sosyal hesaplardan eklemeyen sevgili ??

xxtalyaxx

hayat buysa gerçek nedir?
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2009
6.508
3.352
398
herkese merhaba

ilişkide illaki taraflar birbirini sosyal hesaplarına eklemeli midir ? bahsetmiş olduğum 3 aylık bir ilişki.. 30 üstü yaşlarda insanlar, kız neden eklemiyorsun dediğinde sen neden eklemiyorsun diye cvp veren bir er kişi var.Kızımızda o benim ailem ve çevrem hakkında eklediğinde en azından bir fikre sahip olabilir merak etse eklerdi diye gurur yapıyor.Bu arada er kişinin tüm gönderileri herkese açık saklayacak birşeyi yok gibi.Bana kalırsa eklenmesede olur ama sizlerinde fikirlerini merak ediyorum ?

Vallahi bana çok saçma gelen şeyler bunlar o yüzden ben pek takılı kalmazdım.

Sidik yarıştıran erkek tipi.
Muhtemelen ilişki devam ederse sen hediye almıyorsun dediğinde e sende almadın diyecek, bir mevzu olduğunda sende böyle yapıyorsun ama diyecek vs vs.
Bi arkadaşımın sevgilisi böyleydi, kız fotolarımı neden beğenmiyorsun diyordu e sende benimkileri beğenmiyorsun hadi karşılıklı beğenelim diyordu çocuk
Zaten olgun biri olsa çoktan eklerdi ve bunun lafını bile yapmazdı.

Biz 2 yillik evliyiz son 1 yildir birbirimizde ekliyiz..

Nasilsa tum gonderileri de herkese acikmis..

Bosver..

Hihih buna şahit oldum.Çocuk eski sevgilisiyle tekrar çıkmaya başlamış sosyal medyadan eklememişti sonra o çocuk bu kızı onla çıkarken aldatmaya baya yeltendi.Yani sevmeyen ya da gidici erkektir.Hikayenin sonu çocuk ıssız adam oldu hehehe...

Bu kişiye göre değişir, ben sevgilimin sosyal medya hesaplarında olmak isterim mesela eğer varsa birbirimizde ekli olmalıyız. Yalnız erkeğin bir şey sakladığı yok çünkü kaçamak bir cevap yok "sen ekle." var. Ben olsam çok istiyorsam gurur yapmaz eklerdim bunun gururu mu olur? Çok gereksiz bir durumdalarmış bu iki kişi yahu.

İlişki ya da kadın ilgisini çekmiyor demek ki... İlk aklıma bu gelirdi şahsen.
Merak da ilgi ile bütünleşik bir duygudur. Ne yapıyor bu kadın, neler paylaşıyor diye merak etmez mi?
Hadi etmiyor diyelim, ne bileyim ya öyle üç kuşak öteden akrabalar bile eklerken, sevgili kişisi neden eklemez?

siz ekleyin. bunun gururu olmaz ki. ilk adım olarak ekleyecek olsanız gurur yapardınız hadi diyelim, ama sevgilisiniz. gurur yapacak ne var yahu? ben niye eklemedin diye sormak yerine direkt eklerdim

ben eklenmemesi taraftarıyım
ilişkilerde/evlilikte daha çok bire bir konuşmadan paylaşımdan yanayın

aman bu adam nazda yapar yarın evlenınce sacımı kestrdım farketmedn dıye trıp de atar bak ben syleyeyım :)

sevgililerin birbirinde ekli olmaması çok saçma. bahanesi hiç normal değil. ekle profilini karıştır. başka biri mi var yoksa. ne haltlar yiyor. belkide sadece arkadaşlarım görsün diye paylaşımlarda yapıyordur nereden bileceksin. gurur ne ya, ne başımıza geldiyse gururdan geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…