• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal hesaplar!

Sizi eklemiyor, fotoğrafınızı paylaşmıyor. Günahını almak istemem ama genelde bu tipler eşlerini aldatan tipler. Bende ağır şüphelendim açıkçası. Bu durumun üstüne düşün derim. Çünkü hiç güven vermiyor.

Merhaba
Ben senın kocanı degıl, kocanın senı kıskanması gerektıgını dusunuyorum.
Bılırsun kocan etmıyor ama ben senı sosyal medyadan takıp edıyorum. Bır kere cok guzelsın gercekten , onu bıl ve kendıne haksızlık etme .
Ikıncısı kendı hayatın var arkadasların ıs ortamın var , sen kıskanma onu bırak umursama onun yapması gerekenlerı sen yapıyorsun. Kocanı fotograflarda gordugumu hatırlamıyorum ama sen onun altında kalacak bırıde olamazsın
Ah evet seninle takiplesiyoruz cute. Esimin hiç resmi yoktu benim hesabımda, sonradan bir iki fotoğrafını attım. Benim ki kıskanma değil de gurur oldu artık ki eşimin fiks lafi" güzellik önemli degil" acaba bende olmayan başka aradigj ne var bilmiyorum.. bende takıntı olmuş iste. Halbuki ki dediğin gibi umursanacak değil gerçektende!

Iste foursquare de eklemis kisileri de gorebiliyoruz ama swarm dan ekleyip kabul etmeyen kizlar hep foursquare de gozukur... foursquare yukleyip telefon rehberinizdeki olan tum kisilerden kimler kullaniyor gorebilirsiniz. Ayriyetten ekledigi kizlari. Swarm da sirf arkadasligi kabul eden kizlar olur.
Swarm ben kullanıyorumm o da kullanıyordu bir ara. Çoğu kişi amacını aşmış şekilde kullanıyor ama. Kız da aynı erkekte. Bence bu zamanda kullanılmaması lazım. Ha ben kullanıyorum sıkıntı yok ama birsürü atlayan ekleyen Abaza oluyor.

O ne ya öyle, insan karısını neden eklemez, bu kadar mı değer vermiyor

Bayanlar gerçekten bir şey hissediyor ise o sey vardır. Bir kez daha duygularimin, hislerimin beni yaniltmadigini bu gece öğrendim. Şuan kendimi anlatamıyorum. Üzgünmüyüm? Şaşkın mıyım? Duygularımı bilemiyorum. Her şeyi öğrendim. Gördüm. Yakaladım. Bir kez daha karşıma çıkarttı Allah. Şuanda içerde horul horul uyuyor. Sabah nasıl kalkıp ise gidene kadar sabredecegim bilmiyorum? Suanda onu kaldırıp bağırıp çağırmakta istiyorum. Ama ne halim var ne gücum. Yarın nasıl bir gün gecerecegim çok merak ediyorum. Çocuğuma ne diyeceğim bilmiyorum.... babaya düşkün nasıl olacak bilmiyorum. Kafam uyusmus. Dua edin bana ne olur...

Bayanlar gerçekten bir şey hissediyor ise o sey vardır. Bir kez daha duygularimin, hislerimin beni yaniltmadigini bu gece öğrendim. Şuan kendimi anlatamıyorum. Üzgünmüyüm? Şaşkın mıyım? Duygularımı bilemiyorum. Her şeyi öğrendim. Gördüm. Yakaladım. Bir kez daha karşıma çıkarttı Allah. Şuanda içerde horul horul uyuyor. Sabah nasıl kalkıp ise gidene kadar sabredecegim bilmiyorum? Suanda onu kaldırıp bağırıp çağırmakta istiyorum. Ama ne halim var ne gücum. Yarın nasıl bir gün gecerecegim çok merak ediyorum. Çocuğuma ne diyeceğim bilmiyorum.... babaya düşkün nasıl olacak bilmiyorum. Kafam uyusmus. Dua edin bana ne olur...
Sende şifresi yok mu esinin

Evet yakaladım. Gördüm herseyi. Gözüme uyku girmedi daha
Nasıl yakaladınız ? Ne gördünüz ?kaç gündür takipteyim bu sonu biliyordunuz size revami bu yaptıkları Allah çirkin şansı versin sizde gençliğini zi heba etmeyin bu hayırsız a sizinde sevmek sevilmek saygı duyulmak hakkınız elalemin manyağı siz mi adam ediceksiiniz

Evet yakaladım. Gördüm herseyi. Gözüme uyku girmedi daha
Biraz eski konularınıza baktım. Bu aldatılma olayı ve boşanma mevzusu daha öncede olmuş. Annenizde arkanızdaymış. Demek ki bu adam akıllanmıyor değişmiyor değişmeyecekte. Bu durumu daha fazla kabullenmeyin derim. Evet çocuk var çok zor. Ama böylesi daha mı iyi sizce?

Nasıl yakaladınız ? Ne gördünüz ?kaç gündür takipteyim bu sonu biliyordunuz size revami bu yaptıkları Allah çirkin şansı versin sizde gençliğini zi heba etmeyin bu hayırsız a sizinde sevmek sevilmek saygı duyulmak hakkınız elalemin manyağı siz mi adam ediceksiiniz
Ya ben neden bunu hak ettim gerçekten anlamıyorum. Ugrastim. Didindim. Yeri geldi söylendim ama bunlar beni 3. Kez aldatması için neden mi? Allah aşkına bişey diyin bana... ben bu kadar seye rağmen hala neden kendimi sorguluyorum. Kafayı yiyecem.

Back
X