Sosyal Medya Kıskançlıkları...

ilişkisinde en baştan beri karşılıklı olarak kıskançlığın k sı olmayan bir insanım ama yolarım ben o kızı. adamı da defe koyarım. hani aktif olsa sosyal medyada, onu bunu beğense tamam da niye bi tek o kızın gönderilerini beğeniyor? kız "neden benimkileri beğenmiyosuuuun" deme cüretini gösterince onu kıramıyor da siz onu uyardığınız halde inadınıza mı yapıyor. yerim ben o "karrrdeş" ayaklarını. bence çok sert bir uyarı yapmanız lazım.
Aslında şuan çok sert uyarı yapamamamın sebebi sizin aksinize baştan beri ota boka saçma kıskançlıklar yapmam. Adamı o kadar bunalttığım oldu ki şimdi bunun kavgasını çıkartsam "eehh yeter be" diyip yüzüğü verecek elime diye korkuyorum :110: Çünkü bunu fotoğraf kavgası olarak algılayacak sığ bir kafa yapısı var.. Ben daha çok beni anlamasını istiyorum, ayrılacaksak da benim derdimi anlasın öyle ayrılayım :bicak:
O yüzden yavaş yavaş, sakin sakin konuşarak çözmeyi deniyicem sanırım :KK43:
Ya da en güzeli kızı yolmak, bu yöntemi de sevdim :KK59:

Merhaba kızlar...
Son zamanlarda kendime engel olamadığım bir kıskançlık içerisindeyim.
Erkek arkadaşım sosyal medyayı etkin kullanan biri değildir. Hiç bir şey paylaşmaz sadece arada girer bakıp çıkar, yakın olduğu kişilerin çoook nadiren fotoğraflarını beğenir. Ama ben hesabındaki birkaç kişiden çok fazla rahatsız oluyorum ve bundan dolayı ciddi kavgalar ediyoruz.
En son çileden çıktığım olay da şu ki,
Kardeşinin bir arkadaşı var ve bu kız evlerine sürekli gelip giden ancak benim hiç hoşlanmadığım bir kız. Hareketleri, konuşmaları, tavırları beni çok rahatsız ediyor ve bu kızla muhatap olmasını istemediğimi açık bir şekilde belirttim. O da "beni abi olarak gören bi kız için bunları söylüyorsun, o benim kardeşim sayılır" vb savunmalarla her seferinde beni haksız bulup saçmalamakla suçladı.
Yine bir gün telefonuna bakarken instagramda onun fotoğraflarını beğendiğini gördüm ve çok kızdım. Neden diye sordum, güya kız "benim fotoğraflarımı neden hiç beğenmiyorsun" demiş, o da "ne var beğenirim" diyerek girip beğenmiş birkaç tanesini. Ben de bunu duyunca çok sinirlenip beğenilerini geri çektim. Bir daha hiçbir fotoğrafını beğenmemesini rica ettim, tamam bir daha olmaz yeter ki kapat konuyu dedi.
Bu olayın üzerinden 1-2 ay geçti... Bu süre içerisinde yine aynı kızdan kaynaklanan problemler yaşadık, çözdük bir şekilde.
Ama ben az önce kızın profiline baktığımda erkek arkadaşımın son paylaştığı fotoğrafları yine beğendiğini gördüm.
Bahsi geçen kız erkek arkadaşımdan 2 yaş küçük, öyle çocuk falan değil yani. Ve benim bu kadar rahatsız olduğumu bildiği halde, defalarca kavga ettiğimiz halde (her ne kadar gereksiz bir kıskançlık olsa da) dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum.
Haksız mıyım, yoksa çok mu abartıyorum? O fotoğraflar beğenilmek zorunda mı?
Lütfen yorum yapın çünkü kafayı yemek üzereyim... :bicak:
kıskançlığın saçma falan değil, sevgiline dikkat et derim. Benim başıma geldiği için dikkat et diyorum. kardeş mardeş yok arkadaşım bu devirde, benim kocam 10 yaş küçük kıza taktı kafayı ve çocukluğunu bildiği bi kız. Ben rahatsız olduğumu söyleyip kavga etmeme rağmen gizli gizli hep konuşmuş hatta bana yalan söyleyip gidip buluşmuş bile, çok dikkat e ÇOOOOKKKK, şimdiden ipleri salarsan vayy haline

