Sosyal medya kullanimi

drogba23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
70
17
38
Merhaba, ben bir kac sene once facebook hesabimi kapattim. Neden kapattigima gelirsek; cok zaman harciyordum orada. Gidip insanlarin fotograflarina bakiyor kendi hayatimin nasil berbat oldugunu gorup icleniyordum. Facebook'u kapattiktan sonra biraz rahatladim ama sonra kendimi dagin basinda tek kalmis gibi hissettim. Bazen baska bir hesaptan tanidigim kisilerin sayfasina bakiyorum merakimdan. Sizce ne yapmaliyim facebooku yeniden acmalimiyim yoksa kullanmamaya devam mi etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah allah yahu,
Niye bukadar sanal ortamı kafanıza takıyorsunuz ki,
İsterseniz açın ve bir köşede dursun
illa birşey paylaşım modundan ve acaba çok beğeni toplarmıyım modundan çıkın
Piskolojinizi tamemen buna yönlendirin,yoksa bu sizi böyle yıpratır

bana göre facebook boşa zaman kaybı. ara ara bende dondururum hesabımı.
ama senin kişisel sorunların var önce bunları aşman lazım.
yaptığın her şeyi insanlar beğensin diye yapmamalısın, gerçekten istiyorsan eğleniyorsan yapmalısın.
öğrenmen gereken, aşman gereken şeyler var.
kişilğini geliştirmeni tavsiye ederim sana.
yaşında küçük sanırım. toysun biraz.

neden bu kadar önemli facebook? neden insanların seni onaylamasını beğenmesini bekliyorsunuki? bence facebooku twitter değil senin derdinin çaresi psikoloğa git

Sorun Facebook değil.. sosyal ağlar sadece sizin için bir bahane
Asıl sorun tamamen siz ve düşünceleriniz!
Hayata önce kendinizi sevmenizle başlayın sonra her şey zamanla düzelir..

Neden bu kadar etkileniyorsunuz ki?
Orada muazzam fotoğarflar paylaşan insanlar sizden çok daha mutlu mu sanıyorsunuz? Her yediğini içtiğini,gittiği her mekanı paylaşan insanların çokta mutlu olduğunu sanmıyorum,sadece dostlar alışverişte görsün hesabı yapılan basit bir eylem.
Siz etkilenecek,mutsuz olmaya devam edecekseniz acmayın,çok büyük bir kayip değil inanın. Olmasada olurmuş yani.

bu facebook çıkmadan ne yapıyordu bu gençler acaba?
çocuğum ne kadar önemsiyorsun bu sosyal medyayı böyle çık dolaş kursa git kendine meşgale bul kitap oku.. sanane millet napmış kim kimi beğenmiş sen kendinle ilgilen..

Bence kendine hobi edin. Halk eğitim kurslarına, istanbuldaysan ismek e biyerlere başvur. Senin hem yeni insanların arasına girip kaynaşmanı sağlar, hemde bi taraftan stes yüklenmezsin. Resimi tavsiye ediyorum.
Becerebilmen önemli değil, odak noktanı değiştir.

Probleminizi facebook açmak kapatmaktan ibaret gibi anlatıyorsunuz. Farkında misiniz bilmiyorum ama asıl probleminiz bundan çok daha fazla. Facebook sadece bunun sonucu. Lütfen ondan önce probleminiz aasıl kaynağı olan insan iliskilerinizi düzeltmeye çalışın. Bi psikologa gitmeniz yardımcı olacaktir

Facebook kullaninca herseyi paylas biseylerini begendir falan olmasi gerekmeyen seyler bence paylasirsin begenen begenir brgenmeyende begenmesin sen herseyden once bi. Psikologa git sonra zaten sormazsin kullanip kullanmamani :)

herkes mutlu ben çok mutsuzum sanıyosunuz sanırım
hayır hiçbirimiz facebookta göründüğümüz kadar mutlu değiliz

