• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal hesaplar!

Mail,sosyal medya tüm hesaplarının şifrelerini nilirim ve tamamında ekliyim. Hepsinde fotoğraflarımız var. Bence çok sinir bozucu bi durum yaşadığınız. Ki bu kim diye sormakda bence en doğal hakkınız.

it kopukla arkadas olmasına nasıl izin veriyorsun
bir aile babası dikkat etmelı cevresıne bence

Kimlerle disarda gorustugunu biliyorum zaten, sosyal medyada ekli olmasi disarda cok sık görüştüğü anlamina gelmez. Ayrica koca adam. Neyin kotu neyin iyi oldugunu ona benim ogretecek halim yok. Yaptiginin sorumulugunu almayi biliyodur. Bilmiyosa ve bisey yaparsa, sonucuna katlanir. Ayip boyle biseyi ona soylemek bence. İstedigim zaman zaten telefonunda acip bakabilirim hesabina kaldi ki. Guven meselesi sadece.

Bende öyle dedim. Boşanda kim var ise git mutlu ol. Ben seni tutmuyorum. İstemiyorum. Niye mutsuz ediyorsun. Sırf çocuk için yapıyorsun. Ne gerek var diyorum. Bana sen pazartesi doktora git diyor.
İnanmayın senin psikolojik bozuk deyip suçu atacaktir uzerinden hepsi böyle maalesef o arkadaşıma esi de sen normal değilsin falan dedi kıza psikolog psikiyatr gezdi ilaçlar falan ama sorun pislikteymis bide kadının psikolojisini iyice bozdu adı adam

Kimlerle disarda gorustugunu biliyorum zaten, sosyal medyada ekli olmasi disarda cok sık görüştüğü anlamina gelmez. Ayrica koca adam. Neyin kotu neyin iyi oldugunu ona benim ogretecek halim yok. Yaptiginin sorumulugunu almayi biliyodur. Bilmiyosa ve bisey yaparsa, sonucuna katlanir. Ayip boyle biseyi ona soylemek bence. İstedigim zaman zaten telefonunda acip bakabilirim hesabina kaldi ki. Guven meselesi sadece.
işte bayanla sartlarınız durumlarınız bir degıl
siz demişsiniz ya dert mi arıyorsunuz diye
haklısınız benım cevremde eşler facebookta eklı uygun olmayan insanlar hayatımızda veya sosyal aglarımızda olmadıgı ıcın bana degısık geldi
cunku ınsan oglu besar sasar
seytanın ısı bol
o yuzden ben onem verırım cevremde aynı sekılde hepsi bu

evde ıcsın
ay zor ya allah yardımcın olsun
aıle buyuklerı devreye gırsın
o guven duygusu bır kez gıttı mı cok zor tekrar yakalamak
ınsanlar bırını elden kacırmadan neden anlamaz elindekinin degerını ki

ola ki yorulup bir gun bu ılıskıye son versenız pısman olur ama iş işten gecmıs olur yuzuktu facebooktu onemsiz oldugunu
Evde iç dedim ama evde güya çocuk varmış. Gormesinmis. Bahane. Bende yedim. Aile büyükleri de bişey yapamıyor onlara da küsup darilip haksız görüyor.sonra bana yükleniyor. Sen diyorsun diye.

Evde iç dedim ama evde güya çocuk varmış. Gormesinmis. Bahane. Bende yedim. Aile büyükleri de bişey yapamıyor onlara da küsup darilip haksız görüyor.sonra bana yükleniyor. Sen diyorsun diye.
delil toplayana kadar bekleyin
bu ıkılı ılıskılerde cocugu etkıler burdan nıye bakmıyor
allah yardımcınız olsun ne denir ki

Ben de geniş bir insanım ama özellikle kasten sizi sosyal medya hesaplarına eklememesi yuh oha. Ben olsam acayip işkillenirdim

Siz daha once aldatilmistiniz sanirim.
Yine aldatiliyorsunuz cok buyuk ihtimalle.
Oglunuza bunu yapmayin lutfen.
Ornek alacagi adam bu mu olmali?

Benim de sosyal medya hesabimda esim ekli degildir. Ben de onda ekli deilim. Ekleme talebi bi zamanlar yollamistim, it kopuk var bosver ekleme dedi, ben de zorlamadim. Bence illaki eklemek sart deil, eklemezse bosarim diye biseye de hic gerek yok. Bu guven meselesi. İnsanin belirli sınırlar icinde ozel alani olmali. Onun telefonunda hep hesabi acik zaten. İstesem girer bakarim. Gerek duymuyorum. Benim de hesabim var ayni sekilde. Bu genislik rahatlik deil. Zorlamayi, bu konuda kavga cikarip bosama sebebi saymayi cok cirkin ve cocukca buluyorum. Beni boğar boyle seyler. Kendi kendinizi yiyosunuz boyle boyle.. yapmayin Allah askina dert mi kalmadi.
Konu sahibinin derdini sosyal hesapta ekli olmamak olduğunu düşünmüyorum başka şeyler hissediyor bence bunlarda eklenince şüpheleri daha çok artiyordur. Bildiğim tek şey var kadın hisseder

Back
X