• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlu olan ben miyim objektif yoruma ihtiyacım var🥺

Evet beni seviyor kardeşi ben de onu seviyorum aslında ancak bunun oluru devamlı buraya gelmesi değil ki. Yok ya öyle mala çok düşkün değilim ama birazcık üzüldüm yine de işte ne yalan söyleyim. Ancak tabi laptop olmadan yapamam falan demiyorum tabi sadece vakit geçirmek güzel oluyordu. Ama tabiki devamlı buraya gelmesinden iyidir
Bacım bir laptop alabilirsin ama huzuru alamazsın o yüzden çok fazla didikleme boş ver bozulana kadar eşin gitsin orada yapsın gelsin iş olduğu zaman hem zaten muhtemelen çocuğun derdi bilgisayar olmasa gerek ki bilgisayar oraya götürdüğü zaman yüzüne bakmıyor yani yeni bir bahaneyle gelirse şaşırma

Eşinin bekarlık pc'si değil mi? Boşver hibe et.
Eşim evlenmeye yakın aldı bizim bilgisayarımız falan dedi hatta kardeşim oynasın diye almadım diyordu önceden şimdi de aslında temelli vermek istemiyor. Ancak ne zaman getirsek ertesi gün aranıyorum gelebilir miyim diye

Bacım bir laptop alabilirsin ama huzuru alamazsın o yüzden çok fazla didikleme boş ver bozulana kadar eşin gitsin orada yapsın gelsin iş olduğu zaman hem zaten muhtemelen çocuğun derdi bilgisayar olmasa gerek ki bilgisayar oraya götürdüğü zaman yüzüne bakmıyor yani yeni bir bahaneyle gelirse şaşırma
Yok bahanesi kalmıyor bilgisayar olmayınca bu sefer akşamları annesine diyor çaya gidelim ben sıkıldım diye. Ancak bunu o kadar sorun etmiyorum. Ve evet haklısınız huzurdan önemli değil

Yok bahanesi kalmıyor bilgisayar olmayınca bu sefer akşamları annesine diyor çaya gidelim ben sıkıldım diye. Ancak bunu o kadar sorun etmiyorum. Ve evet haklısınız huzurdan önemli değil
o zaman akşamları çay içmeye hazır olun çocuk evde sıkılıyor ve belli ki kayınvalideniz hakkından gelemiyor ergenlik dönemi de olduğu için istediğini yapmak istiyorlardır

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben evleneli bir yıl oldu. Ve ben evlenip memleketimden uzak bir yere eşimin memleketine geldim. Ve eşimin işine de yakın olan bir ev ararken bir kişi bir eve aracı oldu ve evi tuttuk yalnız şöyle bir durum var ki kayınvalidemlerin yan binasında evimiz. Yani biliyorsunuz ki ev bulmak çok zor o zorluğu bizde yaşadık. Başta arabada yoktu işe yakın olması gerekiyordu ve bir tanıdık bu evi buldu aracı oldu sağ olsun. Neyse ben bunu sorun etmedim ama eşime dedim ki belirli sınırlar koyulacak yoksa oturmam. Eşim de e tabiki koyulacak öyle diğer türlü olmaz zaten dedi. Her neyse kayınvalidemlerde herhangi bir sorun olmadı pek minik şeylere kızmam haricinde öyle devamlı gidip gelen devamlı görüşelim diyen insanlar değiller. ancak 13 yaşında bir kardeşi var. Her gün kabul etsem ger gün buraya gelecek. Bizim evde bilgisayar var. Hatta o bilgisayar biz evlendiğimizden beri çoğunlukla şu işimiz var bu işimiz var dedikleri için onlarda kaldı. Ve en sonunda dediler ki biz işimizi hallettik ama sonra açmadık bile öyle kaldı sonra eşim aldı getirdi. E bu sefer kardeşi gündüzleri devamlı buraya gelmek için beni arıyor geleyim mi diye. En az haftada bir arıyor. Sıkıntı şu ki ben onu haftada bir görmüyorum arada çaya geliyorlar bizi yemeğe çağırıyorlar zaten görüşüyoruz haftada iki üç kere falan her zaman olmasa da çoğunlukla. E o kadarından şikayetçi değilim tamam ama bu çocuk diğer günlerde de gelmek istiyor hep. Arada artık bu durumdan sıkılıp tatlı dille diyorum al bilgisayarı götür canım. Götürüyor sonra bir geldiklerinde getiriyor ya da eşim istiyor falan yine başa sarıyoruz. Sorun şu ki uzun süre bilgisayar oradayken asla açmamış bilgisayarı. Ve ben kaç kere reddettim işim var diye. Kayınvalidem de iyidir hoştur ama bu konuda rahatsızlığımı anlamıyor galiba direkt yüzüne söyleyemem çünkü cidden çok kırılır aslında çokta tatlı bir kadındır ama herkesin kusuru oluyor işte. Eşime bunu belirttim ve bana kızdı. Küçücük çocuğu yük mü görüyorsun ne var bir köşede oynasa buna mı takıldın falan diye üste çıktı. Ben kötü oldum anlayacağınız dedi ki bilgisayar orada kalsın o zaman artık. Ben de verdim bilgisayarı ama bizim sonuçta temelli onlarda kalması da ayrı sinir bozucu geliyor. Yani diyorum ben de mi sorun var. Lütfen hatalıysam belirtin ben de mi sorun var yoksa eşim mi haklı
Bu yaşa yakın bir oğlum var o yüzden objektif yorum yapamicam,bu yaşlar biraz duygusal sanki durup durup gelip sarılıyor,sürekli bizi ne kadar sevdiğini söylüyor fln bir konuda yapma deyince tuhaf bir kırılma biçimi var sanki hayal kırıklığına uğramış gibi o yüzden elimde değil alınacak diye çok dikkatli davranıyorum,sonuçta baya küçük bir yaş iç dünyaları karışık konu bilgisayarmı yoksa değişiklik olsun diyemi size geliyor bilmiyorum ama bilgisayarda o kadar pahabiçilmez birşey değil,eşinizinmiş demekki bekarken kullanıyormuş kardeşide,çocuk yani şahsım adına ben verirdim üzülmezdimde çocuk sevindiriyorsunuz sonuçta,konu çocuklar olunca sevinerek yaparım herşeyi hiç gözüme batmaz.

