Sosyal Medya Kıskançlıkları...

atmivararkamda

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
453
390
323
Merhaba kızlar...
Son zamanlarda kendime engel olamadığım bir kıskançlık içerisindeyim.
Erkek arkadaşım sosyal medyayı etkin kullanan biri değildir. Hiç bir şey paylaşmaz sadece arada girer bakıp çıkar, yakın olduğu kişilerin çoook nadiren fotoğraflarını beğenir. Ama ben hesabındaki birkaç kişiden çok fazla rahatsız oluyorum ve bundan dolayı ciddi kavgalar ediyoruz.
En son çileden çıktığım olay da şu ki,
Kardeşinin bir arkadaşı var ve bu kız evlerine sürekli gelip giden ancak benim hiç hoşlanmadığım bir kız. Hareketleri, konuşmaları, tavırları beni çok rahatsız ediyor ve bu kızla muhatap olmasını istemediğimi açık bir şekilde belirttim. O da "beni abi olarak gören bi kız için bunları söylüyorsun, o benim kardeşim sayılır" vb savunmalarla her seferinde beni haksız bulup saçmalamakla suçladı.
Yine bir gün telefonuna bakarken instagramda onun fotoğraflarını beğendiğini gördüm ve çok kızdım. Neden diye sordum, güya kız "benim fotoğraflarımı neden hiç beğenmiyorsun" demiş, o da "ne var beğenirim" diyerek girip beğenmiş birkaç tanesini. Ben de bunu duyunca çok sinirlenip beğenilerini geri çektim. Bir daha hiçbir fotoğrafını beğenmemesini rica ettim, tamam bir daha olmaz yeter ki kapat konuyu dedi.
Bu olayın üzerinden 1-2 ay geçti... Bu süre içerisinde yine aynı kızdan kaynaklanan problemler yaşadık, çözdük bir şekilde.
Ama ben az önce kızın profiline baktığımda erkek arkadaşımın son paylaştığı fotoğrafları yine beğendiğini gördüm.
Bahsi geçen kız erkek arkadaşımdan 2 yaş küçük, öyle çocuk falan değil yani. Ve benim bu kadar rahatsız olduğumu bildiği halde, defalarca kavga ettiğimiz halde (her ne kadar gereksiz bir kıskançlık olsa da) dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum.
Haksız mıyım, yoksa çok mu abartıyorum? O fotoğraflar beğenilmek zorunda mı?
Lütfen yorum yapın çünkü kafayı yemek üzereyim... :bicak:

Merhaba kızlar...
Son zamanlarda kendime engel olamadığım bir kıskançlık içerisindeyim.
Erkek arkadaşım sosyal medyayı etkin kullanan biri değildir. Hiç bir şey paylaşmaz sadece arada girer bakıp çıkar, yakın olduğu kişilerin çoook nadiren fotoğraflarını beğenir. Ama ben hesabındaki birkaç kişiden çok fazla rahatsız oluyorum ve bundan dolayı ciddi kavgalar ediyoruz.
En son çileden çıktığım olay da şu ki,
Kardeşinin bir arkadaşı var ve bu kız evlerine sürekli gelip giden ancak benim hiç hoşlanmadığım bir kız. Hareketleri, konuşmaları, tavırları beni çok rahatsız ediyor ve bu kızla muhatap olmasını istemediğimi açık bir şekilde belirttim. O da "beni abi olarak gören bi kız için bunları söylüyorsun, o benim kardeşim sayılır" vb savunmalarla her seferinde beni haksız bulup saçmalamakla suçladı.
Yine bir gün telefonuna bakarken instagramda onun fotoğraflarını beğendiğini gördüm ve çok kızdım. Neden diye sordum, güya kız "benim fotoğraflarımı neden hiç beğenmiyorsun" demiş, o da "ne var beğenirim" diyerek girip beğenmiş birkaç tanesini. Ben de bunu duyunca çok sinirlenip beğenilerini geri çektim. Bir daha hiçbir fotoğrafını beğenmemesini rica ettim, tamam bir daha olmaz yeter ki kapat konuyu dedi.
Bu olayın üzerinden 1-2 ay geçti... Bu süre içerisinde yine aynı kızdan kaynaklanan problemler yaşadık, çözdük bir şekilde.
Ama ben az önce kızın profiline baktığımda erkek arkadaşımın son paylaştığı fotoğrafları yine beğendiğini gördüm.
Bahsi geçen kız erkek arkadaşımdan 2 yaş küçük, öyle çocuk falan değil yani. Ve benim bu kadar rahatsız olduğumu bildiği halde, defalarca kavga ettiğimiz halde (her ne kadar gereksiz bir kıskançlık olsa da) dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum.
Haksız mıyım, yoksa çok mu abartıyorum? O fotoğraflar beğenilmek zorunda mı?
Lütfen yorum yapın çünkü kafayı yemek üzereyim... :bicak:
Sacma ya da defl dikkat etmesi gerekir onca tantanadan sonra

