- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
yalan :) kesinlikle sosyal medya yalan.. yani su an kullanmiyorum sukur. ama cok yakin arkadaslarim bildigin afedersiniz b*k gibi hayatlari varken nette oyle fotolar paylasiyolar ki ben bile gorunce bazen yuh diyorum ya ne kadar guzel hayattlari. ama sen o kadraji indir aslinda hersey bambaska :) yani afedrrsiniz boyle ayrim vs yapmak.icin demiyorum ama arkadasim ailesi dogulu, babasi erkek arkadasi oldugunu bilse yada abileri aninda oldururler, saniyesinde vururlar.. ama kiz sosyal medyada sevgilisinin ona aldigi jartiyerlerle foto atar, iste saclarini annesinden duygu somurusu yaparak aldigi paralarla boyar keser ve en uygun ani yakalayarak elde ettigi en guzel fotolari paylasir, ayrani yok icmeye ama faytonla gider Istiklal caddesindeki em luks cafelere oturur, sapik abaza erkeklerin ona asilmasiyla mutlu olur ve yine bunu sosyal medya da paylasir.. yani bunu niye yaziyorum? cunku oldukca sinir bozucu bir durum bu durum. benim Allaha sukur su an icin coooook buyuk bir derdim yok, Allah kimseye vermesin. Ama kendini ve milleti kandirmanin geregi yok. kimseye imrenmeye de gerek yok..
herkes eger gercek kisiligi ile yasamayi bilse "bana ne" diyebilirim :) ama sacma sapan isler yapip ta insanlari basligi yazan hanimefendi misali kotu hissetmeye surukluyorsa elbet te elestiririm :) herseyi elestirmek gibi bir hakkim var eger yanlis bilmiyorsam :) yami bu yazdigim sahisla benim birebir ne yasadigim hakkinda bir fikriniz olmadigi icin bu konuda yorum yapmamanizi tavsiye ediyorum:) inanin bana bu yazdiklarimi hakli cikaracak ve hayatimi fazzzzzlasiyla etkilemis hareketleri olan bir sahis.o yuzden actim agzimi yumdum gozumu :) umarim baska mesaj yazmama sebebiyet vermez ve anlayis gosterirsinizKandirmakla ne alakası var ?
İstediği gibi fotoğraf çekinir kız, size ne abisinden, babasından ?
Çok komik geldi anlatiminiz duygu sömürüsü yaparak para almış saçını boyatmis falan ?
Bizim halkımız banane demeyi bilmiyor hakikaten.
Evet kimse sosyal mecralarda ki kadar mutlu, mükemmel değil ama isterse bambaşka bir hayat sergilesin orada banane ?
Niye sınırım bozulsun ?
Kıskançlık seziyorum sanki sizde..
Merhaba bayanlar...
Bir konuda sizin de fikirlerinizi almaya geldim. Sosyal medyada aşırı musmutlu gözüken eskiden tanıdığım insanlara bakıyorum da insan içten içe imreniyor yaşadığı hayatı beğenmiyor. Sizce herkes çok mutlu da bir ben mi böyleyim? Yoksa Fotoğraflar her zaman gerçeği yansıtmaz mı?
herkes eger gercek kisiligi ile yasamayi bilse "bana ne" diyebilirim :) ama sacma sapan isler yapip ta insanlari basligi yazan hanimefendi misali kotu hissetmeye surukluyorsa elbet te elestiririm :) herseyi elestirmek gibi bir hakkim var eger yanlis bilmiyorsam :) yami bu yazdigim sahisla benim birebir ne yasadigim hakkinda bir fikriniz olmadigi icin bu konuda yorum yapmamanizi tavsiye ediyorum:) inanin bana bu yazdiklarimi hakli cikaracak ve hayatimi fazzzzzlasiyla etkilemis hareketleri olan bir sahis.o yuzden actim agzimi yumdum gozumu :) umarim baska mesaj yazmama sebebiyet vermez ve anlayis gosterirsiniz
Merhaba bayanlar...
Bir konuda sizin de fikirlerinizi almaya geldim. Sosyal medyada aşırı musmutlu gözüken eskiden tanıdığım insanlara bakıyorum da insan içten içe imreniyor yaşadığı hayatı beğenmiyor. Sizce herkes çok mutlu da bir ben mi böyleyim? Yoksa Fotoğraflar her zaman gerçeği yansıtmaz mı?
Bu konu hakkında yıllar önce bir yazı okumuştum ilişki uzmanına ait.Insanlar hep komşularına özenir ne iyi kocaları var,bakımlı,anlayışlı vs.diye iç geçirir yine evde huzursuzluk çıkarırlarmış.Adam da insanlar dışarıya her daim temiz ve mutlu bir şekilde çıkarlar ve biz onları hep öyle sanıp imreniriz diyordu.Herkesin hayatında sorunlar,acılar,mutsuzluklar,kavgalar var ama çoğu içinde yaşıyor bunları.Şöyle bir örnek daha vereyim mesela bu sitedeki biz üyeler dışarda hep güçlü kadını oynayıp gelip burda dertleşiyoruz ağlama duvarımız burası bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?