- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
Birine yazmakta mantıklı. Annesine yazilabilir.Yok fake bir hesap değil. Herşeyi açık. Hatta ben ailesinden birine yazmayı düşündüm. Oğlunuz beni rahatsız ediyor diye. Ama belki daha çok hırs yapacak diye korktum
Yok aynı şehirde değiliz normal bir insanın bulması imkansız. Ama emniyetten bulurum dedi. Anlamadim. Bide manyak yani sonuçta.Birine yazmakta mantıklı. Annesine yazilabilir.
Ayni sehirde misiniz?
Degilseniz size ulasmasi zor zaten.
Ayni şehirde dahi zor.
Ev adresi falan etiketi yapmadiysaniz.
Yok aynı şehirde değiliz normal bir insanın bulması imkansız. Ama emniyetten bulurum dedi. Anlamadim. Bide manyak yani sonuçta.
Ya olayi dallandirip budaklandirma niye anasina didisina yazcaksin. Birak. Engelle gec.Yok aynı şehirde değiliz normal bir insanın bulması imkansız. Ama emniyetten bulurum dedi. Anlamadim. Bide manyak yani sonuçta.
Hesabimi bile dondurdum ama insan korkuyor iste. Muhtemelen beni korkutmak icin soyledi oda.Ya olayi dallandirip budaklandirma niye anasina didisina yazcaksin. Birak. Engelle gec.
Ama o bunu bilmiyor. Bununla tehdit edersiniz. Uzatacagini sanmam korkar zaten disli görünce. Ama diyelim iyice manyak ve uzatti. Zaten elinize yeniden kanit gecmis olur. Bu arada onun ailesine yazmaniz bence iyi fikir degil. Ne aileler var evlatlarinin arsizligini hatta suclarini bile örtbas eden. Öyle tiplerse bi yarari olmadigi gibi iyice ortalik karisir.En çok uzuldugumde malları silmiş olmam. Hesabımı dondurmadan önce msjları sildim sonradan çok pişman oldum
Msjlar silmek gibi bir aptallık yaptım. Hatta msjlar sildikten sonra kızdım kendime niye sildim diye. Ama çok korkmuştum. Hatta hesabını tekrar acayim dedim nasıl olsa gene yazar bu sefer kaydedeyim sonra ondanda vazgectimHer kadına mesaj geliyordur ve özellikle cevaplansın diye soru sorma bahanesiyle geliyorlar. Düşmeyin bu tuzaklara hiçbir şey yapamaz ama eşinize anlatmanız gerekiyor direkt mesajları gösterin hatta
Msjlar silmek gibi bir aptallık yaptım. Hatta msjlar sildikten sonra kızdım kendime niye sildim diye. Ama çok korkmuştum. Hatta hesabını tekrar acayim dedim nasıl olsa gene yazar bu sefer kaydedeyim sonra ondanda vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?