Sosyal Deney: Lamborghini ile Konuşmadan Bile Kız Tavlayabileceğinizin Kanıtı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
[video=youtube;S6ZdOnErL34]http://www.youtube.com/watch?v=S6ZdOnErL34&feature=youtube_gdata[/video]

Lamborghini'nin varsa konuşmaya gerek olmadığını kanıtlayan kişi. Eğer güzel lüks bir araban varsa hiç bir şeye ihtiyacının olmadığını kanıtlayan video. onedio

Topladı ya bütün kızları

Lamborghini'nin gücü adına

Spor arabaların böyle bir kabiliyeti var, içindekinin değil arabanın tipine bakılır, bu deneyi modifiye, abartı eksoz, yeşil far ve havalı korna takılmış metalik yeşil bir şahinle yapsalar ya içine de Johnny Deep, Brad Pitt gibi birini koysunlar, eksozu bağırtıp, havalı kornaya bassın, birde Atakule'den at beni, in aşağı tut beni'yi çalsın bak içindekinin tipine bakılıyor mu

şahinin camlarında siyah film ve kocaman yazılarda varsa neden olmasın

Sirf su muhabbetler yuzunden guzel bir araba gorunce soyle doya doya bakamiyorum

Para kadınların kalbinin anahtarı mıdır

şahinin camlarında siyah film ve kocaman yazılarda varsa neden olmasın

Vuuuu
Yalnız Lamborghini iyi reklam yapmış, Avrupa'da fiyatları nasıl bilmiyorum ama Türkiye'de dudak uçuklatıyor, km başına yaktığı benzinde cabası fakat güzel mi evet spor arabaların içinde en güzellerinden biri, ben her zaman tercihimi suburban'dan yana kullanıyorum, büyük, sağlam, güvenli, konforlu, o da el yakıyor ne yazık ki

Müdüre ne hediye alalım derseniz bir suburban fena olmazdı

valla ne kadar yakıyo bu diye ancak biz düşünürüz herhalde

Ayıp ettin müdürüm burda bayisi varsa yolluyorum hemen

gerçi ilk defa duydum görselden arattım hemen, suburban

zengin müdürün bilgisi görgüsüde başka tabii

kategoriler eşit değil müdürüm biri spor araba biri kaya gibi

anneleri ogretmemis mi bu kizlara yabancilarin arabalarina binilmez diye hemen de pıtır pıtır biniyorlar
tofaş la yapsam ayni seyi yuzume bakmaz zilliler

paran varsa yakışıklısındır :)

erkekler lidyalılardan nefret ediyorlar zaten, parayı icad ettikleri için

kategoriler eşit değil müdürüm biri spor araba biri kaya gibi

Ama ikisi de kendi klasmanında sağlam arabalardır, lamborghini felaket birşey, biraz meraklıyımdır da arabalara, beğendiklerimi motor hacmine kadar inceleme gibi bir huyum var

Yalnız spor araçların Türkiye yollarında pek şansları yok, düz yamasız, çukursuz asfalt olmazsa alt kısımı yolda bırakırsınız, yere çok yakın oluyorlar, bir dezavantajıda arabayı gören yarışalım mı diye yanaşıyor
Bizlerde yarışıp gördün mü hüso lamborghini'yi makasta geçtim, nal topladı nal böbürlenme hayalleri meşhurdur:))

chess, sorma zenginlikten yıkılıyorum, lüküs hayatın tadını çıkarıyorum

şu yorumundan sonra erkek olduğundan şüphelendim valla, motor hacmi falan.... kiblesem mi be yapsam, irkek var diye

Sirf su muhabbetler yuzunden guzel bir araba gorunce soyle doya doya bakamiyorum

Biz ne arabalar gördük.
O değil de çok itici be, bana böyle arabayla yanaşacak, korna çalacak bir de eliyle gel gel işareti yapacak, yediririm ona o direksiyonu

Valla müdürüm içindeki adama bağlı,model bağlamaz beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…