- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Melisaslan7
Taciz neymiş hic ögrenme insallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben onu düzenli göruyordumAdamı otobüste görüp yazmışsınız
Bu konudaki kişide sizi görüp yazmış?
Bu alaka
Ne kadar abartmışsın çocuk sana sarkıntılık etmemiş taciz etmemiş belki hoşlanıyordu ve bu şekilde açılmak istedi ama sen baya bi abartmışsınMerhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050
Düzenli görünce taciz/sapıklık olmuyor mu?Ama ben onu düzenli göruyordum
Bu ne kezoluk ya, bugun ikidir bu kelimeyi kullanıyorum ama iki duruma da cuk oturuyor..Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050
Fake ekşiciler genelde "abla" hitabi kullaniyor benim denk geldigim sahte konularinda, bir de şu "30'dan sonra şu şu olur" kismi tam polemiklik ama kesin bi sey diyemiyorum tabii..Yanıma gelip konuşabilirdi
Abla birkac aydir burdayim aslinda yeni üye degilom mesaj attigim yerlerde var nasil hala yeni uyeyim anlamiyorum
Ama ben onu düzenli göruyordum
Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050