- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
Ben uzun zamandir facebook instagram pek giremiyorum. Dolayisiyla kimsenin biseyini begenmiyorum. Simdi herkese kuamus mu oldum?
O konuda işe yarıyot evet :)Yo begeniye takılmıyorum ama bozuldugunu anlamamistim. Sosyal medya sayesinde farkettim
Yok begenmemesine takilmiyorum ama her attığım seye yorum yapan bi insan şimdi attıklarımı begenmiyo. Meğer küsmüş ben cok gec farkettim bunu :)Sosyal medyada begenmemek kusmek demek degil ki?
Ya gormemistir ya da begenmemistir onemsememistir.
Ama kusmek gibi algilama.
Gerci kusen de kussun bosver
Tamamen menfaat ve çok çocukça eşşek kadar insanlar sosyal medyada trip atıp laf sokuyor birbirine bi sorunun varsa yüzüne karşı sorman lazım malesef böyle insanlar bende de var en son dayımın kızını tamamen sildim hayatımdan :)Bide kisilerin birbirini silmesi var barisinca tekrar eklemesi filan..
Cocukca diycem bende ama cocuklar saftir.. bunlar ole degil.. kusup takipten cikiolar barisiyo tekrar davet gonderiolar. Yakinda kari kocalarda kusmeyi ordan yapicak. Hos gerci aski ilan ediyolar ya yakindir :)Tamamen menfaat ve çok çocukça eşşek kadar insanlar sosyal medyada trip atıp laf sokuyor birbirine bi sorunun varsa yüzüne karşı sorman lazım malesef böyle insanlar bende de var en son dayımın kızını tamamen sildim hayatımdan :)
bn kimsenınkini beğenmiyorum o nolcak .
Şimdi ben herkese küsmüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?