- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi freshvegetables
-
Hayatin en aci yuzu oralarda, gercekte sagliktan onemli baska hicbisey yok farkindayim ama ne yazik ki insan nefsi hep kendi tabagindan once baskasinin tabaginda ne var diye merak ediyor. En azindan bende boyle isliyor. Ne demek istediginizi anladim tesekkurler yorum icin :)Bir hastanenin onkoloji bölümünü ziyarete gidin.
ahahah benim de hesabim yok sadece bakip cikiyorum o kisilerin resimlerine o kadar, bi ara acmistim ama bu sefer daha da psikolojim bozuldu suan sadece bir kac kisiyi kontrol edip cikiyorumInstagtam tamamen bir sov dünyası, hiçbir yaratıcı paylaşım yok. Ya reklamcılar var ya da böyle gösteriş budalalari. Midem bulandı, sadece arkadaşlarımı takip ettiğim halde kapattim.
Hayatin en aci yuzu oralarda, gercekte sagliktan onemli baska hicbisey yok farkindayim ama ne yazik ki insan nefsi hep kendi tabagindan once baskasinin tabaginda ne var diye merak ediyor. En azindan bende boyle isliyor. Ne demek istediginizi anladim tesekkurler yorum icin :)
Katiliyorumm :) ve suan kendimi cok daha iyi hissediyorum tesekkurler herkese guzel yorumlari icin :)Enerjinizi, gençliğinizi faydali isler icin harcamanizi tavsiye ederim. Başkalarının hayatına ozenirken kendi hayatınız akıp gidiyor...
evet, coachella onemli degil benim icin de sadece amerikaya gitmek oralari gormek isterdim, baska zamana artikk :))Coachellaya da gitti be.
ne yazik kiama belli bir olcude kontrol edebilme sansimiz olduguna inaniuorumm
Ben bu mesajı iyi niyetle yazdığınızdan eminim ama bir hasta grubunu şükür sebebi yapmamalıyız bence. Kanser hastaları ve yakınları bu mesajı görse çok incinirler. Bu tarz yerlerin böyle ziyaret sebebi olması beni çok üzüyor.Bir hastanenin onkoloji bölümünü ziyarete gidin.
En nefret ettiğim düşünce. Hastanedeki insanlar kendilerine bakıp şükredilmesinden çok rahatsızlar. Kkda da var bu. Konu sahibi derdini anlatıyor biri gelip şükrediyor. Bu karşıdaki o derdi çekene hakaret gibi birşey. İnsanların inançları kırılıyor. Neden ben diyorlar kendilerine. Yapmayın. Şükredin ama insanların gözü önünde değil. Alıntı yaptım yanlış anlamayın. Amacım polemik değil. Ben çok karşılaştığım için belirtme ihtiyacı duydum. Lütfen şükretmek için kimsenin hastalığına ihtiyacınız yok. Kalpten isteyene kirpikleri olması bile sebeptir.Bir hastanenin onkoloji bölümünü ziyarete gidin.
izlememek ve paylastiklarina bakmamak icin kendime engel oluyorum ama bir sure sonra kendimi o kisilerin sayfalarinda buluyorum ve sonra ya baksana adamlar nasil geziyor ediyor sen hep evde otur zaten diye kendime kiziyorum. Disari cikiyorum bazen, bu seferde soyle bi durum oluyor. Starbucks'a giden insanlardan soguyorum lux yasantinin israf oldugunu dusunup eve geliyorum. Cok kafam karismis durumda, sanki surekli bir dongunun icinde ilerliyorum.
Ben bu mesajı iyi niyetle yazdığınızdan eminim ama bir hasta grubunu şükür sebebi yapmamalıyız bence. Kanser hastaları ve yakınları bu mesajı görse çok incinirler. Bu tarz yerlerin böyle ziyaret sebebi olması beni çok üzüyor.
En nefret ettiğim düşünce. Hastanedeki insanlar kendilerine bakıp şükredilmesinden çok rahatsızlar. Kkda da var bu. Konu sahibi derdini anlatıyor biri gelip şükrediyor. Bu karşıdaki o derdi çekene hakaret gibi birşey. İnsanların inançları kırılıyor. Neden ben diyorlar kendilerine. Yapmayın. Şükredin ama insanların gözü önünde değil. Alıntı yaptım yanlış anlamayın. Amacım polemik değil. Ben çok karşılaştığım için belirtme ihtiyacı duydum. Lütfen şükretmek için kimsenin hastalığına ihtiyacınız yok. Kalpten isteyene kirpikleri olması bile sebeptir.
Konu sahibi arkadaşım, takip etme o insanları. Mesela bir kız var adını da hatırlamıyorum şuan. Ben bir ara takipliyordum. Kızın profiline baksan hiçbir derdi yok. Süper makyaj canlı yayınlar falan. Kız sağlık sorunları yüzünden bilmem kaç tane ameliyat ve bir sürü tedavi görüyordu. Takipçileri bilmez bunu. Bilemezsiniz iç kısmını.
Başınız sağ olsun, benim demek istediğim de bunu direkt onkoloji hastalarıyla bağdaştırmadan sağlığa şükretmek hakkında dillendirmek umarım anlatabilmişimdir.Babami pankreas kanserinden kaybettim 5sene once. Ben onlari gorup sukretsin diye değil de dert ettigi seylerin ne kadar bos seyler olduğunu gorsun diye gitmesini tavsiye ettim.
Başınız sağ olsunBir onceki mesajda da belirttim. Bakıp sukretmesini degil de dert ettiği seylerin ne denli boş seyler oldugunu anlamasi icin oyle soyledim. Görüşünüze ben de katılıyorum.
Başınız sağ olsun, benim demek istediğim de bunu direkt onkoloji hastalarıyla bağdaştırmadan sağlığa şükretmek hakkında dillendirmek umarım anlatabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?