- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
O biligisayardan olmuyormuydu. Kendi telimdende yapabilirmiyim onu.Telefonunuza whatsappweb kurun ne yazisiyorsa görürsünüz ama onun telefonundan whatsapp kodunu taratmaniz gerekir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O biligisayardan olmuyormuydu. Kendi telimdende yapabilirmiyim onu.Telefonunuza whatsappweb kurun ne yazisiyorsa görürsünüz ama onun telefonundan whatsapp kodunu taratmaniz gerekir
Kadın zaten hisseder o arkadaşım da hissetmisti umarım sizin öyle bişey cikmazEvet var bencede bişeyler. Hissediyorum.
Yapabilirsiniz telinize whatsappweb indirin Eşinizin whatsapp kodunu taratinO biligisayardan olmuyormuydu. Kendi telimdende yapabilirmiyim onu.
Eşinize takip ettiginizi belli etmeyin bizim arkadaşın eşi anlamis karisinin takip ettiğini gizli bi hat almış pislik eşiNe günah alması. Ortada olan şey belli. Normal değil bu durum. Kim olsa aynı şeyi düşünür. Bir erkeğe sorsam bile aynısını Der.
it kopukla arkadas olmasına nasıl izin veriyorsun
bir aile babası dikkat etmelı cevresıne bence
Peki onun whatsup kodunu nerden bulacağım?Yapabilirsiniz telinize whatsappweb indirin Eşinizin whatsapp kodunu taratin
İnanmayın senin psikolojik bozuk deyip suçu atacaktir uzerinden hepsi böyle maalesef o arkadaşıma esi de sen normal değilsin falan dedi kıza psikolog psikiyatr gezdi ilaçlar falan ama sorun pislikteymis bide kadının psikolojisini iyice bozdu adı adamBende öyle dedim. Boşanda kim var ise git mutlu ol. Ben seni tutmuyorum. İstemiyorum. Niye mutsuz ediyorsun. Sırf çocuk için yapıyorsun. Ne gerek var diyorum. Bana sen pazartesi doktora git diyor.
işte bayanla sartlarınız durumlarınız bir degılKimlerle disarda gorustugunu biliyorum zaten, sosyal medyada ekli olmasi disarda cok sık görüştüğü anlamina gelmez. Ayrica koca adam. Neyin kotu neyin iyi oldugunu ona benim ogretecek halim yok. Yaptiginin sorumulugunu almayi biliyodur. Bilmiyosa ve bisey yaparsa, sonucuna katlanir. Ayip boyle biseyi ona soylemek bence. İstedigim zaman zaten telefonunda acip bakabilirim hesabina kaldi ki. Guven meselesi sadece.
vatsap yukleyeceksinPeki onun whatsup kodunu nerden bulacağım?
Onun whatsapp ini açın sağda ustte bi yer var oraya bastiginizda whatsappWEP yazıyo açınca kod çıkıyor ve taratiyorsunuzPeki onun whatsup kodunu nerden bulacağım?
Evde iç dedim ama evde güya çocuk varmış. Gormesinmis. Bahane. Bende yedim. Aile büyükleri de bişey yapamıyor onlara da küsup darilip haksız görüyor.sonra bana yükleniyor. Sen diyorsun diye.evde ıcsın
ay zor ya allah yardımcın olsun
aıle buyuklerı devreye gırsın
o guven duygusu bır kez gıttı mı cok zor tekrar yakalamak
ınsanlar bırını elden kacırmadan neden anlamaz elindekinin degerını ki
ola ki yorulup bir gun bu ılıskıye son versenız pısman olur ama iş işten gecmıs olur yuzuktu facebooktu onemsiz oldugunu
delil toplayana kadar bekleyinEvde iç dedim ama evde güya çocuk varmış. Gormesinmis. Bahane. Bende yedim. Aile büyükleri de bişey yapamıyor onlara da küsup darilip haksız görüyor.sonra bana yükleniyor. Sen diyorsun diye.
Ben kendi telime whatsup web yuklicem. Sonra onun whatsup web ine girip kod taratcam öyle mi?vatsap yukleyeceksin
onun telefonunu girip
ona onay kodu gelecek onu kendı teline gıreceksın
o mesajları acmadan acma ki anlamasın ordan kopyaları teline dusecek
Konu sahibinin derdini sosyal hesapta ekli olmamak olduğunu düşünmüyorum başka şeyler hissediyor bence bunlarda eklenince şüpheleri daha çok artiyordur. Bildiğim tek şey var kadın hissederBenim de sosyal medya hesabimda esim ekli degildir. Ben de onda ekli deilim. Ekleme talebi bi zamanlar yollamistim, it kopuk var bosver ekleme dedi, ben de zorlamadim. Bence illaki eklemek sart deil, eklemezse bosarim diye biseye de hic gerek yok. Bu guven meselesi. İnsanin belirli sınırlar icinde ozel alani olmali. Onun telefonunda hep hesabi acik zaten. İstesem girer bakarim. Gerek duymuyorum. Benim de hesabim var ayni sekilde. Bu genislik rahatlik deil. Zorlamayi, bu konuda kavga cikarip bosama sebebi saymayi cok cirkin ve cocukca buluyorum. Beni boğar boyle seyler. Kendi kendinizi yiyosunuz boyle boyle.. yapmayin Allah askina dert mi kalmadi.
Evet öyle olmuştu ve o zamanda hissetmistim. Allan bir şekilde önüme döktü şimdi de hissediyorum. Masum değilSiz daha once aldatilmistiniz sanirim.
Yine aldatiliyorsunuz cok buyuk ihtimalle.
Oglunuza bunu yapmayin lutfen.
Ornek alacagi adam bu mu olmali?
Evet öyle olmuştu ve o zamanda hissetmistim. Allan bir şekilde önüme döktü şimdi de hissediyorum. Masum değil
Telinin şifresini iki gün önce çözdüm. Baktım normalde beni herseyim diye kaydetmisti. Şimdi ise ismimle. Bişey var hissediyorum.