- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi freshvegetables
-
Ben de kimmis o diye baktim, bunu mu kiskaniyomus ulan dedimo kızı ben de incelemiştim
bence 3 5 maddi imkan uğruna tüm hayatını sosyal medyaya yaymak çok büyük bir bedel. izlenme takip edilme mükemmel görünme çabası çok sıkıntılı
25 yaşında kırışıcam diye botoks yaptırmış bi kızı kıskanmak biraz ne bileyim saçma değil mi?
bakış açısını değiştirmek lazım.
Ben de kimmis o diye baktim, bunu mu kiskaniyomus ulan dedimdaha nice muhtesem guzellikte kizlar var, sisirilecek bi sey goremedim.. bakış açısı meselesi iste..
Saka gibiBen bir süredir birini takip ediyorum. Hakkında yazılanlara bakılınca ortaya bir Türk prensi çıkıyor ama bir çoğu göstermelik. Mesela evinden bahsetmiş, bahsettiği ev eniştesinin. Oturduğum ev ünlü diyor, ünlü olan yine eniştesinin evi. Neden ünlü? Çünkü kurtlar vadisindeki bir karakterin eviymiş. Kendi ailesi ise bir sitede oturuyor. Evde yalı falan değil. Müstakil bir evmiş. Ailesi hakkında kitap varmış. Kitap yine eniştesi adına ve kendileri bastırmışlar. Babası da inşaat işinde ki adam baya sıkıntı çekmiş ekonomik olarak. Öyle 16 yaşında Porsche aldığı falan yok babasının. Ek olarak 24 saat profesyonel fotoğrafçıyla geziyormuş.
Bende takip ediyorum suan sok oldum avaba niye asikti habire orda burd geziyolar esiyle bide bebegiyle evet omn eltisi de var ikiside gercekten luks yasamlarini surekli gosteriyorlar .sasirdimm hepmi ole suratsizdi o anmi acabaSu anda coook sasirdim o dedigin kisileri ben de takip ediyorum.Ne kadar mukemmle gosteriyor hayatini.Esi surekli hediyeler yurtdisi tatilleri.Ama her dklari hediye ve surpriz.Ben de neden bu kadar herseylerini paylasiyor bu insanlar diye dusunuyordum.Kesinlikle surekli hayatini sergileme cabasi olanlarin kompleksi oldugunu dusunuyorum.
Onlar magazine canli yayina konuk olmuslardi hamileydi sanirim esi
Aa onlat elti miymişYazın tatile gittiğimiz otelde bir sabah kahvaltıda bir çift görmüştüm. Kız nasıl mutsuz nasıl nemrut..
Sonra instagram'da o çifti gördüm. Dedim ki hiç bir şey göründüğü gibi değil. Gizem zor diye bir kız. Aman allahım sanki rüya çift inst'a göre. Ama gerçekte neden öyle mutsuzdu bilmem.
Sonra kızın eltisi varmış onu gördüm. Zeynep zor. Meğer iki elti .idik yarıştırıyormuş, kavgalıymış küsmüş falan. Resimlere bak rüya gibi yaşıyorlar. Gerçeğe bak, sürekli bir haset kıskançlık her anını paylaşmaya çalışmaktan bitap ve mutsuz düşmedilerse ne olayım..
Sizi mutsuz ediyorsa girmeyin derim. İnanın sizin gibi çok insan mutsuz oluyor bu sahte yaşamlara. Ben de zaman zaman sinir oluyorum, özellikle de korkunç estetikler yaptırıp patatese dönmüş suratlarını her beş dakikada bir paylaşan eş dost komşu vs'ye. Altına yazıyorlar ya çok güzelsin falan diye, hem koyanın özgüvenine, hem de yalan yorum yazan riyakarlara kılım.
Ben de keşfette sürekli şeyma subaşını görmekten yıldımAy o ikisi elti miymiş ben de diyorum ki ne kadar benziyorlar birbirlerine hem soyadları da aynı falan keşfette görüyordum da daral geldi engelledim ikisini de artık düşmüyorlar ksjdjd.
Ben de keşfette sürekli şeyma subaşını görmekten yıldımbir daha gösterme diye işaretliyorum yine çıkıyor yine çıkıyor
Saka gibinapio simdi merak ettim.kim bu
Ben de şimdi baktım. Çok iticiler ya. Yaptıkları zor iş ama. Hep bir yarış, bir mükemmel olma çabası. İnsanı yorar ya!Bende takip ediyorum suan sok oldum avaba niye asikti habire orda burd geziyolar esiyle bide bebegiyle evet omn eltisi de var ikiside gercekten luks yasamlarini surekli gosteriyorlar .sasirdimm hepmi ole suratsizdi o anmi acaba
Yok artik takip ediodum onuda onun amerikada emlak sirketi var ortahiyla ama jeti var yalanmiymis hatta cemiyet hayatindan bi kadinlada cok ykn arkdsti adini unttm cok luks yasiyo roportajini dinlemistm suan sok oldm ayrica azonce o kiza baktim kiz serenay sarikayaya ozenmis bi tip duruyoEmir Bahadır.
