- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Evet ama asla kiskanc oldugunu kabul etmez.
adam zaten kıskançmış. ee sorunun bi anlamı kalmıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama asla kiskanc oldugunu kabul etmez.
Iyide hesabim var. Kiz erkek tum arkadaslarimi takip ediyorum. Kocamla foto paylasacagim. Yalniz bile degil. Adam bunu niye kiskanir. Ne guzel beni gosteriyor arkadaslarina demesi gerekir.adam zaten kıskançmış. ee sorunun bi anlamı kalmıyor.
Evet tam olarak bu. Benim paylasmam niye rahatsiz ediyor anlamadim ki. Ustelik de birlikte paylasacagim tek de degil.Kıskanç adam karısının fotoğrafını kendi hesabından da paylaşmaz ki. Bana garip geldi
Bakın bu konu kıskançlıktan ziyade hüküm sürme tutumu. Sormamak ne demek? Siz aynı şeyi yapabiliyorsanız bir şey diyemem. Türkiyeʼde maalesef kadın erkek tam anlamıyla eşit değil. Bunu öne sürerek, bu kadar da ileri gidilmez ama.Yok ya oyle olsa sormaz bile cikartir takipten.
Sosyal medya kullanan kadınların “yollu” gözüyle bakıldığı kitleler de var. Yaşadığınız yer küçük ve kapalı bir yer mi? Çevredeki kadınlara göre ne alemdesiniz?Evet tam olarak bu. Benim paylasmam niye rahatsiz ediyor anlamadim ki. Ustelik de birlikte paylasacagim tek de degil.
Evet esitlik yok. Ama esitlik olmamasinin sebebi bence ozguven eksikligi. Ben yaparim ama farkederse yine ekler. Bak bunu cikardim gorusemezsin dersem inadima gorusur ki yasadik da boyle birsey. Kendisi karsidaki insanin gercek yuzunu gorunce engelledi her yerden. Ama ben soyleyince inanmiyordu. Sozumun hukmu yok anlayacagin.Bakın bu konu kıskançlıktan ziyade hüküm sürme tutumu. Sormamak ne demek? Siz aynı şeyi yapabiliyorsanız bir şey diyemem. Türkiyeʼde maalesef kadın erkek tam anlamıyla eşit değil. Bunu öne sürerek, bu kadar da ileri gidilmez ama.
Yok ya alakasi yok. Ankarada yasiyorum ve fazlasiyla ozgur bir hayatim var aslinda. Ama esim kendince kisitlamaya calisiyor beni. Mesela tatilde dekolte mini etek sort giyerim bikini giyerim hic laf etmez. Ama eve donunce pantolonun ustune kalcami acikta birakmayan tisort giymemi ister. Az kavga etmeyiz yani.Sosyal medya kullanan kadınların “yollu” gözüyle bakıldığı kitleler de var. Yaşadığınız yer küçük ve kapalı bir yer mi? Çevredeki kadınlara göre ne alemdesiniz?
Yada mesela acik giyinirim tatilde dedim ya askılı fotomu paylasmaz. Yarim kollu fotom varsa onu paylasir. Yada sortluysam keser ustten paylasir.Sosyal medya kullanan kadınların “yollu” gözüyle bakıldığı kitleler de var. Yaşadığınız yer küçük ve kapalı bir yer mi? Çevredeki kadınlara göre ne alemdesiniz?
Çok mu yeni evlisiniz? Zamanla azalır diye düşündüm nedense. Sonuçta çok fena bişi olsaydı, giydirmezdi de. :)Yada mesela acik giyinirim tatilde dedim ya askılı fotomu paylasmaz. Yarim kollu fotom varsa onu paylasir. Yada sortluysam keser ustten paylasir.
Yok yok dort yillik evliyiz. Oncesinde de sekiz sene sevgiliydik.Çok mu yeni evlisiniz? Zamanla azalır diye düşündüm nedense. Sonuçta çok fena bişi olsaydı, giydirmezdi de. :)
Hayir ben tepki vermedim. Karismadim da hic.Kendi neden paylaşıyor? Siz istemediğinizi söyleyince ne tepki verdi nabız ölçtünüz mü?
Hayir ben tepki vermedim. Karismadim da hic.
O da yilda iki uc foto ancak paylasir ama soyleyecegim. Tesekkur ederim.Öyle ise bu isteğinden vazgeçmesini söyleyin. Kabul etmezse siz de aynı şeyi isteyin.
Erkekler de varsa takip ettiğiniz onlar görmesin diyedir belki.Değişik bir düşünce yapısı.
Var evet arkadaslarim erkek de kiz da. Ama yalniz paylasacagim demiyorum ki. Ikimizin cok begendigim bi fotomuzu paylasacagim mesela buna karsi cikiyor. Anlamadim ki neyden korkuyor cekiniyor.Erkekler de varsa takip ettiğiniz onlar görmesin diyedir belki.Değişik bir düşünce yapısı.