Erkek arkadasinin nasil bi yapisi var bilmiyorum ama benimki biraz sinirli oldugundan sert bi uyari yaptigimda geri tepiyo :KK43: ben duzgunce konusmani oneririm. Zamaninda bende ota boka kiskanclik yapmistim yedim kiskanc damgasini senin gibi :halay:

Erkek arkadasinin nasil bi yapisi var bilmiyorum ama benimki biraz sinirli oldugundan sert bi uyari yaptigimda geri tepiyo :KK43: ben duzgunce konusmani oneririm. Zamaninda bende ota boka kiskanclik yapmistim yedim kiskanc damgasini senin gibi :halay:

Aslında şiddet uygularsam korkup yapmıyor birdaha, kesin çözüm.. :KK70::KK62:
İşte o damgayı yedikten sonra yaptığım her kıskançlık gereksizmiş gibi görülüyor, şuan gerçekten haklı olduğumu düşünüyorum ma adım çıktı bir kere o_O

kıskançlığın saçma falan değil, sevgiline dikkat et derim. Benim başıma geldiği için dikkat et diyorum. kardeş mardeş yok arkadaşım bu devirde, benim kocam 10 yaş küçük kıza taktı kafayı ve çocukluğunu bildiği bi kız. Ben rahatsız olduğumu söyleyip kavga etmeme rağmen gizli gizli hep konuşmuş hatta bana yalan söyleyip gidip buluşmuş bile, çok dikkat e ÇOOOOKKKK, şimdiden ipleri salarsan vayy haline

Sizin durumunuz çok daha kötüymüş ya hem de 10 yaş ne demek :KK57: Allah bu erkeklere akıl, fikir, mantık versin :sinirli:

insan sevdiğini minicik bir şeyden bile kıskanır hareketlerin hiçte saçma değil önlem almak gerekir insanların her an ne yapacağı belirsiz :eek:

eski sevgilimin facebookun böyle kafaya taktığım bir kız vardı. sürekli sevgilimin paylaşımlarını beğenir dururdu. ha belki aldatılmaıdm bilmiyorum ama noldu benden ayrıldıktan bir süre sonra onla sevgili oldu :KK14:

Benim niye fotoğraflarımı beğemmiyosun demesi garibime gitti.insan özellikle bi başkası tarafından beğenilmek istiyorsa bu işte bi iş var...dikkatli ol derim..

Merhaba kızlar...
Erkek arkadaşım sosyal medyayı etkin kullanan biri değildir. Hiç bir şey paylaşmaz sadece arada girer bakıp çıkar, yakın olduğu kişilerin çoook nadiren fotoğraflarını beğenir. Ama ben hesabındaki birkaç kişiden çok fazla rahatsız oluyorum ve bundan dolayı ciddi kavgalar ediyoruz.
Kardeşinin bir arkadaşı var ve bu kız evlerine sürekli gelip giden ancak benim hiç hoşlanmadığım bir kız. Hareketleri, konuşmaları, tavırları beni çok rahatsız ediyor ve bu kızla muhatap olmasını istemediğimi açık bir şekilde belirttim. O da "beni abi olarak gören bi kız için bunları söylüyorsun, o benim kardeşim sayılır" vb savunmalarla her seferinde beni haksız bulup saçmalamakla suçladı.
Yine bir gün telefonuna bakarken instagramda onun fotoğraflarını beğendiğini gördüm ve çok kızdım. Neden diye sordum, güya kız "benim fotoğraflarımı neden hiç beğenmiyorsun" demiş, o da "ne var beğenirim" diyerek girip beğenmiş birkaç tanesini. Ben de bunu duyunca çok sinirlenip beğenilerini geri çektim. Bir daha hiçbir fotoğrafını beğenmemesini rica ettim, tamam bir daha olmaz yeter ki kapat konuyu dedi.
Bu olayın üzerinden 1-2 ay geçti... Bu süre içerisinde yine aynı kızdan kaynaklanan problemler yaşadık, çözdük bir şekilde.
Ama ben az önce kızın profiline baktığımda erkek arkadaşımın son paylaştığı fotoğrafları yine beğendiğini gördüm.
Bahsi geçen kız erkek arkadaşımdan 2 yaş küçük, öyle çocuk falan değil yani. Ve benim bu kadar rahatsız olduğumu bildiği halde, defalarca kavga ettiğimiz halde (her ne kadar gereksiz bir kıskançlık olsa da) dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum.
kızı namus konusundan vurabilirsin.

