- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.369
- 548
Merhaba kızlar sevgilimle son zamanlarda büyük tartışmalar yaşadık. Sevgilim bu yıl 3. Kez üniversite sınavına girecek. Ben üniversite okuyorum. Bu durum onu çok geriyor çok depresyonda. Sınava 17 gün kaldı. Neyse kavgaların sonunda ayrılma kararı aldım ben ama ikimiz de çok aşıktık o çok çabaladı ve ben affettim. Şimdi ilişkimiz güzel gidiyor ama bana karşı çok soğuk. Seni seviyorum dediğim de bende bile demiyor. Sevmiyorsan ayrıl bak bana bunu yapma dedim saçmalama seviyorum ama tüm bu kavgalar yaşanmamış gibi yapamıyorum bana zaman ver dedi. Bende bunaltmıyorum ama artık eski o kavgacı kız olmadığımı ona göstermeye çalışıyorum. Bende zor zamanlardan geçtim arabasına olan sevgisini annesine olan sevgisini bile kıskandım kavga çıkardım. Çok saçma tabii ama iyi seğildim psikolojik olarak. Şimdi arabasını sevdiğimi söylüyorum onunla beraber arabayla ilgili sohbet ediyorum. Araba fotoları atıyorum. Annesini de artık seviyoeum aslında çok iyi bir kadın. Ama eskisi gibi olması için ne yapmam lazım bilmiyorum. Yardım edin bi akıl verin bana.