• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal hesaplar!

Aynı yerde calısacakmısın pekı , mutlaka vardır bı dusuncen evını degıstıreceksın annenlerın ust katında olman senın ıcınde cok ıyı olur
aynı yerde çalışmak istemiyorum. Belki ilçeye gider o. Belki kurum değişir. Aynı yerde çalışmamız mümkün değil. Zaten delilleri göstersem tutmazlar onu burada. Evet iyi bir şey olacak annemlerin orda oturmam. Çocuk için benim için iyi olur.

Üzücü bir durum. Hiçkimsenin yaşamasını istemem, ama hayırlısı olsun demek en matıklısı gibi. Bu arada tam net bilmesem de aldatıldığınız için karşı tarafa (sizi aldattığı kadına) tazminat davası açma hakkınız diye biliyorum, ancak süresi var sanırım. Bu durumlar için araştırma yaparsanız iyi olur düşüncesindeyim.
Hayatınızdaki herşeyin düzene girmesini ve oğlunuzla huzurlu mutlu günler geçirmenizi dilerim.
Tazminat işi kalktı. Açamıyorsun. Hazırladım zaten protokolü. Ne hali varsa görsünler. Allah'a havale ettim o yeter onlara. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Tazminat işi kalktı. Açamıyorsun. Hazırladım zaten protokolü. Ne hali varsa görsünler. Allah'a havale ettim o yeter onlara. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Ammada sorduk ama acele olurken atlanmasın
cocuk ıcın nafakayı yazılı bıldırdınız mı her sene artım olacak sekılde ?

Ammada sorduk ama acele olurken atlanmasın
cocuk ıcın nafakayı yazılı bıldırdınız mı her sene artım olacak sekılde ?
Bildirmedim ama zaten nafaka arttırım talebi için dava açabilirim. Nafakayı velayeti her şeyi net şekilde yazdım. Başka da birşey yoktur herhalde.

Bende bilgilenmiş oldum, teşekkür ederim. Dedim ya tam bilmediğim bir konuydu.

Herşey gönlünüzce güzellikler içinde olsun.

Durumuna çok üzüldüm. Kimsenin başına gelsin istemem çok zor. Umarım bundan sonrası sen ve oğlun için iyi olur ki bence o adamı hayatınızdan çıkarmakla kendinize en büyük iyiliği yaptınız. Cesaretinden dolayı tebrik ederim

Sizin adınıza çok çok üzüldüm ama böyle bir adamdan kurtulduğunuza şükredin bence.
Siz evladınızla birlikte gün geçtikçe güçleneceksiniz, bugünkü kadar acımayacakta canınız, sadece sabredip bu süreci en az yarayla atlatın inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun . Çocuğunuz ve kendi haklarınızıda o adamdan söke söke alın..

Durumuna çok üzüldüm. Kimsenin başına gelsin istemem çok zor. Umarım bundan sonrası sen ve oğlun için iyi olur ki bence o adamı hayatınızdan çıkarmakla kendinize en büyük iyiliği yaptınız. Cesaretinden dolayı tebrik ederim
Doğrusunu yaptım, hem de geç kalınmış bir doğru. Zaten en büyük isteğim oğlumun iyi olması.

Sizin adınıza çok çok üzüldüm ama böyle bir adamdan kurtulduğunuza şükredin bence.
Siz evladınızla birlikte gün geçtikçe güçleneceksiniz, bugünkü kadar acımayacakta canınız, sadece sabredip bu süreci en az yarayla atlatın inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun . Çocuğunuz ve kendi haklarınızıda o adamdan söke söke alın..
İnşallah. Haklarımı alacağım. Zaten vermezse abimin elinden alamayacak onu kimse !

Bana yaşattığı bu kadar şeye karşı, akşam olduğunda hüzün çöküyor. İçim burkuluyor. Bunun sebebi ne acaba? Evet gereken şey boşanmak ama mutlu değilim. Ne zaman mutlu olacağım ben?

