- 3 Eylül 2014
- 474
- 142
- 48
- 32
Hic mi yok ayni evdemisiniz ayri miHahah:) bende de yok ama büyük konuşmayalım başımıza gelirr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic mi yok ayni evdemisiniz ayri miHahah:) bende de yok ama büyük konuşmayalım başımıza gelirr![]()
Ya mesela sen kaynananin evinde yasiyomussun. Ben olsam bunu sorun yaparim, ev bile acamayacak adamla evlenmem mesela.Bdv tek kv gorumce icin degil diye bildigom icin kafami kurcalayan bu herseyin yolunda gitmesi ve bnm bundan rahatsiz olmam yoksa konu tasinsin fark etmez bnim kafama takilan boyle olup aniden basina birsey gelen var mi arkadas dedi zaten cok anlasmakta iyi degilmis illa sorun olurmus bunlar bni adam yerine mi koymuyor yoksam abovvvv![]()
Ailem uzakta oldugu icin boyle yasamak bana iyi geliyor yoksa ayri eve de cikilir tek yasamayi istemem kalabalik guzelYa mesela sen kaynananin evinde yasiyomussun. Ben olsam bunu sorun yaparim, ev bile acamayacak adamla evlenmem mesela.
Bence ev ev ustune olmaz, ayni sehirde yasarsin ama kendi evin duzenin olur. Sen mutluysan sorun yok tabii. Yani demek istedigim baskasina gore sorun olan sana gore olmayabilirAilem uzakta oldugu icin boyle yasamak bana iyi geliyor yoksa ayri eve de cikilir tek yasamayi istemem kalabalik guzel
Evet sen istesen simdi biyigin bulur bana soylersin biliyorum acik sozlusun ama kisiligimiz farkli oldugu icin senin dediklerin bana sakincasiz gelebilirBence ev ev ustune olmaz, ayni sehirde yasarsin ama kendi evin duzenin olur. Sen mutluysan sorun yok tabii. Yani demek istedigim baskasina gore sorun olan sana gore olmayabilir
Evet haklisin misal ev icinde sorun cikmaz Allah korusun saglik yada is konusunda cikar herkes sutten cikmis ak kasik degil misal is basvurularima cevap gelmiyor demek ki baska konularda hayatimda sorunyasiyorum ki evin icindekiler artik gozumle gorunmeyecek kadar kucukBiraz önce açtığınız konu kapatılmamış mıydı? Bu sanki rövanş gibi olmuşta.
Sorunsuz evlilik yoktur çünkü insanoğlu nefsiyle birlikte birçok sorun barındırıyor içinde. Sizin evliliğinizde sorun olmaması diğer evliliklerde de sorun olmayacağı anlamına gelmez, ayrıca bugün sorununuz olmaz yarın bir gün olur.
Evliliğinizde problem yaşamamanızın sebebi sizin mükemmel bir gelin olmanızdan kaynaklanmıyor yani. Eşinize ve ailesine sorsanız belkide sizi idare ettiklerini söyleyecekler, belkide siz gerçekten çok olgun bir insansınız herkesi çekip çeviriyorsunuz bilemiyorum.
Neticede bu bir üstünlük göstergesi değil kardeşim. Her şey insanlar için...
Konuyu kendim tasiyabiliyorsam tasimak isterim kib den mesaj attimBu forum " Bir Derdim Var " formu ve millet derdini yaziyor kaynana olsun gorumce olsun, mutlu olanlar cikipta mutluyum yazmaz zaten.
Ayrica bende asla gorumcemle kaynanamla sorun yasamadim.
Sorunsuz evlilik yoktur , sorunlarini guzelikle cozen ciftler vardir.
swedycim ,maalesef oluyor karşılıklı çekememezlikler kızkanclıklar..elti gemisi yürümez demişler..evlendikten sonra duydum bu sözü..bazen görümcelerde börülcelik yapıyo..kayınvalideler gelini çekemiyor..yada gelin kocasının ailesini istemeyebiliyor..ama tek çocuksa erkek oda kötü..bu defa kayınvalideyle sevgiyi paylaşmak durumunda olan gelinler oluyor..Evliligimde ne kv ne gorumcem ile ilgili sıkıntı yasiyorum bu atraksyonları bulanlar nerden buluyorlar ben mi cok iyi bakiyorum olaylara yoksa arkamdan is ceviriyorlarmidir ki ah ah bulamiyorum soyle cekistirilcek bir sorun bende sorun oldugunu dusunmeye basladim![]()
şanslı azınlıktansın ne mutlu sanaYa arkamdan is ceviriyorlarsa farkinda degilsem sorunum bu bnm hosbulduk
Pekişükredin .... :)
Baslarda cok konusmalari takiyordum kafama takmamayi ogrendim iclerinde oldukca daha cok alisiyorsun sanirim disarda olsaydik belki kv demin tel de ogluyla konusmasi acaba ne konusuyolar diye kafama takilirdi olabilir yani hayat gormedigini gosterir Allah herkesi esi ve kendisiyle ilgili konulari dusundurmeyi nasip etsin disardan elbette laf olur soz olur davranis olur bize ters gelir ama koca koca adam kadinlari degistiremeyiz bizim onlar icin drgismedigomiz gibiswedycim ,maalesef oluyor karşılıklı çekememezlikler kızkanclıklar..elti gemisi yürümez demişler..evlendikten sonra duydum bu sözü..bazen görümcelerde börülcelik yapıyo..kayınvalideler gelini çekemiyor..yada gelin kocasının ailesini istemeyebiliyor..ama tek çocuksa erkek oda kötü..bu defa kayınvalideyle sevgiyi paylaşmak durumunda olan gelinler oluyor..
Anladim boyle iyi yani ustune gtmiyim hic biseyin ozamanSorunlari yaratan insandir zaten. Sizinkiler g.tlerinden sorun uydurmuyormus ne guzel. Bizde de gercekten elle tutulur bir problem var. Ama bunu kavga malzemesi yapmamaya yeminimiz var sorun cikarmiyoruz. Kavga isteyen her turlu cikarir.
kimse keyfinden konu açmıyor swety..bazen empatik olmuyorlar okadar..Anladim boyle iyi yani ustune gtmiyim hic biseyin ozaman