Sosyal medya sorunu

Fesat kiskanc biri ben olsam hayatımdan da uzaklaştiririm Allah korusun herşey beklenir ondan fitnelik fesatlık varmış saten

Yok artık buna dikkat ediyorlar mı gerçekten? Ben genel paylaşırım beğenmeyen takip etmez olur biter. Ha bazen sürekli mesaj atan oluyor rahatsızlık seviyesinde ise takip bile etmem Yani sosyal medyada paylaştıklarımdan rahatsız olanın beni takip etmesi de saçma. Ben siyaset, gezi, tatil, vlog,...vs. her şeyi paylaşmayı seviyorum. Siyasette de karşıt görüşlü tek arkadaşım var oda herkese karşı sessizdir onun dışında saygı duyulmayacaksa bakmayacaksında siz niye gizliyorsunuz ki onlar bakmasın :)

İnstagram ya da başka sosyal medya araçları yeni özellik ekledikçe insanlar için birden bir paylaştıkları şeyler özel, gizli o görsün bu görmesin bilmem ne oluyor. Gerçekten bu kadar hassas insanlar neden sosyal medya kullanıyor! Whatsappta da önce mavi tik sonra görüldü kapat bilmem ne.. bana o kadar gereksiz ve sahte geliyor ki bu şekilde kullananlar. Ben muhatabımı göremiyor anlayamıyorum. Bazen mesajımın görülüp görülmediğini bilmeme ihtiyacım oluyor ama bir şey diyemiyorum. Velhasılı görünür olmak istemek istememek elbette bir tercih. Ancak sırf yeni özellikler geldikçe kullanabilinen şeyler için 'zaten hep böyleydim' tarzı davranışları anlamıyorum. Önceden bu özellikler yoktu paylaşıyordun herkes görüyordu, şimdi özellik geldi sen kullandın insanlar göremediler sonra bir şey yaptın ve görebildiler sana da sordular, bu illa seni takip ettiklerimi göstermez ki, denk gelmiş sormuşlar bence çokta iyi yapmışlar... Şu bahsettiğiniz ortam ve konuşmalar bana olması gereken olmuş hissini verdi.

Akraba her türlü yerde akrabalığı gösteriyor mekan farketmeksizin Sosyal medya kullanmıyorum, (var ama kendi adıma değil bir kaç haber sayfası için takip ediyorum) hayatımızda ne kadar yer edinmiş cok şaşırıyorum böyle konuları görünce. Sosyal medya bu ya hu, istersen listenden çıkar, istersen seni hiç görmesinler engelle geç ne bilim umursamayın bu kadar bu uygulamaları

Siyaset konusunda eskiden olsa mantık çerçevesinde olduğu sürece farklılıkları severdim ama son zamanlarda ben de insan sildim benim hayatımı mahf etmeye katkisi olan kimseyi bırakmadım çevremde o konuda bir şey diyemem.

Instagram için de ayılıp bayılan insanlardan hoşlanmıyorum. banane sen ne durum atmışsın, kime atmışsın . hic takma istediği kadar konuşsun ha çok zoruna gidiyorsa silmeden de kisitla onu gormesin.

Akrabalarimin hixbiri instagramimda yok
Gorunmeyeyim diye engelledim
hic ugrasamam
Siz de deneyin
Zaman gecsin bieqz sonra silin gitsin
Kim kkme hesap sorabilir ya

Ben de siyasi fikirleri bana uymayan ve hu konuda herhangi bir paylaşım yapan insanları çıkartıyorum çok normal bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…