- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi freshvegetables
-
Hiç kimseyi takip etmeyin. Sadece atıyorum bir bebek arabası alacaksanız modellere bakmak için kullanın. Ya da sac renkleri, kesimleri vs. Otel seçmek için de iyi oluyor (du) . Ama tanımadığınız birini takip etmek cidden hastalık başlangıcı olabiliyor.ahahah benim de hesabim yok sadece bakip cikiyorum o kisilerin resimlerine o kadar, bi ara acmistim ama bu sefer daha da psikolojim bozuldu suan sadece bir kac kisiyi kontrol edip cikiyorum
Basiniz saolsun, Allah rahmet eylesin.Tesekkur ederim. Bir insanın bir gun daha hayatta kalabilmesi icin o gün trombosit bulunmasindan baska caresi olmadigini gozleriyle gorurse belki amerikaya gidemedigi icin hayiflanmaktan vazgecer diye dusundum :)
ayy o cilt meselesine katiliyorum, bende bu yuzden makyaji biraktim tamamen 1 aydir sadece ruj ve rimel baskada bisey surmedim yuzume cildim isil isil parliyorr kendimi daha cok seviyorum bu sekilde :))Benim de görmek istediğim yer çok ama param yok. Çalışmaya başlayınca biriktiririm de bakalım ne zaman. Amerika'ya gitmiş buna ben de iç çekerim ama lüks yerlerde kalması yemesi içmesi beni
pek bağlamaz. Giymesi demedim çünkü kıyafete içim gidiyor.Ben de gezeyim en ucuz şekilde daha fazla gezmek isterdim açıkçası.
Bir de hiçbir vasfı yok. Bu hayatta neye derman olmuş bu tipler? Senin falanca rujun rengini satın almadan öğrenmene faydası(!) olmuştur en fazla. Varoluşuna ne anlam katmış acaba? Tüketmekten başka yaptığı ne var? Her şeyini herkese bu kadar afişe eden insanları anlayamıyorum. Mutlu olduklarını da düşünmüyorum. Düşünsene harika bir manzara harika yemekler var önünde rahatça yiyemiyorsun. Şebek gibi bir elinde kamera herkese miribaaaa şu an falanca yatağında bilmem ne soslu ördek yiyorum tadı nefis ımmmmmm
Bu tipler kameraya çekip yayınlamak için yaşıyor ne kadar acı...
Bir konu daha var. Onlarca sponsor ürün gönderiyor denedikleri ürünün haddi hesabı yok. Hele o makyajlar insan cildine hiç mi acımaz.10 yıl sonra görücem ben onları tıp çaresiz kalacak.
Bir gün bu gidişatın sonu da elbet gelecek o zaman girecekleri bunalımı düşünemiyorum.
Yazın tatile gittiğimiz otelde bir sabah kahvaltıda bir çift görmüştüm. Kız nasıl mutsuz nasıl nemrut..
Sonra instagram'da o çifti gördüm. Dedim ki hiç bir şey göründüğü gibi değil. Gizem zor diye bir kız. Aman allahım sanki rüya çift inst'a göre. Ama gerçekte neden öyle mutsuzdu bilmem.
Sonra kızın eltisi varmış onu gördüm. Zeynep zor. Meğer iki elti .idik yarıştırıyormuş, kavgalıymış küsmüş falan. Resimlere bak rüya gibi yaşıyorlar. Gerçeğe bak, sürekli bir haset kıskançlık her anını paylaşmaya çalışmaktan bitap ve mutsuz düşmedilerse ne olayım..
Sizi mutsuz ediyorsa girmeyin derim. İnanın sizin gibi çok insan mutsuz oluyor bu sahte yaşamlara. Ben de zaman zaman sinir oluyorum, özellikle de korkunç estetikler yaptırıp patatese dönmüş suratlarını her beş dakikada bir paylaşan eş dost komşu vs'ye. Altına yazıyorlar ya çok güzelsin falan diye, hem koyanın özgüvenine, hem de yalan yorum yazan riyakarlara kılım.
Starbucks a gidenler lüx mü oluyor ? Yoksa özenti mi ? Önce özenti olmamak ve kendin olmak üzerine bir dünya kurarsan mutlu olursun.izlememek ve paylastiklarina bakmamak icin kendime engel oluyorum ama bir sure sonra kendimi o kisilerin sayfalarinda buluyorum ve sonra ya baksana adamlar nasil geziyor ediyor sen hep evde otur zaten diye kendime kiziyorum. Disari cikiyorum bazen, bu seferde soyle bi durum oluyor. Starbucks'a giden insanlardan soguyorum lux yasantinin israf oldugunu dusunup eve geliyorum. Cok kafam karismis durumda, sanki surekli bir dongunun icinde ilerliyorum.
