazcık üzüldüm yine de işte ne yalan söyleyim. Ancak tabi laptop olmadan yapamam falan demiyorum tabi sadece vakit geçirmek güzel oluyordu. Ama tabiki devamlı buraya gelmesinden iyidir

Annesi ne konuda koyuyor sınırını? Haftada iki üç gelince oynasın işte ekstra gelmesine gerek yok
Yani ev yakın olduğu için her gün gelelim gidelim görüşelim demiyor onu söylüyor eşim bak her gün mü geliyorlar da sorun etme falan diye

Alt tarafı bir pc. Ver gitsin bu kadar rahatsızssan.Eşinin bekarken kullandığı bir pc o dilerse kardeşine verebilir.
Aslında kendisi de temelli vermek ıstemıyor başta diyordu ben onu kardeşim oynasın diye almadım o benim diye. Ama verdik gitti zaten artık daha ama eşim beni hiç anlamadı tabiki bu konuda

Back
X