sonucta erkek arkadasınızın sizinle ılıskısı var ve sız rahatsız oldugunuzu soylemıssınız ... saygı duyup kendıne cekın duzen vermelıydı.. sosyal medya hıc de yabana atılıcak bısey degıl. benımde cogu ılıskım sosyal medyadan bıttı. hatta artık sosyal medyada aktıf olan erkeklerle bırak gorusmeyı selam bıle vermıorum.. amacları farklı oluyor

eski sevgilimin facebookun böyle kafaya taktığım bir kız vardı. sürekli sevgilimin paylaşımlarını beğenir dururdu. ha belki aldatılmaıdm bilmiyorum ama noldu :sopa:benden ayrıldıktan bir süre sonra onla sevgili oldu :KK14:
Oha ya gel sarilalim... benimde instagramda vardii oyle bi kiz. Erkek arkadasimin butun fotograflarini begenirdi ama tipini gormeniz lazim acmadigi yeri kalmamis. Biz ayrildiktan sonra onunla cikmaya basladi. Suan cok zaman gecti ustunden biz tekrar baristik falan ama kiz bas belasi cikti bana atmadigi mesaj kalmadi tehdit edip duruyodu. Gecen gun ilk kez canli canli gordum ve yollu oldugunu bi kez daha anladim

Odun vermek istememek degil erkek arkadasinizin yaptigi ya da inat degil.
Cunku goremeyecegimden emin oldugu icin begenebiliyor, demissiniz.
Odun vermemek ya da inat kisinin gorebilecegi yerlerde yapilir yoksa ona inat ya da odun vermeme diyemeyiz.

Sinirlendiginiz seyleri unutmayin

1. Sosyal medyayi aktif olarak kullanmamasina ragmen bir tek ve surekli onun paylasimlarini begenme
2. Beni neden begenmiyosun gibi civik laubali bir sorunun ardindan kizin istegini hemen isleme koyma ama sizin ufacik bir isteginizi geri cevirme uzuldugunuzu bile bile ustelik.
3. Yapmayacagim demesine ragmen sizden gizli gizli yine begeniler yapma.

Hani acik acik yapiyor, aldatsa aldatir, denilecek bir durum degil.
Cok cirkin.

Merhaba kızlar...
Haklısın, bir fotoğraf beğenmedi diye bir şey kaybetmez. Kızın niye beğenmedin diye söylenmesinden korkuyorsa da girmiyoru instagrama der.

eski sevgilimin facebookun böyle kafaya taktığım bir kız vardı. sürekli sevgilimin paylaşımlarını beğenir dururdu. ha belki aldatılmaıdm bilmiyorum ama noldu benden ayrıldıktan bir süre sonra onla sevgili oldu :KK14:

