Topladı ya bütün kızları
Lamborghini'nin gücü adına
Spor arabaların böyle bir kabiliyeti var, içindekinin değil arabanın tipine bakılır, bu deneyi modifiye, abartı eksoz, yeşil far ve havalı korna takılmış metalik yeşil bir şahinle yapsalar yaiçine de Johnny Deep, Brad Pitt gibi birini koysunlar, eksozu bağırtıp, havalı kornaya bassın, birde Atakule'den at beni, in aşağı tut beni'yi çalsın bak içindekinin tipine bakılıyor mu
şahinin camlarında siyah film ve kocaman yazılarda varsa neden olmasın
Para kadınların kalbinin anahtarı mıdır
Vuuuu
Yalnız Lamborghini iyi reklam yapmış, Avrupa'da fiyatları nasıl bilmiyorum ama Türkiye'de dudak uçuklatıyor, km başına yaktığı benzinde cabası fakat güzel mi evet spor arabaların içinde en güzellerinden biri, ben her zaman tercihimi suburban'dan yana kullanıyorum, büyük, sağlam, güvenli, konforlu, o da el yakıyor ne yazık ki
Müdüre ne hediye alalım derseniz bir suburban fena olmazdı
Vuuuu
Yalnız Lamborghini iyi reklam yapmış, Avrupa'da fiyatları nasıl bilmiyorum ama Türkiye'de dudak uçuklatıyor, km başına yaktığı benzinde cabası fakat güzel mi evet spor arabaların içinde en güzellerinden biri, ben her zaman tercihimi suburban'dan yana kullanıyorum, büyük, sağlam, güvenli, konforlu, o da el yakıyor ne yazık ki
Müdüre ne hediye alalım derseniz bir suburban fena olmazdı
bazı kadınların ve tabii ki bazı erkeklerin...
Çirkin kadın yoktur fakir kadın vardır
Spor arabaların böyle bir kabiliyeti var, içindekinin değil arabanın tipine bakılır, bu deneyi modifiye, abartı eksoz, yeşil far ve havalı korna takılmış metalik yeşil bir şahinle yapsalar yaiçine de Johnny Deep, Brad Pitt gibi birini koysunlar, eksozu bağırtıp, havalı kornaya bassın, birde Atakule'den at beni, in aşağı tut beni'yi çalsın bak içindekinin tipine bakılıyor mu
kategoriler eşit değil müdürüm biri spor araba biri kaya gibi
Ama ikisi de kendi klasmanında sağlam arabalardır, lamborghini felaket birşey, biraz meraklıyımdır da arabalara, beğendiklerimi motor hacmine kadar inceleme gibi bir huyum var
Yalnız spor araçların Türkiye yollarında pek şansları yok, düz yamasız, çukursuz asfalt olmazsa alt kısımı yolda bırakırsınız, yere çok yakın oluyorlar, bir dezavantajıda arabayı gören yarışalım mı diye yanaşıyor
Bizlerde yarışıp gördün mü hüso lamborghini'yi makasta geçtim, nal topladı nal böbürlenme hayalleri meşhurdur:))
chess, sorma zenginlikten yıkılıyorum, lüküs hayatın tadını çıkarıyorum
anneleri ogretmemis mi bu kizlara yabancilarin arabalarina binilmez diyehemen de pıtır pıtır biniyorlar
tofaş la yapsam ayni seyi yuzume bakmaz zilliler
Sirf su muhabbetler yuzunden guzel bir araba gorunce soyle doya doya bakamiyorum
Biz ne arabalar gördük.
O değil de çok itici be, bana böyle arabayla yanaşacak, korna çalacak bir de eliyle gel gel işareti yapacak, yediririm ona o direksiyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?