Bana yaşattığı bu kadar şeye karşı, akşam olduğunda hüzün çöküyor. İçim burkuluyor. Bunun sebebi ne acaba? Evet gereken şey boşanmak ama mutlu değilim. Ne zaman mutlu olacağım ben?
alışkanlıkların gidişi, normal olarak beyninizin bellediği yaşamın yok oluşundan hüznünüz.belli bir alışkanlık evresini oğlunuzla birlikte yaşadıktan sonra geriye baktığınızda kurtulduğunuzu anlayacaksınız.O zaman dönmek istese bile siz istemeyeceksiniz zaten.sabırlı olun her şey geçer gider.Bir bakmışsınız daha mutlu ve beyninizin tekrar normalim olarak kabul ettiği bir yaşamdasınız.kendinize şans tanıyın.Hak etmediğiniz şeyleri ömür boyu yaşayacak kadar, bu derece üzüleceğiniz bir hayatı yaşayacak kadar uzun değil ömür.sabırlı olun.iki üç ay sonra yeni alışkanlıklar kazanacaksınız.şu noktada yaranıza merhem olmak zor.çok üzüldüm sizin için inanın.hissettiklerinizi anlıyorum.güçlü bir kadınsınız siz sabredin lütfen.

alışkanlıkların gidişi, normal olarak beyninizin bellediği yaşamın yok oluşundan hüznünüz.belli bir alışkanlık evresini oğlunuzla birlikte yaşadıktan sonra geriye baktığınızda kurtulduğunuzu anlayacaksınız.O zaman dönmek istese bile siz istemeyeceksiniz zaten.sabırlı olun her şey geçer gider.Bir bakmışsınız daha mutlu ve beyninizin tekrar normalim olarak kabul ettiği bir yaşamdasınız.kendinize şans tanıyın.Hak etmediğiniz şeyleri ömür boyu yaşayacak kadar, bu derece üzüleceğiniz bir hayatı yaşayacak kadar uzun değil ömür.sabırlı olun.iki üç ay sonra yeni alışkanlıklar kazanacaksınız.şu noktada yaranıza merhem olmak zor.çok üzüldüm sizin için inanın.hissettiklerinizi anlıyorum.güçlü bir kadınsınız siz sabredin lütfen.
Yaşamım boyunca öğrendiğim şeylerden biri de sabır. Sabrede Sabrede zaten bu durumlara kadar geldim. Yaşayacağım varmış diyorum. Rabbim beni bu pislikten kurtarmak için önüme döktü herseyi. Hamd ediyorum gerçekten. Umut ediyorum, cok istiyorum bundan sonra mutlu olayım. Güleyim. Olacakta inşallah. Teşekkür ediyorum size de güzel dilekleriniz için.

Gerçek ortaya çıktı demişsiniz,
Sanırım tahmin ettiğimiz bilindik bir son .

Hersey daha cok yenı canım benım
hepsı dogal olası ve yasanması gereken surecler. Suanda evınde kalmıyorsun bunlarda senı etkıleyecek ve uzecek hele bı bosan evını tası bence hersey daha guzel olacak
fazladan bır kısıyı dusunmene gerek kalmayacak. Bundan sonrası emınım cok guzel olacak

Hersey daha cok yenı canım benım
hepsı dogal olası ve yasanması gereken surecler. Suanda evınde kalmıyorsun bunlarda senı etkıleyecek ve uzecek hele bı bosan evını tası bence hersey daha guzel olacak
fazladan bır kısıyı dusunmene gerek kalmayacak. Bundan sonrası emınım cok guzel olacak
Evde değilim, annemdeyim. Ama eve gidesim yok. Annemlere diyeceğim hepsi gidip eve bakıp, atılacak yakılacak varsa halledecekler. Onunla ilgili en ufak bir şeyi bile görmek istemiyorum. Hayırlısı ile de gitse çalıştığım yerden suratını da görmek istemiyorum. Boşanma da tamamlandı mı sanırım daha iyi olacağım. Yeni yıl benim için iyi olsun

CuteMom CuteMom konu sahibi cok guzel bakimli falan demissin ya, aldatilan kadinlarin biri boyle olmasa disimi kiricam. Ya hep mi boyle olur. Hem de aldattiklari kisi guzellik olarak eslerine yaklasamiyor bile.

Aldatan erkeklerin eslerinin guzelligini kompleks yaptiklarini ve sirf bu yuzden aldattiklarina inaniyorum.

CuteMom CuteMom konu sahibi cok guzel bakimli falan demissin ya, aldatilan kadinlarin biri boyle olmasa disimi kiricam. Ya hep mi boyle olur. Hem de aldattiklari kisi guzellik olarak eslerine yaklasamiyor bile.

Aldatan erkeklerin eslerinin guzelligini kompleks yaptiklarini ve sirf bu yuzden aldattiklarina inaniyorum.
Benım ılk esımde benı aldatmıstı
Napalım barı bundan sonra guzel kadınlar olarak cırkın adamlar almayalım ya kalbı ıyı ama demeyelım.
Katılıyorum sana

Back
X