• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlu olan ben miyim objektif yoruma ihtiyacım var🥺

Devamlı dediğin haftada bir günmüş,cidden abartmamış mısınız?
Bazen üst üste de aradığı oluyor. Bir de şöyle söyleyim mesela dün görüştük yarın görüşcez o gün için de arıyor ama ben her gün her gün görmek pek istemiyorum açıkçası ne kadar sevsem de aşırı konuşkan hiç susmuyor. Üst üste olması beni sıkıyor

Ben anlamadım Lgs öğrencisi değil mi bu çocuk? Nasıl bilgisayar başında bu kadar vakit geçiriyor? Benim kızım eylülde 13 olacak kapı kapı gezemez yani bu şekilde otursun ders calışsın ,kitap okusun,çıksın bisiklet sürsün ama ev gezmesi ne alaka.Akıllı Telefonu vardır diye düşünüyorum,telefon işini görür zaten,neden bilgisayar ısrarı ben anlamadım.
Ayrıca bilgisayar veya başka bir sebeple size bu kadar sık gelmesi,siz özellikle davet etmiyorsanız ,doğru değil.
Kayınvalidenize güzellikle anlatın,müsait olmuyorum,geri çevirmek ,kırmak istemiyorum siz söylerseniz daha uygun olur diye.
Hiçbir şekilde dersin yüzüne bakmıyor. Annesini ödev yapıyorum diye kandırıp yıl boyu tüm ödevlerden eksi not almış. Hiç ilgilenmiyor ve kayınvalidem olur öyle şeyler deyip duruyor üşeniyor ilgilenmeye :)

Hiçbir şekilde dersin yüzüne bakmıyor. Annesini ödev yapıyorum diye kandırıp yıl boyu tüm ödevlerden eksi not almış. Hiç ilgilenmiyor ve kayınvalidem olur öyle şeyler deyip duruyor üşeniyor ilgilenmeye :)
Işte size fırsat.
"Anne ders çalışmıyor yazık bu çocuğa,başarısız olur,bir dershane mi ayarlasak "diye açın konuyu kayınvalidenize.Cocuk dershaneye giderse zaten vakti de kalmaz sıkılmaya. İyilik yapmış olursunuz hem de.

Yenisi de alınmayacak şu an başka masraflarımız var. Bilgisayar çok pahalıydı ve kardeşi çok hor kullanıyor ister istemez üzüldüm :(
Bak güzel kardeşim ben seni anlıyorum, çokta haklısın ama şimdi git kv ile konuş desek olay çıkacak, görece kapanan konuyu tekrar eşinle konuş desek pek anlayışlı bir tipe de benzemiyor.

Şimdi al karşına eşini, git annenlerden bilgisayarı geri iste Banu kullanacak, ona lazım desin, kardeşimi de bir daha bize oyun için gönderme Banu rahatsız oluyor istemiyor , siz de evinize bir bilgisayar alıverin desen ne olacak?
Yapabilecek mi?

Evimde sürekli üçüncü bir şahıs görmektense , bilgisayarı feda ettim diye düşünün sıkmayın canınızı diyorum.

Ortak mal ya da eşyalar genelde böyle ufak gibi gozükse de sorun yaratır. En iyisi verin bilgisayarı ben isim olursa size gelir kullanırım deyin.

Yani ev yakın olduğu için her gün gelelim gidelim görüşelim demiyor onu söylüyor eşim bak her gün mü geliyorlar da sorun etme falan diye
Senin kardeşin her gün gelse eşin kabul eder mi? Ailenle haftada iki üç görüşmek ister mi? Cevapların evetse sorun etme.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben evleneli bir yıl oldu. Ve ben evlenip memleketimden uzak bir yere eşimin memleketine geldim. Ve eşimin işine de yakın olan bir ev ararken bir kişi bir eve aracı oldu ve evi tuttuk yalnız şöyle bir durum var ki kayınvalidemlerin yan binasında evimiz. Yani biliyorsunuz ki ev bulmak çok zor o zorluğu bizde yaşadık. Başta arabada yoktu işe yakın olması gerekiyordu ve bir tanıdık bu evi buldu aracı oldu sağ olsun. Neyse ben bunu sorun etmedim ama eşime dedim ki belirli sınırlar koyulacak yoksa oturmam. Eşim de e tabiki koyulacak öyle diğer türlü olmaz zaten dedi. Her neyse kayınvalidemlerde herhangi bir sorun olmadı pek minik şeylere kızmam haricinde öyle devamlı gidip gelen devamlı görüşelim diyen insanlar değiller. ancak 13 yaşında bir kardeşi var. Her gün kabul etsem ger gün buraya gelecek. Bizim evde bilgisayar var. Hatta o bilgisayar biz evlendiğimizden beri çoğunlukla şu işimiz var bu işimiz var dedikleri için onlarda kaldı. Ve en sonunda dediler ki biz işimizi hallettik ama sonra açmadık bile öyle kaldı sonra eşim aldı getirdi. E bu sefer kardeşi gündüzleri devamlı buraya gelmek için beni arıyor geleyim mi diye. En az haftada bir arıyor. Sıkıntı şu ki ben onu haftada bir görmüyorum arada çaya geliyorlar bizi yemeğe çağırıyorlar zaten görüşüyoruz haftada iki üç kere falan her zaman olmasa da çoğunlukla. E o kadarından şikayetçi değilim tamam ama bu çocuk diğer günlerde de gelmek istiyor hep. Arada artık bu durumdan sıkılıp tatlı dille diyorum al bilgisayarı götür canım. Götürüyor sonra bir geldiklerinde getiriyor ya da eşim istiyor falan yine başa sarıyoruz. Sorun şu ki uzun süre bilgisayar oradayken asla açmamış bilgisayarı. Ve ben kaç kere reddettim işim var diye. Kayınvalidem de iyidir hoştur ama bu konuda rahatsızlığımı anlamıyor galiba direkt yüzüne söyleyemem çünkü cidden çok kırılır aslında çokta tatlı bir kadındır ama herkesin kusuru oluyor işte. Eşime bunu belirttim ve bana kızdı. Küçücük çocuğu yük mü görüyorsun ne var bir köşede oynasa buna mı takıldın falan diye üste çıktı. Ben kötü oldum anlayacağınız dedi ki bilgisayar orada kalsın o zaman artık. Ben de verdim bilgisayarı ama bizim sonuçta temelli onlarda kalması da ayrı sinir bozucu geliyor. Yani diyorum ben de mi sorun var. Lütfen hatalıysam belirtin ben de mi sorun var yoksa eşim mi haklı
Bilgisayar kime aitti en başta ? Eşiniz evlenmeden önce, nasılsa kendisinin bilgisayarı var diye kardeşiyle ortak mı kullanıyormuş bilgisayarı ; evlerinde kardeşinin kullanabileceği bir bilgisayar var mı ?

Şuan tam ergenlik çağında bu yaşta kızım var kesinlikle o sizin yanınıza bilgisay için değil sizin için geliyor muhtemelen sıkılıyor sizinle vakit geçirmek hoşuna gidiyordur anne yasliysa birde

sorunu kökten çözmüş eşiniz. Biraz da sizin tavrınız yüzünden olmuş. Yenisini alır aman. Ama size ait ve sizin ihtiyacınız olsaydı siz haklıydınız.

Back
X