• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya taciz yardim lütfen

Nerede taciz? belden aşağı birşey mi.yazmış? peşini mi bırakmamış? reddetmişsiniz o da yazmış bitirmiş daha ne? sadece tanışmak istemiş.Kaldı ki görmezden gelip cevap yazmasaydınız tacizin tanımını okuyun bence

Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050
Bu ne kezoluk ya, bugun ikidir bu kelimeyi kullanıyorum ama iki duruma da cuk oturuyor..
Hani, nerde taciz? Düzgünce yazmis, adama saldirmissin resmen.. Ilk kez mi biri tanismak istedi?
Evet, 30dan sonra bla bla sacmalamis ama adami sinir etmissin, o da hirsini alamamis ve oyle soylemis..
Kendini hakli gorup, tacize ugradigini "sanıp" polise gitmeyi dusunmen, bir de gelip konu acman?
Skandal :KK53:

Yanıma gelip konuşabilirdi

Abla birkac aydir burdayim aslinda yeni üye degilom mesaj attigim yerlerde var nasil hala yeni uyeyim anlamiyorum
Fake ekşiciler genelde "abla" hitabi kullaniyor benim denk geldigim sahte konularinda, bir de şu "30'dan sonra şu şu olur" kismi tam polemiklik ama kesin bi sey diyemiyorum tabii.. :KK53:

Bir de, gerçek isen, ilk konun ayri bi facia.. Ne sacma bi mantik ve cumle ile israr etmissin oyle:olamaz:

Son düzenleme:
Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050

başlığı yanlış atmışsınız sanırım taciz ettiğim çocuk diye ? Taciz kelimesinin kelime anlamını bilmiyor olmalısın. Ortada ısrar yok herhangi başka bir şey yok. Bu yaftayı nasıl yaparsınız anlamıyorum. Hele polislik olduğunu düşünüyorsanız daha komik.

Klasik kurban olduğum yurdum kızı yaklaşımı. Gayet üsturuplu ve kibarca yaklaşan bir genç delikanlı ve "Kusura bakmayın tanışmak istemiyorum, iyi günler" diye nazikçe reddetmek yerine kendini tacize uğramış hisseden ve buna inanan bir hanım kızımız. Egolar Adriana Lima gerçekler Dilberay.

oneydi gızzzzzzzzz kezban gibi davranmışsın kusura bakma..çocuk doğru demiş.

Sizde otobüste gördüğünüz birine yazmıştınız. Kendinizi de şikayet ediverin. ;)

Back
X