Bence bunu kv'nin düşünüp cocugunu gondermemesi gerekecek. Siz bir şey deseniz evden kovmuş olacaksınız o onun içinden çıkmaz. Yengem beni evde istemedi olacak. Eşinize deseniz bu kez o icerleyecek kardeşimi eve sigdiramadi diye. Zor bir durum annesi anlayıp gondermemeli.

Bu yaşa yakın bir oğlum var o yüzden objektif yorum yapamicam,bu yaşlar biraz duygusal sanki durup durup gelip sarılıyor,sürekli bizi ne kadar sevdiğini söylüyor fln bir konuda yapma deyince tuhaf bir kırılma biçimi var sanki hayal kırıklığına uğramış gibi o yüzden elimde değil alınacak diye çok dikkatli davranıyorum,sonuçta baya küçük bir yaş iç dünyaları karışık konu bilgisayarmı yoksa değişiklik olsun diyemi size geliyor bilmiyorum ama bilgisayarda o kadar pahabiçilmez birşey değil,eşinizinmiş demekki bekarken kullanıyormuş kardeşide,çocuk yani şahsım adına ben verirdim üzülmezdimde çocuk sevindiriyorsunuz sonuçta,konu çocuklar olunca sevinerek yaparım herşeyi hiç gözüme batmaz.
Belki de anne olmak durumu değiştiriyordur. Ben henüz anne olmadığım için bu kadar hassas bakamıyorum sanırım. Verdim zaten bilgisayarı sorun şu ki eşim temelli vermek istemiyor yine bir gittiğimizde ister bilgisayarı kesin bakalım

Bence bunu kv'nin düşünüp cocugunu gondermemesi gerekecek. Siz bir şey deseniz evden kovmuş olacaksınız o onun içinden çıkmaz. Yengem beni evde istemedi olacak. Eşinize deseniz bu kez o icerleyecek kardeşimi eve sigdiramadi diye. Zor bir durum annesi anlayıp gondermemeli.
Evet bunu kayınvalidemden beklıyorum ancak kayınvalidem asla çocuğuna hayır demiyor ne isterse onu yapıyor hatta abileri ablaları kızarsa bir konuda hatalı olup hemen onlara kızıypr benim çocuğuma bir şey diyemezsiniz o ne derse o diyor

o zaman akşamları çay içmeye hazır olun çocuk evde sıkılıyor ve belli ki kayınvalideniz hakkından gelemiyor ergenlik dönemi de olduğu için istediğini yapmak istiyorlardır
Kayınvalidem detaylı ilgilenmiyor ki yaşı biraz büyük üşeniyor. Ancak eğer biri bir şey derse çocuğuma asla bir şey söyleyemezsiniz falan diyor. İyidir hoştur ama küçük çocuğu konusunda aşırı hassas ne derse yapar genelde. Ve diyorum ya bilgisayarın uzun süre orada kaldığı oldu öyle devamlı gelelim demediler önceki gibiydi. Çok bahane kalmıyor gelmek için. Ama fazlalaşırsa bu konu hakkında da sorun yaşarız gibi

