• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal hesaplar!

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
Evet bayanlar benim eşim olacak adam beni hiç bir sosyal hesabında eklemiyor! Telefonun şifresini bilmem! Az önce küçük çaplı sinir krizi yaşadım. Birbirimize girdik. Aranizda böyle birşeyi kabul edebilecek olan var mı?

Not: Gerçek ortaya çıktı!

Sayfa 39 da gelişmeler ....

Son düzenleme:
Evet bayanlar benim eşim olacak adam beni hiç bir sosyal hesabında eklemiyor! Telefonun şifresini bilmem! Az önce küçük çaplı sinir krizi yaşadım. Birbirimize girdik. Aranizda böyle birşeyi kabul edebilecek olan var mı?
Niye eklemiyor peki

Aranız kötümü niye böyle yapıyor ki. Benim eşim takip eder ama o da paylaştıklarımı beğenmez:110:

"Sosyal medyada eklemiyor beni" derken ? :KK57: Neden? Sebep? :KK57:

Telefon şifresini de mi bilmiyorsunuz? Evlisiniz ama hala 'benim telefonum' kavramı var demekki. İyi sabrediyorsunuz. Ben pek tekin bir adam göremedim de olayda. Resmen sakladığı bir şeyler var.
Bende öyle dedim. Biri var ki görmesin diye yapıyorsun. Kim varsa git mutlu ol dedim. Bana doktora git diyor öküz.

Evli ve sosyal medyada ekli degil. Bosanma sebebi. :KK45:

Inada binince tabi ki eklemez adam. Birak o seni merak etsin, birak o seni eklesin.
Aylardır böyle. Hatta bir yıl olmuştur. O bana ortak arkadaşlardan bakıyor veya bakmıyor ama bende bakamiyorum. Daha ne kadar sabredim ki ben

Aylardır böyle. Hatta bir yıl olmuştur. O bana ortak arkadaşlardan bakıyor veya bakmıyor ama bende bakamiyorum. Daha ne kadar sabredim ki ben

Ben de kendime ait alanim olsun isterim . Belki o da kendine ait bir alan yaratmistir.

Ya da ... kapatma hesabini. Fake bir hesap ac resimsiz, bakalim onu ekliyor mu. Eklemiyorsa sorun yok. Ekliyorsa ortada seni eklememesinden cok daha buyuk sorun var.

Bu adami dikkate almayip, onemsememek de çözüm olmuyor. Zaten istediği bu. Ne yapmalıyım? Bu konuda nasıl tutum sergilemeliyim?

Ben boyle seye gelemezdım sosyal hesapları kapatın telefon sıfresı olayında ben esımın oda benımkını bılmez ama sosyal hesap kullanmıyoruz eger boyle bırsey deseydı kapattırırdım zorla ne demek ya bu kim su kim dıye aorucam dıye eklemıcek pekı bırsey merak ettım sızın resımlerınız var mı profılınde???

Back
X