Sosyal medya küsmesi

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Kimse yanlış anlamasın beğeni meraklisi falan değilim kesinlikle. Kimseden paylaşımlarını begenmesini de beklemiyorum. Ama son zamanlarda farkettigim bişey var. Birinin bana küstüğünü sosyal medyadan anlıyorum. Begeni atmayi kesiyor. Bu şekilde anlıyorum. Bunu kesinlikle dert etmiyorum begeni beklentim de yok ama sizde de böyle oluyor mu?

Herkes her paylaşımı beğenmek zorunda değil bunun küsmeyle alakası da yok.
Hayir begeni beklemiyorum zaten bunu belirttim. Ama yuzyuze görüşme firsati bulamadigim kişilerin küstüğünü bu şekilde anliyorum.

Iki yil önce bi arkadasim fotografini begenmedigim icin bana küsmüştü görmedim dedim. Konuşurken insanlarin küsünce beğeniyi kestiğini söyledi ve ekledi hayirdir bi sorunun mu var diye.

Peki normal değil mi?
Küstüğün veya kırıldığın kişinin paylaşımlarını beğenmezsin, hatta bakmazsın da.
Yok normal tabi. Bi arkadaşımla geçen bi dialogumuz oldu. Bozuldu heralde. Beğeniyi kesmiş hikayemde paylastiklarima bakmiyor bile. Bozulacagini dusunmemistim ama sosyal medyadan anladim

Küstüğünü böyle anliyorsan telefon veya yüz yüze görüşmüyorsun demektir. Sadece dijital arkadaşlıksa dert etmeye değmez. Yorma kafanı. Ha bi de bi şeylere gereğinden fazla anlam yükleme.yipranirsin .

Ben uzun zamandir facebook instagram pek giremiyorum. Dolayisiyla kimsenin biseyini begenmiyorum. Simdi herkese kuamus mu oldum?

Çok çocukça birşey ama benimde başıma geliyor. Tavır aldığını belli ediyor beğensen ne beğenmesen ne sizin demek istediğinizi gayet iyi anladım ben. Hatta seneler önce bir arkadaşımla aramda bir problem vardı başka bir arkadaşta soyad medyada farketmis aranızda bir problem mi var birbirinizin paylaşımlarını hiç beğenmiyorsunuz dedi bende arkadaslik burdan mı ölçülüyor dedim oda tavır aldı bana

Evet oluyor.
Öyle sürekli paylaşım yapan sosyal medya ile yaşayan biri değilim ama paylaştığım şeyleri beğenmeyen, işine gelmeyen birilerini de anlayabiliyorum..
Bu da yeni moda sosyal medya tribi..

Yok bu bahsettigim insanlar ne paylassam aninda begenen ve yorum yazan tipler :)

Şimdiye kadar beğeniyordu da şimdiden sonra niye beğenmiyor diye düşünürsen cevap ortada zaten..
Şimdi size "beğenmek zorundalar mı?" diye nadide bir yorum gelebilir. Kimse beğensinler demiyor zaten ama anlaşılıyor diyor..

Ben çok da fifi diyorum o tiplere içimden. Biraz da hoşuma gidiyor bu tripler. Dost düşman ayrışıyor..

Benimde var öyle arkadaşlarım
Bende onlar gibi ergenlik yapmamak için beğenmeye devam ediyorum birkaç foto sonra aman bee diyorum bende beğenmiyorum banane aman kim küserse küssün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…