Ne kadar da dogru bir tanim olmus! O cizgiyi sevmek gerek, benim en buyuk yanlisim o insanlarla kendimi kiyaslamam sanirim ve bu yuzden gercek hayata adapte olamiyorum, basima bi is gelince neden bana oluyor bunlar diyorum. Sanirim en dogrusu akisina birakip bu insanlara da bakmamak olacaktir, konuyu actigimdan beri o kisinin profiline hic girmedim ki bu benim icin buyuk basarii :)Aa onlat elti miymişböyle tipler çok moda oldu artık instada, keşfette hep çıkıyor mükemmel giyimli mükemmel fizikli anne babalar ve mükemmel çocukları
Konu sahibi, ben her insanın bir hayat çizgisi olduğuna inanırım o çizgi bazen dümdüz pürüzsüz gider bazen silik yamuk yumuk olur sonra geri düzelir vs vs. Hayatın bütünü budur ve mutlu olmak için o çizgiyi sevmek lazım. Hatta bazen mutsuzluğu da kucaklamak onu da sevmek lazım o da hayatın bir gerçeği sonuçta. O zaman başkalarıyla karşılaştırma yapınca rahatsız olmazsın. Sanıyorum yaşın küçük zamanla olgunlaştıkça kaybolur bu hisler.
Sosyal medyada ben zenginim her gün ordayım burdayım diye gösterme niyetinde olanlar genelde varoş. Sabancı ailesini akşam yemeği tabağı pozu atarken göremezsiniz. Sosyal medyayı da ünlüleri de aşırı takip eden ciddiye alan kafa yoran insanlar da boş bence. Maalesef memleketimizdeki nüfusun en azı %30u boş beleş bu hesabıma göre.
Size katiliyorum, o kisiyi artik takip etmeme kararini zorda olsa aldim ve uyguluyorum, insan gene de merak ediyor ama kendime hakim olup bakmamaya calisacagim :) kafami dagitmak icin de biseylerle ugrasmaya karar verdim...Sizi takdir ettim çünkü sorununuzu tespit etmiş ve kurtulmayı isteme yoluna girmişsiniz.
Herkes kıskandığını kabul edemez bu bi erdemdir bence.
Yalnız değilsiniz çünkü sosyal medyanın insanları bu şekilde kıyaslamaya iterek mutsuz ettiği kanıtlanmış.
Bu nedenle en iyisi takip etmemek gerçekten de...
hayir bide ota cope fan sayfasi aciliyor, ben ona da sasiyorum. Cok zararli olmaya basladi bu islerrPucca diye bir yazar kız var ya günlük stili yazan. O daha birkaç gün önce çocuk doğurdu. Çocuğa fan hesabı açmışlar, görünce inanamadım. Çocuk daha 2 günlük falan. Böyle ünlülerin ilgisini çekmek için fan sayfası açanlar tam tez konusu bence.
Beterin beteri vardir diye sukur edeceksiniz. Sizin hayatiniza sahip olamayan cok insan var.Arkadaslar hepinize hayirli kandiller.
Uzun bir suredir youtube'deki makyaj kanallarini takip ediyorum bu kisileri ayni zamanda instagramda da takip ediyorum, aslinda onlari sevdigimden ya da yaptiklari makyajin ilgimi cektiginden dolayi degil, yansittiklari satafatli hayatlarini kiskaniyorum bir nevi. Durust olmak istiyorum sahip oldugum hayat gayet iyi herseye sahibim cok sukur, sahip olamadiklarimda var elbette ama bu kisilerin luks hayatlarina bakinca kendi yasantimi kiyaslamaya basliyorum. Ornegin, Duygu ozaslan denen kiz kendisini pek sevmesemde yasadigi hayati gercekten kiskaniyorum, gecenlerde tatile amerikaya gitti, keske diyorum imkanim olsada bende gidebilsem. Bu cok kotu bir duygu arkadaslar, bu kiyaslama duygusundan kurtulmak istiyorum. Benim yasadigim hayata sahip olmak isteyen bircok insan varken benim bu sekilde hissetmem gunah resmen. Sukretmek lazim... Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?