Mark zuckerberg ' e saygılar . Yaptığı şeyin şuan gittiği yer zaten çok kötü.. insanlar yediği yemeği bile paylasiyor . Bunun aksini savunup facebookla ilgili olmadigini soyleyenler olsada ben boyle dusunmuyorum . Beğeni yarısı akil almaz bir hal aldı . Cogu kisi birinin profiline girdiginde begenileri 40 in ustundeyse onu populer ilan ediyor . Dusunceleriniz tamamen o sosyal agin getirdigi sidik yarisinin eseri . Ama sizde genel olarakta bir problem var sanirim. Ben 2010 dan beri facebook kullanmiyorum .Universteye baslarken de baya problem olmustu herkes orda kazananlar geubunda konusup tanismislardi ilk gun bi tanisma merasimi yoktu. Ama ben yinede kendime gore insanlar bulabilmistim . Sizin birseylere olan acliginiz baskalarinin toklugunu gordukce dahada siddetlenmis sanirim . Sunu bi anlamaniz lazim once evet gunumuzde arkadasliklar boyle kutuluyor sosyal hesaplar uzerinden ilerliyor ama . Bunlari kullanmayan kendi halinde bircok insanda var . Bende cok atilgan biri degilim cekingenlik bendede var bunun icin kurslara felan gitmeye calisiyorum bi ortama girdikce orda farkli farkli yuzler goruyoruz .Kendimizden bi parca gorunce seviniyoruz yalniz degilim diye .. Sizde kendinize sosyal aktiviteler yaratin derim . Yoksa kendinizi yer bitirirsiniz bir de sosyopat olarak dolasirsiniz ortalikta ..

Bence feysbuk açmaktan daha önemli sorununuz var
psikoloğa bir gidin size teshis koymalı

Diğer konu ve bunu birleştirince senin ciddi anlamda terapiye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum.

Facebook, twitter gayet güzel sosyal paylaşım ağları. İnsanlar onlar sayesinde artık sesini duyurabiliyor. Daha geçen ay küçük kanserli bir çocuğu tuttuğu takımın futbolcuları ile buluşturdular. Yardıma ihtiyacı olan, hasta olan insanlar seslerini duyuruyor. Bunlar sadece örnek.
İnsanın ruh hali facebook'ta ki 2 fotoğraftan etkilenecek kadar bozuksa ve sorunluysa bunun suçu sosyal medya değil. Senin zaten ciddi sorunların var. Diğer konunu okuyan görür. Sen mutsuz olmak için elinden geleni yapıyorsun. Bunun facebook ile alakası yok.

Niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz şu sosyal medyaya milleti kıskanacak kadar, anlamıyorum. Facebookta en son ne paylaştığımı hatırlamıyorum ama çok sevdiğim bir sanatçıyı takip etmek için ve okuldaki ders, not paylaşımı tarzı bir sayfamız var o sebepten dolayı giriyorum. Twitter da yine benzer amaçla kullandığım bir platform. Orada da bazı hocalarımı takip ediyorum ve ekonomiyle ilgili anlık gelişmeleri paylaşan hesaplar var onlar faydalı oluyor. Instagram zaten fotoğraf paylaşım platformu, orada da sevdiğim kişileri talip ediyorum. Hiç kimsenin hayatını, yaşantısını, ilişkisi irdelemem, şu şuraya gitmiş bu buraya gitmiş bana ne. Öyle bi hal aldı ki, insanlar yemek yedikten sonra ellerinde kalan boş tabağın fotoğrafını paylaşır oldu. Bu ne şimdi, bulaşığını mı yıkayacağım ben senin? diyorum öyle gördükçe.

kendinle barisik ol kendini kimseyle kiyaslama ve kendini sev

kpss sayfaları vs olmasa çoktan kapatmıştım o kadar gereksizki. ekrana mal gibi bakıyorsn anca sıkıcı da bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…