O yorum asla kotu niyetle yazilmamis herseyin basi saglik tabiki.En nefret ettiğim düşünce. Hastanedeki insanlar kendilerine bakıp şükredilmesinden çok rahatsızlar. Kkda da var bu. Konu sahibi derdini anlatıyor biri gelip şükrediyor. Bu karşıdaki o derdi çekene hakaret gibi birşey. İnsanların inançları kırılıyor. Neden ben diyorlar kendilerine. Yapmayın. Şükredin ama insanların gözü önünde değil. Alıntı yaptım yanlış anlamayın. Amacım polemik değil. Ben çok karşılaştığım için belirtme ihtiyacı duydum. Lütfen şükretmek için kimsenin hastalığına ihtiyacınız yok. Kalpten isteyene kirpikleri olması bile sebeptir.
Konu sahibi arkadaşım, takip etme o insanları. Mesela bir kız var adını da hatırlamıyorum şuan. Ben bir ara takipliyordum. Kızın profiline baksan hiçbir derdi yok. Süper makyaj canlı yayınlar falan. Kız sağlık sorunları yüzünden bilmem kaç tane ameliyat ve bir sürü tedavi görüyordu. Takipçileri bilmez bunu. Bilemezsiniz iç kısmını.
https://www.google.com.tr/search?q=...hrvTAhUIfhoKHdxWAQgQ_AUIBigB&biw=1366&bih=638Arkadaslar hepinize hayirli kandiller.
Uzun bir suredir youtube'deki makyaj kanallarini takip ediyorum bu kisileri ayni zamanda instagramda da takip ediyorum, aslinda onlari sevdigimden ya da yaptiklari makyajin ilgimi cektiginden dolayi degil, yansittiklari satafatli hayatlarini kiskaniyorum bir nevi. Durust olmak istiyorum sahip oldugum hayat gayet iyi herseye sahibim cok sukur, sahip olamadiklarimda var elbette ama bu kisilerin luks hayatlarina bakinca kendi yasantimi kiyaslamaya basliyorum. Ornegin, Duygu ozaslan denen kiz kendisini pek sevmesemde yasadigi hayati gercekten kiskaniyorum, gecenlerde tatile amerikaya gitti, keske diyorum imkanim olsada bende gidebilsem. Bu cok kotu bir duygu arkadaslar, bu kiyaslama duygusundan kurtulmak istiyorum. Benim yasadigim hayata sahip olmak isteyen bircok insan varken benim bu sekilde hissetmem gunah resmen. Sukretmek lazim... Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar
Su anda coook sasirdim o dedigin kisileri ben de takip ediyorum.Ne kadar mukemmle gosteriyor hayatini.Esi surekli hediyeler yurtdisi tatilleri.Ama her dklari hediye ve surpriz.Ben de neden bu kadar herseylerini paylasiyor bu insanlar diye dusunuyordum.Kesinlikle surekli hayatini sergileme cabasi olanlarin kompleksi oldugunu dusunuyorum.Yazın tatile gittiğimiz otelde bir sabah kahvaltıda bir çift görmüştüm. Kız nasıl mutsuz nasıl nemrut..
Sonra instagram'da o çifti gördüm. Dedim ki hiç bir şey göründüğü gibi değil. Gizem zor diye bir kız. Aman allahım sanki rüya çift inst'a göre. Ama gerçekte neden öyle mutsuzdu bilmem.
Sonra kızın eltisi varmış onu gördüm. Zeynep zor. Meğer iki elti .idik yarıştırıyormuş, kavgalıymış küsmüş falan. Resimlere bak rüya gibi yaşıyorlar. Gerçeğe bak, sürekli bir haset kıskançlık her anını paylaşmaya çalışmaktan bitap ve mutsuz düşmedilerse ne olayım..
Sizi mutsuz ediyorsa girmeyin derim. İnanın sizin gibi çok insan mutsuz oluyor bu sahte yaşamlara. Ben de zaman zaman sinir oluyorum, özellikle de korkunç estetikler yaptırıp patatese dönmüş suratlarını her beş dakikada bir paylaşan eş dost komşu vs'ye. Altına yazıyorlar ya çok güzelsin falan diye, hem koyanın özgüvenine, hem de yalan yorum yazan riyakarlara kılım.
Bi ara ben de instgrm ı cok takip ederdim. Fark ettim ki mutsuz olmaya basladim. Uygulamayi siliverdimArkadaslar hepinize hayirli kandiller.
Uzun bir suredir youtube'deki makyaj kanallarini takip ediyorum bu kisileri ayni zamanda instagramda da takip ediyorum, aslinda onlari sevdigimden ya da yaptiklari makyajin ilgimi cektiginden dolayi degil, yansittiklari satafatli hayatlarini kiskaniyorum bir nevi. Durust olmak istiyorum sahip oldugum hayat gayet iyi herseye sahibim cok sukur, sahip olamadiklarimda var elbette ama bu kisilerin luks hayatlarina bakinca kendi yasantimi kiyaslamaya basliyorum. Ornegin, Duygu ozaslan denen kiz kendisini pek sevmesemde yasadigi hayati gercekten kiskaniyorum, gecenlerde tatile amerikaya gitti, keske diyorum imkanim olsada bende gidebilsem. Bu cok kotu bir duygu arkadaslar, bu kiyaslama duygusundan kurtulmak istiyorum. Benim yasadigim hayata sahip olmak isteyen bircok insan varken benim bu sekilde hissetmem gunah resmen. Sukretmek lazim... Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?