Sosyal Deney: Lamborghini ile Konuşmadan Bile Kız Tavlayabileceğinizin Kanıtı

Üniversitede bir erkek arkadaşım. "Kızlar az değil, arabayla şuraya geldiğimde yolda o kadar çok arabanın içine ve bana bakan oluyor ki, yürürken sıfır potansiyelim varken arabada %100 artış sağlıyorum" diyordu.Hatta o günden sonra yanlış anlaşılıyor demek ki diye düşünüp, karşıdan karşıya geçerken bile araba duracak mı acaba niyetiyle bile dikkatli bakamıyordum arabalara.. Bu video aklıma bunu getirdi...

Ülke fark etmez çok saçma bir video bence aklı başında olan kimse binmez. Arabaya binen kadın profili de nedense hep aynı, kedicikler gibi

O kadınlar özellikle seçilmiş olabilir, markanın deney adı altında gizli bir reklamı olduğunu düşünüyorum, rastgele yanlarında durulmuş kadınlar olmayabilir.

ben bakıyorum valla, lüks arabalara, adamın aklına bişey gelirmi diye de düşünmüyorum, artık yaşım kemale erdiiğinden dolayı akıllarına böyle bişey gelmez herhalde, umarım:26:
zaten adam o arabayı bakılsın diye alıyor, alışık olmalı

İçinde Johnny Deep olsun isterse Anadol olsun, isterse çikita muz çalsın...

Son düzenleme:
O kadınlar özellikle seçilmiş olabilir, markanın deney adı altında gizli bir reklamı olduğunu düşünüyorum, rastgele yanlarında durulmuş kadınlar olmayabilir.

Özel seçilmese de farketez. O arabanın içine çingene birine sürdür sonuç %1500 aynı olacaktır

bence yazlık yerlerde böyle şeyler gerçekten olabilir, insanlar daha rahat çünkü, daha sıcak kanlı mı desem belki sadece bi tur atmak istemişlerdir

bence yazlık yerlerde böyle şeyler gerçekten olabilir, insanlar daha rahat çünkü, daha sıcak kanlı mı desem belki sadece bi tur atmak istemişlerdir

Ne diyorsuunnnn bu bölümü ziyaretçilerde okuyor, şimdi ister misin Ege Akdeniz sahillerine anadol arabanın kaportasını kartonla lamborghini kaportasına çeviren, tur atmak isteyenlere amme hizmeti sunacaklar doluşsun

Bizde zeka süper, anında çakma lamborghini yaparız

aynı çocugun daha önceki sosyal deneyi. yine lamborghini ;

[video=youtube;0iyeUcFKRv4]http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4[/video]

şey ya kem küm, ben miami yi kast etmiştim

panda reklamı aklıma geldi: çubuktan çıkan şifreyi, hiç bir yere göndermeyin, zaten vergisini bile ödeyemezsiniz
hayali bedaveeee
belkim lamborghini kazanırım arıdından da toto moto piyango bişey tutturur öderim
tamam tamam dünyaya indim şu an geçti...daha iyim şu an

[MENTION][/MENTION]
Biz ne arabalar gördük.
O değil de çok itici be, bana böyle arabayla yanaşacak, korna çalacak bir de eliyle gel gel işareti yapacak, yediririm ona o direksiyonu
Yemisim onun arabasini, benim derdim guzel arabaya bakmak, bakinca kendine yoruyor elin adami, zaten bu mantiktaki kadinlar bizim de basimizi yakiyor

Büyük ihtimalle öyle Mune, dediğim gibi zaten aklı başında hiçbir kadın binmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…