• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunsuz evlilik var mi

Dertsiz başınıza dert aramayın..Herkesin hayatında vardır sorunlar..Hayatınızın 4 4 lük olduğunu düşünüyorsanız ne ala:KK51:

kimse keyfinden konu açmıyor swety..bazen empatik olmuyorlar okadar..
Yada gercekten usaniyorlar artik cunku susanlarda var ve biyerde patlamak isteyenler bende patladim ama planli patlama olmaz biryerde patlamak icinde patlamaktan iyidir kisiligini ortaya koyup ben buyum demek patlamaadir planlamaya gerek kalmaz

Dertsiz başınıza dert aramayın..Herkesin hayatında vardır sorunlar..Hayatınızın 4 4 lük olduğunu düşünüyorsanız ne ala:KK51:
Tabi 4 4luk degil ama kafaya takmamayi herseyin gelip gecici oldugunu biliyorum insanin cebindeki para 1gunde de biter 1yilda da yuklu bir para olsa bile ama gönlune ne katarsan cogalir

Evliligimde ne kv ne gorumcem ile ilgili sıkıntı yasiyorum bu atraksyonları bulanlar nerden buluyorlar ben mi cok iyi bakiyorum olaylara yoksa arkamdan is ceviriyorlarmidir ki ah ah bulamiyorum soyle cekistirilcek bir sorun bende sorun oldugunu dusunmeye basladim :KK37::KK75::cool:

Burda yeri geliyor sevdiği birini kaybeden konu açıyor, yeri geliyor dayak yiyen aldatılan. Bir kere bunu atraksiyon olarak tanımlamanız çok çirkin. Yok ben sadece kayınvalide-görümce konularına dedim deseniz bile çirkin. Bütün forumu ve bu bölümü insanların çekiştirilecek konu açması olarak indirgemenize ise söyleyecek şey bulamıyorum. Bir kere konunuzda sanki insanlar ilişkilerini yürütemiyorlar da bu kadar şey başlarına geliyormuş ya da en küçük şeyi büyütüyorlar da sıkıntılar eksik olmuyor gibi hava yaratmanın yanında sizin her şeye ve herkese iyi bakmanıza da alkış beklemeniz de hiç hoş hisler uyandırmıyor.

İnsanlara, hayata en basit bir foruma bile yaklaşımınız buysa açıkçası buraya açacak konu bulamamanıza da hayret ettim.

Sorunsuz evlilik var 8 yıldır hiç bir sorun görmedim Görümcelerim kayinvalide Kayınpeder ve biricik eşim melek gibiler masallah diyelim

evliliğimin neresinden tutsam elimde kalıyor
keşke kp gibi ben de kv yi boşayabilseydim :'(

Back
X