dimi, bu deneyi türkiyede yapmak lazım bi de
tofaşla yaklaşandan pis sapık diye kaçarlardı valla
Ülke fark etmez çok saçma bir video bence aklı başında olan kimse binmez. Arabaya binen kadın profili de nedense hep aynı, kedicikler gibi
Sirf su muhabbetler yuzunden guzel bir araba gorunce soyle doya doya bakamiyorum
hiiiii Lamborghiniiiiii=)
magnumları yiyip yiyip ya kazanırsam diyorum =)
Lamborghini'nin gücü adına
Spor arabaların böyle bir kabiliyeti var, içindekinin değil arabanın tipine bakılır, bu deneyi modifiye, abartı eksoz, yeşil far ve havalı korna takılmış metalik yeşil bir şahinle yapsalar yaiçine de Johnny Deep, Brad Pitt gibi birini koysunlar, eksozu bağırtıp, havalı kornaya bassın, birde Atakule'den at beni, in aşağı tut beni'yi çalsın bak içindekinin tipine bakılıyor mu
O kadınlar özellikle seçilmiş olabilir, markanın deney adı altında gizli bir reklamı olduğunu düşünüyorum, rastgele yanlarında durulmuş kadınlar olmayabilir.
bence yazlık yerlerde böyle şeyler gerçekten olabilir, insanlar daha rahat çünkü, daha sıcak kanlı mı desembelki sadece bi tur atmak istemişlerdir
Ne diyorsuunnnn bu bölümü ziyaretçilerde okuyor, şimdi ister misin Ege Akdeniz sahillerine anadol arabanın kaportasını kartonla lamborghini kaportasına çeviren, tur atmak isteyenlere amme hizmeti sunacaklar doluşsun
Bizde zeka süper, anında çakma lamborghini yaparız
hayali bedaveeeepanda reklamı aklıma geldi: çubuktan çıkan şifreyi, hiç bir yere göndermeyin, zaten vergisini bile ödeyemezsiniz
Yemisim onun arabasini, benim derdim guzel arabaya bakmak, bakinca kendine yoruyor elin adamiBiz ne arabalar gördük.
O değil de çok itici be, bana böyle arabayla yanaşacak, korna çalacak bir de eliyle gel gel işareti yapacak, yediririm ona o direksiyonu
Aslinda gayet acikti ama olsun, arabaya...Arabaya mı içindekine mi?
O kadınlar özellikle seçilmiş olabilir, markanın deney adı altında gizli bir reklamı olduğunu düşünüyorum, rastgele yanlarında durulmuş kadınlar olmayabilir.
bu videoda ne anlatıyor :44::44:aynı çocugun daha önceki sosyal deneyi. yine lamborghini ;
[video=youtube;0iyeUcFKRv4]http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?