Sorunu ne anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok stresli çok bunalmış bir halde ama benden neden uzaklaştı anlam veremiyorum

Ama seviyorum hala ben değişsin istiyorum hatalarımızdan arınıp devam edelim istiyorum biliyorum o da bana aşık

Değişmezler. İşler ciddiye binip, imzalar atılıp aynı çatı altına girilince hatta değişim oluyorsa tek bir yöne olur o da "Daha negatif".
Sınav stresinden ala ne stresler göreceksiniz daha, en basitinde bu haldeyse...
Baştan dengesiz tipleri eleyin, yoksa hayatınız çocuk bakıcılığı ile geçer.

Çok stresli çok bunalmış bir halde ama benden neden uzaklaştı anlam veremiyorum
Olur o normal. İnsan stresliyken kendini bile görmek istemeyebilir. İnanın sınava hazırlanırken uğraşmak istedigim son şey sevgili tribi olurdu.

Kusura bakmayın ama arabadan nefret etmek ne ya Araba ne yapmış olabilir? Arabanın resmini gönderiyorum falan. Çok acayip geldi bana
Zor bir süreçten geçiyordum ve arabasına olan sevgisi ki o arabasına çok düşkün hastalık derecesinde arabasına olan sevgisi bile onu benden ayıracak gibiydi. Diyorum ya çok saçma. Ama işte artık böyle instagramda frlan gördüğüm fotoları atıyorum gel biz de böyle yapalım diyorum felan. İlgilendiği şeye ilgi gösteriyorum yani

Olur o normal. İnsan stresliyken kendini bile görmek istemeyebilir. İnanın sınava hazırlanırken uğraşmak istedigim son şey sevgili tribi olurdu.
Peki ne yapmam gerekir. Yani o da böyle diyor ben uğraşamam triple felan diyor. Ben ona dedim biliyorum ayrılacaksın sevgin de bi sorun var. Ya niye ayrılık tribine girdin çok abarttın dedi bana. Ama seni seviyorum dediğim de insan bende demez mi ya

Ayrılıktan bahsetmeyin işte bu triplerin bayrak taşıyanıdır. Ayrılmak isteyen insan karşıdakine istiyorsan ayrılalım der mi? Çat diye ayrılır soruyorsa trip atıyordur. Bir süre her şey normalmis gibi konusun mesajlasin. İlgi göster ara şunu et bunu et demeyin kalmış iki- üç hafta. Sabredin. Sinavdan sonra normale dönmezse çaresine bakarsiniz. Ama hiçbir zaman istiyorsan ayrılalım şeklinde yaklaşmayın çok itici. Ayrılık lafı ağza alındığı an ilişki biter benim gözümde. Şakası olmaz bu için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…