Aynı şehirde olsak hiç sorun etmezdim o normal bencevar. ama tanıştıktan sonra 1,5 yıl birlikteydik, ve aynı şehirdeydik bu süreçte tanıma şansı oluyor
Ooo 3 ay ve sonraa 15 yıl mmı maşallah mutluluklar dilerim.Ben. Aramızda 12 saat vardı. Tanıştıktan 2-3 ay sonra evlendik.
15 yıllık evliyim.
Evlendim, boşanıyorum...
Böyle bi ihtimal şuan görünmüyor gibi. Sadece daha sık zaman geçirebiliriz.şehirler arası birbirini tanımak gerçekten çok zor. ama sosyal medya olayına takılma. şu dönemde o kadar normal ki. şahsi önerim; bir an evvel aynı şehirde olmaya çalışın.
varBen
Ekşi sözlükten tanıştık. Farklı şehirlerdeyiz ama 50-60 dklık mesafe :) Uzak değiliz. Bizim de ciddi şu an. ana babayla kişisel olarak tanıştık sadece
2 ay evlenmeyi düşünmek için çok kısa bir süre değil mi? Biz sadece 2-3 ay konuşmuştuk tanışmadan önce.
Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum oraya gidince karşılaşınca ya umduğumdan çok farklıysaEle karışmak kimsenin heyecanla beklediği bişey değil. Ne kadar insan o kadar sorun.
Onun haricinde evet, sosyal medya ile tanışıp evlenen bir sürü insan var. Bu artık pek yadirganmiyor.
Ben kocaeli esim ankaradaydi facebookdan tanistik 1 sene sonra nisan yapildi 5 ay sonrasinda nikah 3.5 senedir evliyiz 1.5 yasinda oglum var sanal veya reel hic farketmez kisilik sorunlari olan kisi her halukarda yalan soyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?