sosyal hesaplardan eklemeyen sevgili ??

bakıldıgında sacma iki kisinin hesabı var sevgili veya evliler ama ekli degiller ben dısardan bakan biri olarak heralde adam bir takım naneler yiyorki eklemek istemiyor diye dusunurdum genelde aman ya cokda onemli degil denir ama adam sanaldan bir kızı eklese konussa aldatmaya girer demekki onemlii

Erkeğin nazlısı da çekilmez, 3 ay geçmiş hala eklememesi saçmalık . Siz ekleyin o zaman

Nişanlandıktan 2 ay sonra ekledik birbirimizi

valla saçma geldi bana, ilişkinin 3 aylık olmasına gerek yok 3 saatlikken eklerdim ben, insta, face, swarm, twitter, snapchat neyi var neyi yoksa herşeyi açık tamam da mesela face de beğendiği, yorum yazdığı şeyleride görcen ekli olursa onu mu istemiyo acaba

Bana çok manasız gldi.
Arkadaşıni eklemek gerekmez mi?
Ben sevgili olmadan önce orada da arkadaş olurum açıkçası. Ne bileyim istediği kadar açık olsun profil neticede o samimiyet yokmuş gibi geliyor insana.
Absurt bir durum hani fenomen de tenezzül edip takip etmiyor gibi.
Normalde biraz samimiyet olduğunda eklesilir
Hele bir de sevgililikte. Anlami ypne yani? Hava mı yapılıyor ben herksi eklemem sevgilim bil olsa diye .

hımhh değişik :) Bence sizi merak etmiyor çok fazla bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum yada ilerisi için kavga edip huzur kaçırmak istemiyor olabilir iki türlüde çok saçma. sonuçta 3 aylık bir ilişki insan merak etmez mi. Sizin yerinizde olsam ekleme talebi yollamam. Paylaşımları dışarı açık demişsiniz çekinecek birşeyi olmayan biri eklerdi garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…