- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.697
- 158
- Konu Sahibi Kedihuzuru
-
Bilemiyorum biraz görüşüp kendime bağlasam sözümü dinler gibi geliyor sürekli bu yüzden bitiriyorum annemde sende sorun o senin su an biseyin değil sabırlı ol dedi kararsızım bu arada takip ettikleriyle aynı klasmanda değilim zaten kıskancak bi durumum yok arkadaşı filanda olabilir bilmiyorum
Ben ilişki kalitesiz yapar demedim ki ?Zaten onları yapıyorum okulumu okuyorum allahın izniyle iyi bi bölüm ve okuldayım kendine kendine gelin güvey olma durumu yok bunun düzgünlükle ne alakası var iliskim olsun istemem beni kalitesiz yapmaz o 21 yaşından değil yas farkımız var 5 yaş
O işin esprisiBen ilişki kalitesiz yapar demedim ki ?
21 yaşında flörtüm vardı.
Ben hayatta ki hedeflerden bahsettim. 21 yaşında böyle böyle yalnız öleceğim demeniz bana tuhaf geldi sadece.
Yok canım herşeyi affetmem de bu çok büyük bi sorun değil ama bu bile soğuttu beniSize bir sey soyleyeyim mi universite okurken bir arkadasım bana bağlanacak o zaman istediğimi yaptıracam diye sabırla bekledi ve erkek arkadaşının her türlü hatasını sineye cekti. sonuc cocuk ona bağlanmadı üstelik aldatarak terk etti.
Gençler hem hızlı hem de hedefleri erkenden evlenmek olmuş durumda.21 yasinda duygusal boslugumu kitaplarla doldururdum ben.Duygusal olarak ac hissetmek icin baya bir sure yalniz kalmak gerek ama simdiki gencler cok hizli.
Neden ki? Sende flortoz ol madem karşına çıkanlar öyle hayatını yaşa. Karşına elbet sadık aranmayan biri cikarOf böyle böyle yalnızlıktan ölücem
İnsallah canım teşekkürlerNeden ki? Sende flortoz ol madem karşına çıkanlar öyle hayatını yaşa. Karşına elbet sadık aranmayan biri cikar
AraniyorMerhaba hanımlar. Uzun süredir takipteyim sürekli başıma gelen bir konuyu danışmak için konu açtım . Çünkü hep aynı hatayı yapıyorum neyse. Flört edilen erkeğin , size yazan sürekli arayıp ilgilene baya baya yürüyen bir erkeğin instagramda her gün 2 3 tane olmak koşuluyla yeni kız takip etmesini nasıl yorumlarsınız ? Ve bundan hoşlanmadığınızı bildiği halde . Ortada tam bir iliski yok takmamalı mı yoksa aranıyor diyip en başından bitirmeli mi? Yorumlarınız çok önemli iyi forumlar yaşım 21 bu arada
Ölmezsin canım .Hemen uzaklaş ....Of böyle böyle yalnızlıktan ölücem
Bilemiyorum biraz görüşüp kendime bağlasam sözümü dinler gibi geliyor sürekli bu yüzden bitiriyorum annemde sende sorun o senin su an biseyin değil sabırlı ol dedi kararsızım bu arada takip ettikleriyle aynı klasmanda değilim zaten kıskancak bi durumum yok arkadaşı filanda olabilir bilmiyorum
Merhaba hanımlar. Uzun süredir takipteyim sürekli başıma gelen bir konuyu danışmak için konu açtım . Çünkü hep aynı hatayı yapıyorum neyse. Flört edilen erkeğin , size yazan sürekli arayıp ilgilene baya baya yürüyen bir erkeğin instagramda her gün 2 3 tane olmak koşuluyla yeni kız takip etmesini nasıl yorumlarsınız ? Ve bundan hoşlanmadığınızı bildiği halde . Ortada tam bir iliski yok takmamalı mı yoksa aranıyor diyip en başından bitirmeli mi? Yorumlarınız çok önemli iyi forumlar yaşım 21 bu arada
Evet ya şimdiki gençleri anlamıyorum gezip dolaşıp kariyer peşinde olmak gerekirken koca peşindeler... bence instadaki storyler yüzünden oluyor millet düğün fotoları koyuyor herkeste bir yarış onda var bende de21 yasinda duygusal boslugumu kitaplarla doldururdum ben.Duygusal olarak ac hissetmek icin baya bir sure yalniz kalmak gerek ama simdiki gencler cok hizli.
Canım güven duymadığın bir kişi var karşında emin ol çok yıpranırsın ben emin olmadığım bir ilişkiye atmazdım kendimi...Haklısın ama şans versem mi yaşayıp görüp denesem mi
Haklısın . Teşekkür ederimŞimdilik bir izleyeyim ben nasıl olsa sonra kendime bağlarım, bakış açısı o kadar sıkıntılı ki. Sorunuzun cevabı öncelikle: Aranıyor. Ha sizden hoşlanmadığını ya da size bağlanmayacağını göstermez bu; zamanla belki başka bir yöne gider ilişkiniz ama bu durum karşınızdaki insanın opsiyonlarını açık tuttuğunu ve bir yandan arayışta olduğunu gösterir. Bu karakter size uyar mı, onu düşünün. Zira bir laf var, tırnak içinde söylüyorum; erkek terbiye edilmez, terbiye olmuşu alınır. Olmayacak adamların peşinde yıllarını geçirmiş biri olarak söylüyorum, birini kendine bağlamaya çalışıyorsan o insandan hayır gelmez, gelmiyor.
İliskimiz olsun istemek başka koca peşinde olmak başka. Kimseyle yarışa girende yok size öyle gelmiş .Evet ya şimdiki gençleri anlamıyorum gezip dolaşıp kariyer peşinde olmak gerekirken koca peşindeler... bence instadaki storyler yüzünden oluyor millet düğün fotoları koyuyor herkeste bir yarış onda var bende deolsun
Aynen ben zaten aman kesin olsun seviyorum diye bi cümle kurmadım bu yüzden bitirilir mi onun ikilemindeyimCanım güven duymadığın bir kişi var karşında emin ol çok yıpranırsın ben emin olmadığım bir ilişkiye atmazdım kendimi...
Daha çok gençsin uygun biri çıkar karşına...
canım bende anladım seni demek istediğim kafanda ikilemler varken sağlıklı ilişki olmuyo o nedenle kendini ateşe atma demek istedimAynen ben zaten aman kesin olsun seviyorum diye bi cümle kurmadım bu yüzden bitirilir mi onun ikilemindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?