• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya kullanmıyorum ama insanlar garipsiyor ve yalan söylediğimi düşünüyor neden

Ben 3 4 aydır filan sosyal medya kullanmıyorum bir ara instgaram açtım ve geri sildim onu da kullanmamın nedeni insanlar ne yazık ki sosyal medya da kolaylıkla yalan bilgi küfür hakaret ediyorlar hepsi bir profilin arkasına gizlenip oraya güveniyorlar bu yüzden kullanmıyorum TikTok Instagram Twitter hiçbirini kullanmıyorum telagram var oradan da haber takip ediyorum ve kpss ait şeyler var örneğin grup arkadaşlarımla oturken instgaramimi istiyen arkadaşım oluyor kullanmıyorum dediğim zaman garipsiyor ve yalan söylediğimi düşünüyor ama öyle değil ben Sadece gerçek yaşamın tadını çıkarmak ve sosyal medya herkesin ne yaptığını görmek istemiyorum
Bende kullan mıyorum niye garipsiyorlarki kullanmak zorunda değilsin senin tercihin

Ben 3 4 aydır filan sosyal medya kullanmıyorum bir ara instgaram açtım ve geri sildim onu da kullanmamın nedeni insanlar ne yazık ki sosyal medya da kolaylıkla yalan bilgi küfür hakaret ediyorlar hepsi bir profilin arkasına gizlenip oraya güveniyorlar bu yüzden kullanmıyorum TikTok Instagram Twitter hiçbirini kullanmıyorum telagram var oradan da haber takip ediyorum ve kpss ait şeyler var örneğin grup arkadaşlarımla oturken instgaramimi istiyen arkadaşım oluyor kullanmıyorum dediğim zaman garipsiyor ve yalan söylediğimi düşünüyor ama öyle değil ben Sadece gerçek yaşamın tadını çıkarmak ve sosyal medya herkesin ne yaptığını görmek istemiyorum
Ben sana inaniyorum ve asla garipsemedim.

Keşke ben eşimi de ikna etsemde kapatsak hesapları. Herkesten uzak saçma sapan şeylerden uzak dursak. Yıllar önce dokunmatik telefon , instagram vs yoktu.

Artık bende sıkıldım yani dön dolaş aynı şeyler.

Fakat yalan söylediysen bile herkese vermek zorunda değilsin instagramını. Veya herkesi ekleme zaten özel sayfan senin. Ama genel olarak iyi yaptığını düşünüyorum.

Bende sosyal medya kullanmıyorum. Çevremden soranlar oluyor kullanmiyorum deyince benide garipsiyorlar. Nedenini soruyorlar. İhtiyaç duymadığımi ve zamanımın olmadığını söylüyorum. Herkesin fikrine saygı duyuyorum fakat bana çok gereksiz geliyor.

Insanalro to
Bazen niyetler cümlelerin içinde gizlidir açık açık söylemeye gerek kalmaz. Yani sosyal medya kullanmıyorum insanlar inanmıyor diye dertlenip konu açmak bana saçma geldi.
Atar yapmadım ayrıca sadece niyetinizi anladım diyelim
Aklımdakini yazmışsın 🥰 Allah başka dert vermesin diyesim geldi

Insanalro to

Aklımdakini yazmışsın 🥰 Allah başka dert vermesin diyesim geldi
:) demek istediğim şey hem sosyal hem önemli bir konu sosyal medya insanı artık içine alıyor ve senin gibi düşünmek yerine bu kadını nereden vursam da egomu şisirsem şeklinde büyütmeye çalışıyor konu bu boş cevap yazmak yerine umursama ? Basit ablacım

:) demek istediğim şey hem sosyal hem önemli bir konu sosyal medya insanı artık içine alıyor ve senin gibi düşünmek yerine bu kadını nereden vursam da egomu şisirsem şeklinde büyütmeye çalışıyor konu bu boş cevap yazmak yerine umursama ? Basit ablacım
Demek ki birinin sosyal medyası olmamasını bu kadar derinlemesine inceleyen, boş vakti çok insan varmış 😌 ayrıca 2 dkda bedavaya açılan Instagram hesabı ne zamandır ego sisirmeye yarıyor yahu?

En iyisini yapıyorsunuz. Kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz. Sosyal medyayı ne kadar kullanırsan o kadar sakin bir hayat yaşarsın. Sürekli bir kaos yarış gösteriş. Dönem dönem ben de kapatıyorm hayat kalitem artıyor.

Back
X