Sorunun cevabı belli mı?

Ben olsam ultra yakışıklı şöyle böyle olsa bile sut cekip ayrilirdim bu heriften
Af edersiniz sanki sisme bebeğiyle zaman geçiriyor

Evet bir kere daha beraber olduk.
Hiçbir şey değişemedi
Zamana gerek varmış filânmıs falanmış...
Umrumda bile değil
Kendi vicdanında boğulsun
Ona davranabileceğim en iyi şekilde davrandım
Benden bu kadar...

Aynı ev paylaşılıyorsa bu dediklerinin hepsi yapılabilir bence.
5 koca gün,sinemaya da gidilir,dize de yatılır gece olunca yatak odasına da gidilir.
1 gün bir arada olacak olsanız özledi üzerine abandı diyeceğim ama 5 gün gayet güzel program yapılıp keyifli vakit geçirilebilir diye düşünüyorum.
Arama sorma konusu ayrı tabi. Arayıp sormalıydı ama yaş itibariyle insanlar değişiyor. Belli bir yaştan sonra insanda o heves kalmıyor sanki. Belki cocukça geliyordur bilemedim ama şunu söyleyebilirim kadın hisseder bu tip durumlarda karşısındakinin amacını,niyetini. Sende hislerine güven derim. Eğer art niyet seziyorsan yada karşındakinin hislerinden emin değilsen,beklentini karşılamıyorsa bir adım geri dur derim zira çok yıprandın sen bu ara.
Yada amaan 5 günü güzel geçireyim gerisine kafamı takmayacağım,dönünce evime geri üzulmeyeceğim diyorsan da kaçamak gibi düşün anı yaşa geç diyeceğim ama bence takilacaksın buna.

Hiç bir ahlaki norma dayandirmadan yazıyorum
Kendinizi kötü hissediyorsaniz o ışte ters bir sey vardir

Değerli Witch, seni diğer konundan biliyorum, birkaç yorumumda olmuştu, yaşadıklarına çok çok üzülmüştüm.
İnan şu anki durumunada en az eski konun kadar üzüldüm. Neden dersen bu herif seni ayan beyan kullanmış. Senin izninle tabi, maalesef. Hani filmlerde falan görürüzya erkekler duygusal olarak travma yaşamış kadınları kollar ve ondan faydalanır. Kaba tabiri ile bir kadını yatağa atmanın en uygun zamanı bu zamanlardır ve bu abazanlarda onu bekler.
Maalesef sana olanda bu.
Abazanlıktan adamın gözleri dönüyor, ben buradan bile görebiliyorum bunu.
Daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.
Bu tipleri hak etmediğini düşünüyorum.
Tabi hayat senin hayatın.

Net öküz ve kadın ruhundan da anlamıyor. Romantiklik derken kimse yataga kırmızı gül beklemiyor ama bir öpücük ya da ufak duygu içeren bir dokunuş.
Ve sen bunları bulamamaktan mutsuzsun.
Kullanmak olarak bakmıyorum olaya.
Ama bu adam olmamış sen de aynı yaşa.
Def et, gitsin.

Şu an da bir iliski yasamak istemiyor bunun sorumlulugunu almak zor geliyor. Sizinle guzel zaman geciriyor hoşuna da gidiyordur bir seyler ama malesef erkekler biz kadinlar kadar net ve istekli olamiyor cogu zaman. Hele ki bu iki arada bir arada kalip şimdi biz neyiz sorulari baş dusmanimiz ve inanilmaz dengemizi bozup aska olan inancimizi kaybettiriyolar.
O kisiyle konusmayi dusunuyor musunuz olanlari? Yoksa sizde onun gibi sessiz kalip konuyu acmaya tenezzul bile etmeyecek misiniz? Ben olsam acmam cunku duyacaklarimin hosuna gitcegini sanmiyorum.

Sorduklariniz yasanmali tabi ki taze bir iliskide olur ama sanki sizde sevgi bağı yok sadece adam işini hallediyor..

Hatırladım seni:))
Vallaha ha öküz ha aslan ha şebek tüm erkeklerin özünde odunluk olduğu için ve zamanla özüne yani oduna döndüğü için keyfine bak bence :))

Siz aramıyorsa da bu abi Ağır Abaza uzak durun.

Yazdıklarınızdan yola çıkarak söylüyorumki
Adamın tek amacı sevişip kendini tatmin etmek
Hevesini alıncada pırrrrr
Kalitenizi bu kadar düşürmemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…