Sosyal medyada beni bulan manyak

Yok fake bir hesap değil. Herşeyi açık. Hatta ben ailesinden birine yazmayı düşündüm. Oğlunuz beni rahatsız ediyor diye. Ama belki daha çok hırs yapacak diye korktum
Birine yazmakta mantıklı. Annesine yazilabilir.
Ayni sehirde misiniz?
Degilseniz size ulasmasi zor zaten.
Ayni şehirde dahi zor.
Ev adresi falan etiketi yapmadiysaniz.

Birine yazmakta mantıklı. Annesine yazilabilir.
Ayni sehirde misiniz?
Degilseniz size ulasmasi zor zaten.
Ayni şehirde dahi zor.
Ev adresi falan etiketi yapmadiysaniz.
Yok aynı şehirde değiliz normal bir insanın bulması imkansız. Ama emniyetten bulurum dedi. Anlamadim. Bide manyak yani sonuçta.

Her kadına mesaj geliyordur ve özellikle cevaplansın diye soru sorma bahanesiyle geliyorlar. Düşmeyin bu tuzaklara hiçbir şey yapamaz ama eşinize anlatmanız gerekiyor direkt mesajları gösterin hatta

Hesap ayarlarini degistirin. Integram ise hesabi gizleyin. Facebook ise sizi sadece arkadaslariniz gorsun ve sadece onlar mesaj atsin seklinde hesap ayatlarinizi degistirin.
Bu olayda adamin sizi begeniyorum dedikten sonra ben evliyim yazmaniz sanki evli olmasaydim sizinle gorusurdum gibi algilamis. Esinize soyleyin ve savciliga sikayette bulunun.

Engeli bas geç
Neden bu kadar korkuyorsunuz?
Hesabınızı arkadaş listenizi gizli yapın yeterli

En çok uzuldugumde malları silmiş olmam. Hesabımı dondurmadan önce msjları sildim sonradan çok pişman oldum
Ama o bunu bilmiyor. Bununla tehdit edersiniz. Uzatacagini sanmam korkar zaten disli görünce. Ama diyelim iyice manyak ve uzatti. Zaten elinize yeniden kanit gecmis olur. Bu arada onun ailesine yazmaniz bence iyi fikir degil. Ne aileler var evlatlarinin arsizligini hatta suclarini bile örtbas eden. Öyle tiplerse bi yarari olmadigi gibi iyice ortalik karisir.

Sonradan dusundum de esinize anlatmayin. Profil resminizi de manzara resmi falan olarak degistirin. Hesap ayarlarinizi degistirin.

Düşünüp cevap yazmanıza bile değmez. Belli ki birilerinin canı sıkılmış, biraz zaman öldüriyim demiş. Ne hesabınızı kapatmanıza ne de akrabalarına falan yazmanıza hiç gerek yok. Hiçbir şey yapamaz; Sadece engelleyin, farklı hesaplardan yazdıkça yine ve yine engelleyin.

Her kadına mesaj geliyordur ve özellikle cevaplansın diye soru sorma bahanesiyle geliyorlar. Düşmeyin bu tuzaklara hiçbir şey yapamaz ama eşinize anlatmanız gerekiyor direkt mesajları gösterin hatta
Msjlar silmek gibi bir aptallık yaptım. Hatta msjlar sildikten sonra kızdım kendime niye sildim diye. Ama çok korkmuştum. Hatta hesabını tekrar acayim dedim nasıl olsa gene yazar bu sefer kaydedeyim sonra ondanda vazgectim

Konuşma devam etsin diye korkutuyor, tehditle çıplak fotoğraf istemeye kadar götürür. Ne koparırsam kâr hesabı. Ben yerinizde olsam hesabımı falan kapatmazdım, yazdıkça engellerdim yazdıkça engellerdim. Sizle mi uğraşacak bir süre sonra bırakır zaten o tip sizin dışınızda bir sürü kadına yazıyordur. Ama yok ben uğraşmak istemiyorum korkuyorum derseniz bir süre kapalı kalsın, unutulur gider sonra.

Msjlar silmek gibi bir aptallık yaptım. Hatta msjlar sildikten sonra kızdım kendime niye sildim diye. Ama çok korkmuştum. Hatta hesabını tekrar acayim dedim nasıl olsa gene yazar bu sefer kaydedeyim sonra ondanda vazgectim

Çok çok çok üzüldüm mesajları sildiğinize. Açmayın hesabı tamamen silin gitsin. Hiçbir yerden bulamaz kim bilir yazdığı kaçınçı kadınsın zaten. Boşver sıkma canını pislik bunlar Allah bildiği gibi yapsın hepsini

Tanimadigin kisilerden msj gelmemesi icin facebook hesabindan yasini 15 yas arkadasin olmayanlar msj yazamaz ben oyle yaptim

Nerden geliyor bu merak duygunuz, her msj atana cevap mı vereceksiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…