• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunsuz evlilik var mi

sweety92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
474
142
48
32
Evliligimde ne kv ne gorumcem ile ilgili sıkıntı yasiyorum bu atraksyonları bulanlar nerden buluyorlar ben mi cok iyi bakiyorum olaylara yoksa arkamdan is ceviriyorlarmidir ki ah ah bulamiyorum soyle cekistirilcek bir sorun bende sorun oldugunu dusunmeye basladim :KK37::KK75::cool:

sorunsuz evlilik yok.Sorunların çözüldüğü ve uzatılmadığı mutlu evlilik ile sorunların uzatıldığı,yersiz tartışmalara girilerek ağız tadının kaçırıldığı,inatlaşmanın olduğu mutsuz evlilikler var.

Anlayacağın evliliğin seyri kişilerin tutumları ile ilgilidir.Asla evliliğin sorunlu olup olmaması ile değil ;)

sorunsuz evlilik yok.Sorunların çözüldüğü ve uzatılmadığı mutlu evlilik ile sorunların uzatıldığı,yersiz tartışmalara girilerek ağız tadının kaçırıldığı,inatlaşmanın olduğu mutsuz evlilikler var.

Anlayacağın evliliğin seyri kişilerin tutumları ile ilgilidir.Asla evliliğin sorunlu olup olmaması ile değil :KK66:
Bnde korkmaya basladim pembe panjurlerim mi var polyanna miyim ne diyedusunuyorum artik

benim tanıdığım evli çiftlerden hiçbirinin evliliği sorunsuz değil.tamam mutlu olanlar var, sorunları az ya da küçük olanlar var ama tamamen sorunsuz olanları yok.

Ne kadarlık evl olduğuna bağlı biraz da...
Sevgiliyken neden aramadın tartışmaları olurdu misal, şmd çok anlamsız geliyor.
İlk aylarda neden benle ilgilenmedin tartışmaları oldu, şimdi anlamsız geliyor.
Çocuk olur onunla ilgili problem olur, 5-10 sene geçer heyecan kaybolur onunla ilgili sorunlar çıkar.
Sorunsuz evlilik daha sorunludur bence, 2 insanın %100 anlaşması mümkün değildir. Önemli olan o sorunları çözme şeklidir, uzatmamaktır. Sorun olup olmaması değil.

Ne kadarlık evl olduğuna bağlı biraz da...
Sevgiliyken neden aramadın tartışmaları olurdu misal, şmd çok anlamsız geliyor.
İlk aylarda neden benle ilgilenmedin tartışmaları oldu, şimdi anlamsız geliyor.
Çocuk olur onunla ilgili problem olur, 5-10 sene geçer heyecan kaybolur onunla ilgili sorunlar çıkar.
Sorunsuz evlilik daha sorunludur bence, 2 insanın %100 anlaşması mümkün değildir. Önemli olan o sorunları çözme şeklidir, uzatmamaktır. Sorun olup olmaması değil.
Belki sorun yasiyorum ama buyutmuyorum okadar 3yillik evliyim

Illa BDV bolumune konu acmak istiyorsan kaynanani yada gorumceni yol.
Sen dertsiz basina dert ariyosun sirf bu bolume konu acmak icin.

Siz de forumda evli ve kimseyle sorunu olmayanlar diye bir konu açıp orda sizin gibilerle konusabilirsiniz.
Evli değilim ama bu konuyu çok saçma buldum. Farkindaysaniz bdv başlığındasiniz. Burası ay çok mutlu evliliğim var diyenlerin konu actigi bir alan olamaz takdir edersiniz ki.

Neyse hayatta başarılar vesselâm. .

Illa BDV bolumune konu acmak istiyorsan kaynanani yada gorumceni yol.
Sen dertsiz basina dert ariyosun sirf bu bolume konu acmak icin.
Bdv tek kv gorumce icin degil diye bildigom icin kafami kurcalayan bu herseyin yolunda gitmesi ve bnm bundan rahatsiz olmam yoksa konu tasinsin fark etmez bnim kafama takilan boyle olup aniden basina birsey gelen var mi arkadas dedi zaten cok anlasmakta iyi degilmis illa sorun olurmus bunlar bni adam yerine mi koymuyor yoksam abovvvv :D

yada siz ufak tefek şeyleri sorun etmiyosunuz onlar laf söylese bile gülüp geçersiniz mutlulugunuza bakarsiniz ah keşke bende biraz gamsız olsaydim..

Evliligimde ne kv ne gorumcem ile ilgili sıkıntı yasiyorum bu atraksyonları bulanlar nerden buluyorlar ben mi cok iyi bakiyorum olaylara yoksa arkamdan is ceviriyorlarmidir ki ah ah bulamiyorum soyle cekistirilcek bir sorun bende sorun oldugunu dusunmeye basladim :KK37::KK75::cool:
Hahah:) bende de yok ama büyük konuşmayalım başımıza gelirr:nazar::KK50:

Back
X