Ahh işte benim sonum da böyle olacak gibi geliyor sanki :KK14::KK14:

kardeşmiş kankaymış geçsinler bu ayakları
bnm eski erkek arkadaşımın kankam o bnm diye toz kondurmadığı kadından koskoca kızı çıktı bunu gördüysem herşeyden işkillenirim arkadaş:oha::oha::oha:

Aman allahım :oha::oha: Ne güzel(!) bir kankalıkmış o öyle :110:
Geçmiş olsun size de ucuz kurtulmuşsunuz o_O

Oha ya gel sarilalim... benimde instagramda vardii oyle bi kiz. Erkek arkadasimin butun fotograflarini begenirdi ama tipini gormeniz lazim acmadigi yeri kalmamis. Biz ayrildiktan sonra onunla cikmaya basladi. Suan cok zaman gecti ustunden biz tekrar baristik falan ama kiz bas belasi cikti bana atmadigi mesaj kalmadi tehdit edip duruyodu. Gecen gun ilk kez canli canli gordum ve yollu oldugunu bi kez daha anladim
Bizde beğeni tek taraflı sadece benimki beğeniyor, ama kızın her tarafını açma durumu fazlasıyla mevcut.. :110:
Zaten erkeklerin de böyle tipleri neden beğendiği malum ama ben kondurmak istemiyorum yine de öyle şeyleri :KK61:

Odun vermek istememek degil erkek arkadasinizin yaptigi ya da inat degil.
Cunku goremeyecegimden emin oldugu icin begenebiliyor, demissiniz.
Odun vermemek ya da inat kisinin gorebilecegi yerlerde yapilir yoksa ona inat ya da odun vermeme diyemeyiz.

Sinirlendiginiz seyleri unutmayin

1. Sosyal medyayi aktif olarak kullanmamasina ragmen bir tek ve surekli onun paylasimlarini begenme
2. Beni neden begenmiyosun gibi civik laubali bir sorunun ardindan kizin istegini hemen isleme koyma ama sizin ufacik bir isteginizi geri cevirme uzuldugunuzu bile bile ustelik.
3. Yapmayacagim demesine ragmen sizden gizli gizli yine begeniler yapma.

Hani acik acik yapiyor, aldatsa aldatir, denilecek bir durum degil.
Cok cirkin.

Aslında her ikisi de oluyor bizde. Yani ben gördüğüm ve tepki gösterdiğim zaman ödün vermek istemediği için silmiyor o kişileri. Bu konuda çok katı beyimiz :110: Ama son kavgalarımızdan sonra artık hesabını kullanmadığını söyledi bana, buna rağmen girip bir şeyler beğenmesi de görmeyeceğimi düşündüğünden kaynaklanıyor :KK47:
Sinirlenmem için o kadar çok sebep var ki, oturup hepsini not etmem lazım unutmamak için :KK64:

haklısın canım ,elin karısını kızını kızkardeşini beğenmek onamı düşmüş seni hak etmiyor diye düşünüyorum....şimdiden gözü fıldır fıldır orda burda ...

Kizin adini agzina bir daha alma. Ben hoslanmadigim etrafinda dolanan kizlar icin kullandigim formül bu.
Adama o kadar demissiniz dikkat etmesi gerekir. Ama erkek milleti bu..

O kadar uyarı ve tartışmaya rağmen yapıyorsa sağlam bir ders vermen lazım.
Önerileriniz varsa alabilirim :KK31: bu ders verme işlerinde pek iyi değilimdir en fazla zorda kalınca şiddet uyguluyorum :sinirli::KK48:
Kizin adini agzina bir daha alma. Ben hoslanmadigim etrafinda dolanan kizlar icin kullandigim formül bu.
Adama o kadar demissiniz dikkat etmesi gerekir. Ama erkek milleti bu..

Acaba adını anmasam devamı gelir mi, unuttu diyerek daha mı gevşek davranır :KK64:
Ben o kızı tümden hayatından silmek istiyorum aslında :işsiz: Öldürsem mi napsam :bicak:

Back
X