Sosyal medya problemi

Kıskançlıkla hiç alakası yok. Kıskançlığı bu gibi şeylerle ölçmemek gerek. Sebebini açıklaması lazım hoş açıklaması bile yok.
Öz güveni sıfır, kendisine güvenmiyor belli.

adam zaten kıskançmış. ee sorunun bi anlamı kalmıyor.
Iyide hesabim var. Kiz erkek tum arkadaslarimi takip ediyorum. Kocamla foto paylasacagim. Yalniz bile degil. Adam bunu niye kiskanir. Ne guzel beni gosteriyor arkadaslarina demesi gerekir.

Kıskanç adam karısının fotoğrafını kendi hesabından da paylaşmaz ki. Bana garip geldi
Evet tam olarak bu. Benim paylasmam niye rahatsiz ediyor anlamadim ki. Ustelik de birlikte paylasacagim tek de degil.

Yok ya oyle olsa sormaz bile cikartir takipten.
Bakın bu konu kıskançlıktan ziyade hüküm sürme tutumu. Sormamak ne demek? Siz aynı şeyi yapabiliyorsanız bir şey diyemem. Türkiyeʼde maalesef kadın erkek tam anlamıyla eşit değil. Bunu öne sürerek, bu kadar da ileri gidilmez ama.

Evet tam olarak bu. Benim paylasmam niye rahatsiz ediyor anlamadim ki. Ustelik de birlikte paylasacagim tek de degil.
Sosyal medya kullanan kadınların “yollu” gözüyle bakıldığı kitleler de var. Yaşadığınız yer küçük ve kapalı bir yer mi? Çevredeki kadınlara göre ne alemdesiniz?

Bakın bu konu kıskançlıktan ziyade hüküm sürme tutumu. Sormamak ne demek? Siz aynı şeyi yapabiliyorsanız bir şey diyemem. Türkiyeʼde maalesef kadın erkek tam anlamıyla eşit değil. Bunu öne sürerek, bu kadar da ileri gidilmez ama.
Evet esitlik yok. Ama esitlik olmamasinin sebebi bence ozguven eksikligi. Ben yaparim ama farkederse yine ekler. Bak bunu cikardim gorusemezsin dersem inadima gorusur ki yasadik da boyle birsey. Kendisi karsidaki insanin gercek yuzunu gorunce engelledi her yerden. Ama ben soyleyince inanmiyordu. Sozumun hukmu yok anlayacagin.

Sosyal medya kullanan kadınların “yollu” gözüyle bakıldığı kitleler de var. Yaşadığınız yer küçük ve kapalı bir yer mi? Çevredeki kadınlara göre ne alemdesiniz?
Yok ya alakasi yok. Ankarada yasiyorum ve fazlasiyla ozgur bir hayatim var aslinda. Ama esim kendince kisitlamaya calisiyor beni. Mesela tatilde dekolte mini etek sort giyerim bikini giyerim hic laf etmez. Ama eve donunce pantolonun ustune kalcami acikta birakmayan tisort giymemi ister. Az kavga etmeyiz yani.

Yada mesela acik giyinirim tatilde dedim ya askılı fotomu paylasmaz. Yarim kollu fotom varsa onu paylasir. Yada sortluysam keser ustten paylasir.

Yada mesela acik giyinirim tatilde dedim ya askılı fotomu paylasmaz. Yarim kollu fotom varsa onu paylasir. Yada sortluysam keser ustten paylasir.
Çok mu yeni evlisiniz? Zamanla azalır diye düşündüm nedense. Sonuçta çok fena bişi olsaydı, giydirmezdi de. :)

Erkekler de varsa takip ettiğiniz onlar görmesin diyedir belki.Değişik bir düşünce yapısı.
Var evet arkadaslarim erkek de kiz da. Ama yalniz paylasacagim demiyorum ki. Ikimizin cok begendigim bi fotomuzu paylasacagim mesela buna karsi cikiyor. Anlamadim ki neyden korkuyor cekiniyor.

Back
X