Sosyal medyada beni bulan manyak

YILDIZ47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
823
380
103
45
Iyi akşamlar. Ben 38 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım.2 gün önce sosyal medya hesabında bir msj gördüm. Genç bir erkek. Hesabında mühendislik öğrencisi olduğu yazıyordu. Msjda size birşey sormak istiyorum yazıyordu. Önce cvp vermedim. Sonra merak düştü içine ne soracak acaba diye. Ne soracaksınız diye cvp yazdim. Slm verdi ve beni cok begendigini söyledi. Ben farketmediniz belki ama ben evliyim dedi. O gayet normal birşeymiş gibi önemli değil benim için dedi. Ve beni ikna etmek için dil dökmeye başladı. Bende olmayacağını söyledim ısrar edince engelledim. Sonra baktım başka bi hesaptan yazmaya başladı. Bu sefer tehdit ederek. Gönüllü olmazsa zorla olacagini beni arayıp bulacağını karşıma çıkacağını eşine benimle ilgili sacmasapan msjlar atacağını söyledi. Korkudan butun hsplarimi dondurdum. Napmaliyim sizce.

Önce eşinize anlatın sonra sibersuclar var herhalde emniyette oraya başvurun

Eşime anlatamadim. Çünkü oda niye cvp verdin diyecek. Hatta o sinirle belki hesaplarımi silmemi isteyecek. Ben hassas ve narin bir kadınım. Hickimseyle kavga etmişliğim yoktur . Bunca yıllık evlilikte bile eşime sesim yukselmemistir . O yüzden bu manyağa da gerekli cevabı veremedim heralde. Oda ve cesaret aldı

Hiç birşey yapamaz
Korkma
Eşin bildikten sonra kimse sana zarar veremez

E siz zaten hesaplarınızı dondurmuşsunuz.
Eşinizin hesaplarınızı kapatmanızı istemesi sorun olmaz bu durumda.
Eğer sürekli hesaplar açıp uğraşan biriyse eşinize de yazması çokta zor bir ihtimal değil.

Muhattap olmayacaktınız
Ben diğer kutuma bir göz gezdirdim yüzlerce insan Msj atmış
Dönüp birine bile cvp vermem
Hata etmişsiniz sohbeti uzatarak
Neyse eşinize anlatın
Inanın benimkinde de çok msj var. Bende cvp vermem . Ama birşey soracaktım diyince merak ettim. Bide genç bir ünivesite öğrencisi olunca o niyetle yazmadığını düşündüm

Inanın benimkinde de çok msj var. Bende cvp vermem . Ama birşey soracaktım diyince merak ettim. Bide genç bir ünivesite öğrencisi olunca o niyetle yazmadığını düşündüm
Millet facebook'u copcatan sitesi gibi kullaniyor. O yuzden ben kullanmayi biraktim. Benimle isi olan whatsapp'dan ulassin.

Ne sorabilir di en fazla ?
Bir daha asla cvp verme
Tanımadığın insan Ne sorabilir neyi merak edebilir
Klasik laf sohbet bahanesi birşey sorabilirmiyim
Eşine anlatmalısın
Dondurdum böyle bir sapık var diye tehdit etti dersin
Biri höyt demeli ona ki korksun it

Sen niye cvp veriyosun ki bütün hepsi aynisini yazıyor ben direk siliyorum. Engelle bir dahada mesaj atarsa polise veririm de.

Ben de tanimadiklarimla konusabilirim. Ne istiyor diye ama simdiye kadar engeli bastigim biri bana ulasmadi, ulasamaz da.

Anlatmasin bence. Su an gerekli degil.

Korkutmak gerekiyorsa ben onu korkuturum.

Bana yonlendirsene sunu sen. Bakalim derdi neymis.
Eşimin canını sıkmak ıstemiyorum yada belki de eşimin başını belaya sokacam ona söyleyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…