- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
sen heves edip görsün istemişsin ama bazı erkekler arabada kadının yanında oturan erkek olmayı sevmez..belki bu yüzden hoşlanmıyodur, bence diretme o merak etmemiş sen ille de görsün diye daha boş yere uğraşıp kırılıyosun
Devamlı ısrarınızı belli ki eşiniz gösteriş yapma olarak algılamış.
Israr etmeyin bence görse ne olur görmese ne olur,dediği gibi zaten o öğrettiğine ve arabayı size emanet ettiğine göre ne kadar iyi kullandığınızı biliyordur.
Haklı haksız gibi bir durum yok bence ortada yanlış anlaşılmalar var uzatılarak daha fazla tatsızlaştırmaya gerek yok.
Ne yani çevreden mi etkileniyor? Sanırım herkes 'Aa adama bak karısı araba sürüyo o da yanına oturmuş hahaha' diyecek ve gülecekler zannediyo heralde :26:
Bi yeri atlamadıysam okuduğumdan anladığım bu..
Erkekleri anlamak zor
Karşılıklı inatlaşmaya döndü zaten o yok dedikçe ben makul bi açıklama istiyorum.haklıyım demiyorum ama son sözlerine çok kırıldım
Yarın k.walideye mobilya bakmaya gidicez, dönüşte ben kullanırım dedim hatta yengeni de alırız o da bakar bişeyler falan.önce gülüştük sonrasında ciddi ciddi neden bunun için ısrar ediyorsun ben varken istemiyorum kullanmanı dedi.araba zaten hergüne sende,kime neyin havasını atacaksın dedi.bende araba kullanıyor olmam seni neden geriyor,hava atmak niyetinde olsaydım bekarken öğrenir kendi arabamla atardım(annem öğren sana araba alalım derdi hep) diye karşılık verdim.
Aslında son sözler çok açıklayıcı neden inatla hayır dediğini net bir şekilde açıklıyor.
Kırılmanıza gerek yok çünkü ortada bir yanlış anlaşılma var.
Belki kendisine değil yakın çevrenize hava atmak için istediğinizi bile düşünmüş olabilir yoğun ısrarınızdan.
Karşılık olarak verdiğiniz cevapta ''sadece benle guru duy diye görmeni istedim yanlış anladın'' olabilecekken daha sert bir çıkışma cümlesi olmuş.
Yani bazen biz kadınlar erkekleride kendimiz gibi düşünebiliyoruz ama malesef onların düşünce yapısı bizden çok farklı.
Kırmızı ile işaretlediğim cümle ağzınızdan çıksa konu hiç uzamayacak belkide yarın yolda sizi kırdığını düşünüp kendi verecek arabayı yanınızdayken kullanın diye.
Bence uzatmayın bu konuyu hiç böyle şeyler için tatsızlık yaratmaya gerek yok
Adam doğru söylemiş annesine ve yengesine mi hava atmaya çalışıyorsun ne :) Ne bu kendini ispatlama tribi... Adam sayesinde ehliyet almışsın şükret bence... Yanında da kullanmayıver... Ayrıca hata mata yaparsın milletin yanında bağırır eder, boşu boşuna kavga edersiniz... Mantıklı düşünmüş bilakis :)
Erkeklerin düşünce tarzı her zaman farklı, her konuda..
Annesinin ve yengesinin yanında ilk defa kullanmıcam ki , kayınvalideme de diğer akrabalarında bir çok kişiyle de bi yerlere çok gittik ben götürdüm onları ...evet eşimin ısrarı olmasa almayı düşünmüyordum çünkü hevesim yoktu.
Eşim son derece medeni bir insandır öyle toplum içinde bağırıp çağırmaz.ayrıca acemi olukta hata yapmayan çok azdır değilmi.küçük bir çizik olsa ben ondan fazla üzülürüm bidaha almışsam arabayı bak ne yaptım derim o saçmala olacak bunlar böle böle öğreneceksin der durur.
Sanırım siz niçin kırıldığımı aslında beklediğim şeyin ne olduğunu tam anlayamadınız yine de tşkler yorumunuz için.
Haklı olabilirsin evet zaten bu anlayış gösterebileceğim bir durum. Beni üzen bunu ifade etme şekli,diretiyo olmam da tatlı dille kırmadan sebebini söylemesini istemem sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?