Sosyal medya küsmesi

Normal bence. Ben de begenmem. Fotoğrafını görmek bile sinirimi bozar niye begeneyim? Ama arkadasliktan cikaracak kadar da degildir mesela. O arada kalmisliklarda boyle oluyor.
Hem arkadaşlıktan cikarabilecek uzakliktaysa hem de foto begenmiyorsa/beğenmiyorsam basiyorum engeli geçiyorum .

Ben uzun zamandir facebook instagram pek giremiyorum. Dolayisiyla kimsenin biseyini begenmiyorum. Simdi herkese kuamus mu oldum?

Bence onu kastetmiyor.
Sen aktif değilsin görmüyorsun ama trip atıp beğenmeyenler aktif. Konu sahibinin paylaştığını görmeme ihtimalleri daha az :)

Ben birilerini bir ara beğeniyordum ama gerçekte pek sevmem sonra beğenmemeye başladım ucundan azıcık, sonra o da beni beğenmemeye başladı. Sessizce bilişimsel yoldan anlaştık yani..

Facebooku bırakmıştım teyzeler, halalar yüzünden. Yakında instagrama da veda edeceğim gibi..

Sosyal medyada begenmemek kusmek demek degil ki?

Ya gormemistir ya da begenmemistir onemsememistir.

Ama kusmek gibi algilama.
Gerci kusen de kussun bosver

Benimde bazen paylaşımlarıma ne yorum geliyor, ne bişey, en sonunda hepten bıraktım,şimdi çok rahatım,kimseyle uraşamıcam

En iyisi hic birinin olmamasi... Kafam rahat benim bu durumda..

Sosyal medyada begenmemek kusmek demek degil ki?

Ya gormemistir ya da begenmemistir onemsememistir.

Ama kusmek gibi algilama.
Gerci kusen de kussun bosver
Yok begenmemesine takilmiyorum ama her attığım seye yorum yapan bi insan şimdi attıklarımı begenmiyo. Meğer küsmüş ben cok gec farkettim bunu :)

sosyal medya hesabım yok kafam rahat sanırım
ama en son bir arkadaş bana telefonundan uzun zamandır küs olduğu bir akrabasının fotosunu gösterirken
bu mu bu mu bakayım derken fotoyu begenmisim
aaa ne yaptın sennn? dedi.
ne yapmışım dedim.
fotosunu begendin.

geri alayım dedim.
yok bildirim gitmiştir çoktan dedi
yani diyeceğim o ki hiç anlamıyorum bu işlerden

Haklı tespit..

Güzel bir an geçirip biraz muhabbet etmeye başlayınca anında beğenmeler de başlar söyleyim.

Görmedim falan da kocaman bir yalan. Hayatı sosyal medya :)

Evet oluyor, birisiyle kötü bir buluşma yaşadık. Arkadaşça görüşmüştük zaten ama benden beklediği tepki gelmeyince, bozuldu. O güne kadar bütün paylaşımlarımı en başta beğenirken 2 aydır ne bir tane fotoğrafımı beğendi ne de hikayelerimi açıyor ama sürekli aktif, arkadaşlıktan da çıkarmıyor Tavır aldı resmen başka açıklama kabul etmiyorum :)

Bide kisilerin birbirini silmesi var barisinca tekrar eklemesi filan..

Bide kisilerin birbirini silmesi var barisinca tekrar eklemesi filan..
Tamamen menfaat ve çok çocukça eşşek kadar insanlar sosyal medyada trip atıp laf sokuyor birbirine bi sorunun varsa yüzüne karşı sorman lazım malesef böyle insanlar bende de var en son dayımın kızını tamamen sildim hayatımdan :)

Cocukca diycem bende ama cocuklar saftir.. bunlar ole degil.. kusup takipten cikiolar barisiyo tekrar davet gonderiolar. Yakinda kari kocalarda kusmeyi ordan yapicak. Hos gerci aski ilan ediyolar ya yakindir :)

Ben direk silerim birine kusmussem güvenimi sarsmış demektir daha da görüşmem komple çıkarırım tüm profillerimden çat diye

Kirilmissam da açıkça su yüzden kırıldım derim cozeriz

Küsüp uzaktan izlemeye devam Edip ama begenmemezlik yapıp umrumda değilsin havaları veren var mı bilmiyorum dikkat etmedim ben hiç öyle yapmam şahsen

Ben de çok sevdiğim bir arkadaşıma hoş olmayan bir davranışta bulunmuştum. Bir süre sonra resimlerimi tekrar beğenmeye başladığında bana kızgınlığı geçtiğini anladım :)

Onlar da kustuklerini oyle hissettiriyolar.
Cok normal ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…