Kayınvalidem detaylı ilgilenmiyor ki yaşı biraz büyük üşeniyor. Ancak eğer biri bir şey derse çocuğuma asla bir şey söyleyemezsiniz falan diyor. İyidir hoştur ama küçük çocuğu konusunda aşırı hassas ne derse yapar genelde. Ve diyorum ya bilgisayarın uzun süre orada kaldığı oldu öyle devamlı gelelim demediler önceki gibiydi. Çok bahane kalmıyor gelmek için. Ama fazlalaşırsa bu konu hakkında da sorun yaşarız gibi
Neyse şu an ortada olan bir şey yok olursa o zaman düşünürsünüz . Yani kimse benim çocuğuma da bir şey söyleyemez böyle bir şeye müsaade etmem ama sizde rahatsızlığınızı dile getirmezseniz o kadında bunu bilemez bilmeyince çocuğunu da uyaramaz yani en baba rahatsızlığıınızı dile getirirsiniz o kırılacakmış bu üzülecekmiş diye düşünmek yerine evınızdeki huzurdan olmazsınız . O kadında çocuğunu uyarır oturtur evine .

Şimdilik laptop gitti kavga bitti.gecmıs olsun

Esiniz kendi laptopini geri alip kardeşine ucuz yollu bir tane alsin. 13 yasinda cocugun cok gelismis bir bilgisayara ihtiyaci olmaz.
Şu an bizim bazı eksiklerimiz var onları hallediyoruz aslında alsın benim için sorun yok ama eşim almak istemiyor ki. Nasılsa bir tane var ihtiyaç olunca herkes kullansın kafasında

Neyse şu an ortada olan bir şey yok olursa o zaman düşünürsünüz . Yani kimse benim çocuğuma da bir şey söyleyemez böyle bir şeye müsaade etmem ama sizde rahatsızlığınızı dile getirmezseniz o kadında bunu bilemez bilmeyince çocuğunu da uyaramaz yani en baba rahatsızlığıınızı dile getirirsiniz o kırılacakmış bu üzülecekmiş diye düşünmek yerine evınızdeki huzurdan olmazsınız . O kadında çocuğunu uyarır oturtur evine .

Şimdilik laptop gitti kavga bitti.gecmıs olsun
Haklısınız ben birkaç kez reddettim bugün de dahil belki anlamıştır diye ümit ediyorum 🥺 çok teşekkür ederim size de

Ben anlamadım Lgs öğrencisi değil mi bu çocuk? Nasıl bilgisayar başında bu kadar vakit geçiriyor? Benim kızım eylülde 13 olacak kapı kapı gezemez yani bu şekilde otursun ders calışsın ,kitap okusun,çıksın bisiklet sürsün ama ev gezmesi ne alaka.Akıllı Telefonu vardır diye düşünüyorum,telefon işini görür zaten,neden bilgisayar ısrarı ben anlamadım.
Ayrıca bilgisayar veya başka bir sebeple size bu kadar sık gelmesi,siz özellikle davet etmiyorsanız ,doğru değil.
Kayınvalidenize güzellikle anlatın,müsait olmuyorum,geri çevirmek ,kırmak istemiyorum siz söylerseniz daha uygun olur diye.

Yakında yaşı gereği iç dünyasına kapanır gelmez artık. İdare edebilirsiniz öyle abartı bir şey değil bence.

Komşu kızı gibi bahsetmişsiniz de, eşinizin kardeşi sonuçta. Benimki gibi fitneci de değil yazık bilgisayarla oynuyor sadece masum masum.

Yakında yaşı gereği iç dünyasına kapanır gelmez artık. İdare edebilirsiniz öyle abartı bir şey değil bence.

Komşu kızı gibi bahsetmişsiniz de, eşinizin kardeşi sonuçta. Benimki gibi fitneci de değil yazık bilgisayarla oynuyor sadece masum masum.
Yok yok asla öyle fitne fesat düşünmez masum aslında sadece bazen çok konuşup başımı ağrıtıyor 🥲 ve devamlı gelmek istemesi rahatsız ediyor biliyorum büyük bir sorun değil ama eşimin beni hiç anlamaması beni sinirlendirdi biraz

Ya evet beni çok seviyor ben de onu seviyorum ancak devamlı gelmesi beni rahatsız etmeye başladı sizce ben mi yanlış düşünüyorum aslında bir sorun yok mu
Rahatsız olmanız, istememeniz yeterli bir neden. Ama karşıdaki de çocuk yaşta biri. Güzel bağlar kurabilme fırsatınız var.

Back
X