Paşalar gibi dikkat etmesi lazım.. geçsin o abi kardeş ayaklarını.. bu zamana kadar kimden huylandıysam ondan boynuzu yedim.. velhasılı hep bu abilerden ablalardan kardeşlerden geliyo başımıza her şey
Ay allah korusun katil olurum herhalde göz göre öyle bir şey olsa :cry:
Ve ben kendimi saçma olduğuna o kadar inandırdım ki, artık bunun konusunu bile açmaya çekiniyorum :KK43:

bu kadar uyuz oluyosan havada hoşuna gitmeyen kokular olsa gerek.
kadın hisseder, dikkatli ol.
Erkek arkadaşıma güveniyorum, bu olay dışında 2 buçuk senedir en ufak bir yanlışını görmedim. Ama bu kız gerçekten seviyesiz ve çok rahatsız edici.. :KK14:

Sevgilin çapkın.

Aslında hiç değildir, tek sorunumuz bu kız..

düşüncen hiç de saçma değil saçma olan sevgilinin sana inat yapar gibi o fotoları beğenmesi. beğenmese ölmez yani. o kardeş mardeş de değil benden demesi evlerine de sık sık gidip geliyormuş zaten 2 yaş nedir ki zaten ideal yaş farkı. bence sen konusunu açmayı bırak ağzına et o çocuğun. belki de kızdan öyle bir alarm alıyor ki beğenilmek de hoşuna gidiyor egosu okşanıyordur. ne olursa olsun ya adam gibi uz dursun ya da sonuçlarına katlansın. anırmasın sen onu terk edince de.

Aslında erkek arkadaşıma güveniyorum, bu olay dışında 2 buçuk senedir en ufak bir yanlışını görmedim. Ama bu kız gerçekten seviyesiz ve çok rahatsız edici.. :KK14:

her an ensesinde olacaksın seneyle alakası yok bunun 30 yıllık evli adamlar yapmayıp yapmayıp 30 yıldan sonra yapıyor. erkeklere hiçbir zaman %100 güven olmaz. gerçi kızlara da öyle.

Dediğin gibi "Her ne kadar gereksiz bir kıskançlık olsa da" rahatsızlığını dile getirdiğin anda, erkek arkadaşının bu konuya seni üzmemek adına dikkat etmesi gerekirdi. Üstelik defalarca kavga ettik de diyorsun, bu kardeşinin arkadaşını vazgeçilmez kılan ne olabilir ki? Yani senin huzurun karşısında, beğenilecek fotoğraflar ne derece önemi olabilir?

2 yaş fark demişsin, onu geçeceksin; kan bağı yok zaten, 2 yaş farkla abilik yapılmaz.
Belki bir abartı ile başlamış bu süreç, ancak şu anki haliyle haklı olan sensin.

düşüncen hiç de saçma değil saçma olan sevgilinin sana inat yapar gibi o fotoları beğenmesi. beğenmese ölmez yani. o kardeş mardeş de değil benden demesi evlerine de sık sık gidip geliyormuş zaten 2 yaş nedir ki zaten ideal yaş farkı. bence sen konusunu açmayı bırak ağzına et o çocuğun. belki de kızdan öyle bir alarm alıyor ki beğenilmek de hoşuna gidiyor egosu okşanıyordur. ne olursa olsun ya adam gibi uz dursun ya da sonuçlarına katlansın. anırmasın sen onu terk edince de.

Bu konuyu açmasam çocuğa haksızlık ediyorum diye susmaya devam edecektim demekki o_O
Ben de kaç zamandır bununla uğraşmaktan yoruldum kavga etmeye bile üşeniyor insan, karşısındaki bu kadar kendini savununca..
Kızda herkese boncuk dağıtan bir hava var zaten, ama arkadaşının, ailesinin yanında da o kadar abartamaz diye düşünüyordum :KK14:

Sosyal medya hesaplarndan çıkar o halde o kızı? Kız sorarsa da öyle oldu falan desin gecistirsin.

Madem bu kadar rahatsızlık oldu..

Back
X